kızlar yukarda yazdığım şeyler neden olur? yani özellikle o şiddetli bel ağrısı iyibi belirtimi yoksa kötü bişi olmuş olabilirmi? bel ağrısını hiç duymadımda belirtiler arasında
melisax cım gelmişsin yaptın mı testi canım hepimiz meraktayız kaydirigubbakcemile3
cnlarımmm herkeze günayyyydııııııııınnnnnn,yazılarınızı okuyordum,netten gidip geliyo arada,hepinize çooook teşekkür edrimm ilginiz alakanız için,kızlarr sabah 4,30 da kalkıp yaptım testi,ama çizft çizgiden geçtim bari ilkinide görseydim,hiç çizgi yotu kızlar,yani geçersiz test çıktı bozuk çıktı testim,sinir küpü oldum sabah sabah,vallahi sinirimden uyuyamadım,aslında hep bu testi kullanıyorum ben ama neden bugün bozuk çıktı hiç aklım almadı,CERTAİN kullandım,ne biliym ay belkide allah tarafından daha erkenmi diye düşündümde test çıkmadı çooook şaşırdım kızlar yaa,sizide boşuna meraklandırdım kızlar lütfen kusura bakmayın.:kedi:
cnm benim çok tşk edrim,25 haziran evlilik yıl dönümüm,az önce dr aradım kan tahlili yaptırıcam çıkarsan dışarı testle uğraşamicam daha.10.cu yılı deviriyorum arkadaşlarr
cnm benim çok tşk edrim,25 haziran evlilik yıl dönümüm,az önce dr aradım kan tahlili yaptırıcam çıkarsan dışarı testle uğraşamicam daha.10.cu yılı deviriyorum arkadaşlarr
seni cok merak ediyorum ya ins hamilesindiir :ecrin_bebek:
canım Allah çocuklarınla eşinle mutlu upuzun bi hayat versin daha güzel yıllar geçir inşallah tatlım
sonucu bugün alırsan haber ver dualarım seninle canım :Saruboceq:
cnm çook teşekkürler,iyi dileklere hepimizin olsun inş,neyse cnm ben şimdi mutfaktayım çocuklar bilgisayarda oyun oynuyolar daha kahvaltı yapmadık,öpüyorum görüşürüz.gün içinde yine.olumunekankayizsmile
gnl06 sen de beklemede misin??
evet canım benim 22 sinde bekliyorum bakalım 6 gün var
sen ne belirtiler yaşamıştın?
bu arada tebrik ederim umarım bebişini sağlıkla kucağına da alırsın :ecrin_bebek: