Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar yukarda yazdığım şeyler neden olur? yani özellikle o şiddetli bel ağrısı iyibi belirtimi yoksa kötü bişi olmuş olabilirmi? bel ağrısını hiç duymadımda belirtiler arasında

kızlar yukarda yazdığım şeyler neden olur? yani özellikle o şiddetli bel ağrısı iyibi belirtimi yoksa kötü bişi olmuş olabilirmi? bel ağrısını hiç duymadımda belirtiler arasında

canım hiçbir bilgim yok ama sabahki yemek olayın hamilelik belirtileri arasında hamile olan arkadaşlara bel ağrını soralım melisax gelince tecrübeli anne olarak ondan öğreniriz kaydirigubbakcemile3

cnm bel ağrısı hem adet hemde hamilelik belirtileri arasında var..inş seninki hamileliktendir..
bende mide yanması oluyodu topicte kimsede duymamıştım netten bi baktım hamilelik belirtiside olabiliyomuş meğerse bende ne yedimde böyle oldu diyodum tabi hala nedeni belli değilde

her yediğimize içtiğimize dikkat etmek gerekiyor tabi. ben dün yorganı fln kaldırdım pike çıkardım. yorganı havalandırıyım dedim kaldırdım içimde bişi cırt etti kaydı sanki. o yüzden sordum bel ağrısını hani düşükle fln alakası varmı die açıkcası

melisax cım gelmişsin yaptın mı testi canım hepimiz meraktayız kaydirigubbakcemile3

cnlarımmm herkeze günayyyydııııııııınnnnnn,yazılarınızı okuyordum,netten gidip geliyo arada,hepinize çooook teşekkür edrimm ilginiz alakanız için,kızlarr sabah 4,30 da kalkıp yaptım testi,ama çizft çizgiden geçtim bari ilkinide görseydim,hiç çizgi yotu kızlar,yani geçersiz test çıktı bozuk çıktı testim,sinir küpü oldum sabah sabah,vallahi sinirimden uyuyamadım,aslında hep bu testi kullanıyorum ben ama neden bugün bozuk çıktı hiç aklım almadı,CERTAİN kullandım,ne biliym ay belkide allah tarafından daha erkenmi diye düşündümde test çıkmadı çooook şaşırdım kızlar yaa,sizide boşuna meraklandırdım kızlar lütfen kusura bakmayın.:kedi:

:sinifsinif: canım ya tekrar test alda yap ilk idrar önemli değil tabi istersen bizde nasıl sabırsızlandık ama olsun hayırlısı vardır buna da bir hayır bekliycek misin daha ne yapmayı düünüyorsun tatlım

gnl06 vallahi şevkim kırıldı,biraz beklicem galiba,sabahta midemin bulantısına,eşimi zor uğurladım vallahi,evlilik yıl dönümümü mü beklesem acaba diyorum öylede çoook uzun oluyo demi.

evlilik yıldönümün ne zaman canım.ya bak bence hiç öyle düşünme yazılanları okudun mu bilmiyorum ama benim arkadaşımda aynı şeyi yaşadı ilk yaptık test seninki gibi çıktı bişey göstermedi ertesi gün sabah ilk idrarı değildi ama tekrar yaptı hamile çıktı şimdi 15 haftalık hamile bence tekrarla umudunuda kaybetme arkadaşım

cnm benim çok tşk edrim,25 haziran evlilik yıl dönümüm,az önce dr aradım kan tahlili yaptırıcam çıkarsan dışarı testle uğraşamicam daha.10.cu yılı deviriyorum arkadaşlarr

cnm benim çok tşk edrim,25 haziran evlilik yıl dönümüm,az önce dr aradım kan tahlili yaptırıcam çıkarsan dışarı testle uğraşamicam daha.10.cu yılı deviriyorum arkadaşlarr

canım Allah çocuklarınla eşinle mutlu upuzun bi hayat versin daha güzel yıllar geçir inşallah tatlım

sonucu bugün alırsan haber ver dualarım seninle canım :Saruboceq:

canım Allah çocuklarınla eşinle mutlu upuzun bi hayat versin daha güzel yıllar geçir inşallah tatlım

sonucu bugün alırsan haber ver dualarım seninle canım :Saruboceq:

cnm çook teşekkürler,iyi dileklere hepimizin olsun inş,neyse cnm ben şimdi mutfaktayım çocuklar bilgisayarda oyun oynuyolar daha kahvaltı yapmadık,öpüyorum görüşürüz.gün içinde yine.olumunekankayizsmile

zemuszemus tamam tatlım kolay gelsin görüşürüz olumunekankayizsmile

evet canım benim 22 sinde bekliyorum bakalım 6 gün var
sen ne belirtiler yaşamıştın?
bu arada tebrik ederim umarım bebişini sağlıkla kucağına da alırsın :ecrin_bebek:

ayy insallah canim ya az kalmis guzel haberleri aliriz umariim kaydirigubbakcemile5

Ben baya bi belirti yasamisim aslinda ama hep gormemeye calistim 4 aydir deniyoduk 12-13 gun adetim gecikiodu hic bisey yok :bbo: sinir olmustm artik hic sallamiyodum ama bu defa farkli oldugunu hissetmistim yaziyim sana

1-asiri mide yanmasi normalde sabahlari olurdu ama gunun her saati dvmli olmaya baslamisti
2-asiri duygusallik tv de gordugum herseye esimin en ufak lafina hungur hungur agliyordum -hala oyle senağlama-
3-asiri istah. durmadan biseyler yemek istiyordum esim noluyo sana fln demisti hatta bende oturup aglamistim senağlama
4-sigara icen biri olarak ilk defa kulluk kokusundan igrendim hersey cok daha fazla kokuyor gelmeye basladi bana
5-evde resmen ordan kalkip oraya burdan kalkip suraya yatar oldum hiic halim yok sanki dayak yemis gibiydim
6- yerlesme kanamasi
7-gogusler patlayacak seviyede normaldede adet zamani olurdu ama hic bu kadar olmamisti hizli yurusem sallaninca bile agriyordu
8- mide yanmam yediklerimi cikarma halini aldi ve ben test yapmayi akil ettim boshayallersmile

bole iste.. saol canim allahim isteyen herkese versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…