- 6 Temmuz 2010
- 9.059
- 0
canımm valla 10 gündür varsa müthişş bişi kesin tutmuşturr o zman ateşin kaç çıkıyo bu aralar sabah yataktan kalkmadan ölçtüklerinn
Günaydın canım,bu ne hız yahu..Akşam baya bi kaynatmışsınız..Oku oku bitmiyor :1rolleyes:
slm kızlar eczaneye gitiim kapalıydı yaa alamdım testi
slm kızlar eczaneye gitiim kapalıydı yaa alamdım testi
Kız senin işinde hep aksi gidiyor inşallah sonuç iyi olur
Ben çıkmamış sandımm yazdıklarım, moralim çok bozuk dünden beri perişanım hayattan bağım koptu sanki ya rahim tersliği doğuştanmış ve bu kadın beni geçensenede muayene etti nasıl söylemez, bende kistde vardı o da büyümüş kan verdim iyi huylumu diye bakıcaklar bugün sonucu alıp göstericem o kadına, eşim çok kızıyor doktora eşimde hastanede çalışıyor başı belaya girecek diye korkuyorum doktorun yanına gidip tartışacaktı,gitmek istediğim doktor özel hastanede başlıycak işe onu bekliyorum gider gitmez ne gerekiyorsa yaptırıcam o kadar üzgünüm ki biliyordum bende bir tuhaflık olduğunu(
Benim ev test dolu, yakınımda olsan verirdim kız...
Ben her sabah test yapıyorum..Deli miyim neyim... :roflol:
Benim ev test dolu, yakınımda olsan verirdim kız...
Ben her sabah test yapıyorum..Deli miyim neyim... :roflol:
Canım bu ateş olayı nasıl oluyor..Kaç olması gerekiyor eğer hamişsen,biliyor musun..
Ben akşam ölçtüm 36,9 çıktı..
Sabah yataktan kalkınca ölçtüm klimalı ortamda yatıyoruz bu etkiler mi bilmiyorum 36,6 çıktı.. Kaç olması gerekir ki..
Test şirketleri eczaneler iyi kazanıyor desene
canıımm önemli olan sabah ateşi ama çok önemli bi olay değil bence hamile olup olmadığını anlamak içinn çünküü yumurtlama gününü hesaplamaya yardım ediyomuş yumurtlama yanii yumutlama günü ateş yükseliyo adetekadar yüksek adet olunca düşüyo düşmezse hamilesin demek oluyo yanii illaki adet gününü bekliceksin bu yüzden bi anlamı yok bence ama hamişlere bakıyorumda ateşleri hep sabah 36.9 dan yüksek
Sorma canım, eşim beni psikiyatra götürmeyi düşünüyor...30 tane test aldım,bu ay zaten başladık çalışmalara..Her gün test yapıyorum,her gün negatifi görüyorum,ama ne hikmetse umudumu yitirmiyorum...
Sorma canım, eşim beni psikiyatra götürmeyi düşünüyor...30 tane test aldım,bu ay zaten başladık çalışmalara..Her gün test yapıyorum,her gün negatifi görüyorum,ama ne hikmetse umudumu yitirmiyorum...
kocamın kuzusuyummbeklenmeyen adet tarihinn kaç?
kacamınkuzusuyum canım antalya merkezde misin ben manavgattayımda
peki devlette başka bayan doktor yok mu kii inşallah herşey yolundadır sen merak etme ha bu ara tanıdıklarına sor bakalım o sana saçmalayan doktor hakkında güzel düşünenler var mı?