merkez canım...
canım manavgatta bildiğin iyi bir kadın doğumcu var mı? yada bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merkez canım...
:):):) kız bari son günlerinde yap böylece biraz aklından çıkmış olur hergün test yapinca daha çok strese girersin
Ay kızlar bu sitede benim doktor hakkında yorum yapmışlar bende şimdi endişelendim pek memnun değiller ama ben şimdiye kadar çok memnun kaldım hayırlısı
canım yatktan kalkmadan ölçtüğün ateş kaç çıkıyo genldeefnanım benim ateş ara ara 36.8 36.9 değişiyor ara ara 37 ve 37.4 arası gidip geliyor ama bu ateş bende geçen ayda 37.2 falandı ama o gün adet oldum olur olmazda 35.5 36.6 arası oldu hep
zaten dünde ateş ölçeri kırdım aman iyi oldu kafayı bunlarla bozdum zaten dedim kendi kendime
bu arada senin bişey hissetmemen daha iyi canım kafan sürekli bununla meşgul olmaz ben şimdi acaba adet olucam ondan mı hamilemiyim ondan mı diye düşünüp duruyorum yarın hayırlısıyla olmazsam ümitlerim artıcak bakalım
canıımm işte bu şekilde düşünmen doğru değil benim yataktan kalmadan ölçtüğüm ateş en fazla 36.4 çıktı mam umudumu yitirmedim hallaa bak gönülün geçen ay 37.2 bile çıkmış adet olmuşş aslında ateş işi hamilelik belirtiisi değil bence eğer öyle olsaydı doktora giderdik ateşimizi ölçer hamilesin yada değilsin der gönderirdi bizi hatta öyle olsa ne han nede idrar testi diye bişAnladım canım sağol..
O zaman bu teze bakılarak denilebilir ki, ben hamiş değilim..Çünkü benim ateşim düşük çıktı...Teşekkürler bilgi için.
Canım paragöz muayenehanesine çağıranlardan yani ama artık muayanehaneler kapatılıyor bu ay son neyin peşinde,diğer bayan doktorda izinde izinden sonrada özel hastaneye geçiyor zaten,ilk başta buna gittim değiştirmeye niyetlenincede diğerini bulamadım herşey aleyhime işliyor sanki,isyan etmek istemiyorum haşa ama ruh halimde iyi değil zaten benim bir cilt hastalığım var ve yıllardır bunun sıkıntısını yaşıyorum dua ederken hep Allahım evlat hasretiyle sınama diye ettim ama Rabbim bana bu derdide layık gördü kulum sen daha olmadın diyor sanki,hayırlısı ama zaten eşimle sorunlarımız çoğaldı üstünede bu gelince çok sarsıldım,dün eşime dedim biz anlaşamıyoruz birbirimizi kırıp duruyoruz benim çocuğumda olmayacak en iyisi ayarılalım kendine istediğin gibi bir eş bul diye eşimde tamam ama bir daha evleneceğimimi sanıyorsun dedi,beni çok seviyor eğer çocuğum olmazsa ona bunu yaşatmaya ne hakkım var çocukları çok seviyor.
ya inanki testi yapmadığım gün stres oluyorum.. Dün burda ateş ölçülüyormuş diye duydum, ateş ölçeri soktum ağzıma, sırf akşam 25 kere falan ölçtüm herhalde.Klimayı da kapattırıyorum eşime, ateşimi etkiliyo diye..Ben etkilicem senin ateşini diyor o da..
Velhasıl bu testler stresimi azaltıyo gibi geliyo...
Bacılar ne duyduysam uyguluyorum,burda okudum, idrarın üzeri yağ gibi olursa hamilesin diyordu onu yaptım, yağ gibi falan olmadı..
Kocakarı hurafesi parmaklayın diyordu, onu da yaptım ama anlamadım,aşada mı değil mi ? lülülülülülü
Her gün test de yapıyorum.
Sadece kan testini yapmak istemiyorum, o kesin sonuç çıkacak ya ondan..Üzülmemek için.Yoksa bunlar eğlence oldu bana..
