canım ama sabah idrarı en doğru olan sonucu verirmiş şimdi yapsan belkide göremzsin
yalnız bende sabır yoktur ama bu durumdada sabırlı çıktım bende şaşıyorum perşembe günü olmam lazım
cnm benim bende zaten sabah namazından sonra yapıcam dedim,ok.öptümmolumunekankayizsmile
kızlarr ben artık çıkar,çünkü biraz ders çalışmam lazım,zaten kitabın üstünde uyuya kalıyorum.herkeze iyi gecelerrrr
kızlarr ben artık çıkar,çünkü biraz ders çalışmam lazım,zaten kitabın üstünde uyuya kalıyorum.herkeze iyi gecelerrrr
kızlar şimdi çıkmam gerekiyor yarın görüşürüz.efnanim olmazsa yarın bi kan testi yaptırırım dediğin gibi bakalım.herkese iyi geceler öpüyorum
adet olcak gibiyim kasıklarım gergin göğüslerim şiş aynı adet belirtileri olduğu içinde ayrım yapamıyorum bide akıntı var ama bu belirtiler adetime yakın zamanda başladı çok önceden değil
cnm benim bende zaten sabah namazından sonra yapıcam dedim,ok.öptümmolumunekankayizsmile
senin ne zaman adet tarihin canım
kimin canımmm?????*benim mi?
ewet canım senin ne zaman
üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı az kalmıs temmuza şurda ne kadar kaldıki bizim daha ilk denememiz
ahhh canım inş bizde senin heyecanını yaşarız bakalım az kaldı anlıcaz birşey varmı yokmu...üzülmem çünkü ben kendimi bu fikre çok alıştırmadım belkide ondan yapmıyorum testi ben çıkıyorum iyi geceler diliyorum tatlım
swett bugün doktora gittim sağ kasığımda batma var diye enfeksiyon varmış 12 günlük ilaç kıllanıcam inşallah bebiş hazırlığına tüm problemlerimi çözmüş olup sapa sağlam hamiş kalmayı hayal ediyorum
sen folik asit kullanıyo musun?
ben mart aynda genel kontrol amaçlı kadın doğuma gitmiştim canım ozaman doktor vermişti içmiştim sonra bırakmıştım şimdik kullanıyorum..yumurtalıklarda temiz çıkmıştı