Canım paragöz muayenehanesine çağıranlardan yani ama artık muayanehaneler kapatılıyor bu ay son neyin peşinde,diğer bayan doktorda izinde izinden sonrada özel hastaneye geçiyor zaten,ilk başta buna gittim değiştirmeye niyetlenincede diğerini bulamadım herşey aleyhime işliyor sanki,isyan etmek istemiyorum haşa ama ruh halimde iyi değil zaten benim bir cilt hastalığım var ve yıllardır bunun sıkıntısını yaşıyorum dua ederken hep Allahım evlat hasretiyle sınama diye ettim ama Rabbim bana bu derdide layık gördü kulum sen daha olmadın diyor sanki,hayırlısı ama zaten eşimle sorunlarımız çoğaldı üstünede bu gelince çok sarsıldım,dün eşime dedim biz anlaşamıyoruz birbirimizi kırıp duruyoruz benim çocuğumda olmayacak en iyisi ayarılalım kendine istediğin gibi bir eş bul diye eşimde tamam ama bir daha evleneceğimimi sanıyorsun dedi,beni çok seviyor eğer çocuğum olmazsa ona bunu yaşatmaya ne hakkım var çocukları çok seviyor.
ya inanki testi yapmadığım gün stres oluyorum.. Dün burda ateş ölçülüyormuş diye duydum, ateş ölçeri soktum ağzıma, sırf akşam 25 kere falan ölçtüm herhalde.Klimayı da kapattırıyorum eşime, ateşimi etkiliyo diye..Ben etkilicem senin ateşini diyor o da..
Velhasıl bu testler stresimi azaltıyo gibi geliyo...
Bacılar ne duyduysam uyguluyorum,burda okudum, idrarın üzeri yağ gibi olursa hamilesin diyordu onu yaptım, yağ gibi falan olmadı..
Kocakarı hurafesi parmaklayın diyordu, onu da yaptım ama anlamadım,aşada mı değil mi ? lülülülülülü
Her gün test de yapıyorum.
Sadece kan testini yapmak istemiyorum, o kesin sonuç çıkacak ya ondan..Üzülmemek için.Yoksa bunlar eğlence oldu bana..
Canım sen çok dolmuşsun en iyisi sen kafanı biraz dağıt ne bilim bir tatil, kuaförde değişiklikler yada en sevdiğin arkadaşınla doyasıya bir gün gezin çok rahat edeceksin ben de bunalıma girince bunları yaparım ve çok rahat ederim eşimlede aranız düzelir böylece sadece unutmak yani
ayy bide bunu deneyelim kızlar anlatında hatta başka varmı bildiğiniz bu tarz testler
Valla ben bu sitede okudum,o zaman yorum falan yazmıyordum sadece bakmakla yetiniyordum.İdrarını yapacakmışsın 5 saat falan geçecekmiş üzerinden dibe tortu çökecekmiş üstte de yağ tabakası gibi bişey oluyormuş. O zaman hamiş oluyormuşsun, ben her akşam yapıyorum sabah bakıyorum ne yağ var ne bişi... :roflol:
Bir de gene burda okudum,parmaklıcakmışsın kendini, rahim yatağı aşağıdaysa hamiş değilmişsin, hastalanacakmışsın, hamişken rahim yatağı yukarı çekiliyormuş falan filan..
Ben bunuda yaptım ama,anlamadım aşağıda mı yukarda mı...
Garanti olsun diye ben idrar testlerine devam ediyorum, o da maşallah hep negatif hep negatif..
1 saat inceliyorum,hani kimisi 2.çizgiyi görür gibi oluyormuş silik çıkıyormuş..
Benim gayet net kocaman tek çizgi çıkıyo her sabah..
kızlar denedimde yağ gibi derken kısmını anlayamadım doğrusu ve çok pis kokusu var yaa önceden böyle değildii ammaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar naber nasılsınız
oh be site eski haline dönmüş ne güzel
canım 5 saat kalması gerekiyor muymuş ? ve tortular dibe çökerse hamiş çökmezse değil mi oluyor yaniiii doğru mu anladım