Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlarr ben artık çıkar,çünkü biraz ders çalışmam lazım,zaten kitabın üstünde uyuya kalıyorum.herkeze iyi gecelerrrr

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor yarın görüşürüz.efnanim olmazsa yarın bi kan testi yaptırırım dediğin gibi bakalım.herkese iyi geceler öpüyorum

adet olcak gibiyim kasıklarım gergin göğüslerim şiş aynı adet belirtileri olduğu içinde ayrım yapamıyorum bide akıntı var ama bu belirtiler adetime yakın zamanda başladı çok önceden değil

kızlarr ben artık çıkar,çünkü biraz ders çalışmam lazım,zaten kitabın üstünde uyuya kalıyorum.herkeze iyi gecelerrrr

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor yarın görüşürüz.efnanim olmazsa yarın bi kan testi yaptırırım dediğin gibi bakalım.herkese iyi geceler öpüyorum

iii geceler sizede kızlar

adet olcak gibiyim kasıklarım gergin göğüslerim şiş aynı adet belirtileri olduğu içinde ayrım yapamıyorum bide akıntı var ama bu belirtiler adetime yakın zamanda başladı çok önceden değil

evet canım zaten adet belirtisiyle aynı ama bazı farklılıklar var adetten tarihinden bayaa önce olması sonra uyku halsizlik sonra gaz sıkıntısı gibi diğer tüm belirtiler adet belirtisi gibi oluyo

ewet canım senin ne zaman

beni hiç sorma yaa ben 1 ay önce düşük yaptım doktor 3 aya ara ver dedi yani korunuyorum ş,imdi ama sizlerle beraber heyecanlanıyorum işte ama iii oluyo sanki benmiim gibi oluyo sabretmek çok zor geliyo inşallah temmuzda aksilik olmazsa çalışmaşlara başlıcam 2 ay oluyo ama ilk ay tutmazsa hani diye sonrada ramazan var zaten derken 1 ay önce bırakıcam korunmayı bu gidişle bide canım durmuyo ban kalsa bugünden bırakırım

sen ne zamandır düşünüyosun??

üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı az kalmıs temmuza şurda ne kadar kaldıki bizim daha ilk denememiz

üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı az kalmıs temmuza şurda ne kadar kaldıki bizim daha ilk denememiz

ayy valla negüzell inşallah ilk aydan tutar tutmazsada üzülme keyfini çıkar aslında bu heyecanlar insanların hayatlarında yaşadığı nadir heyecanlardan günüm dolsada bende heyecanla beklesem şimdi sadece sizin heyecanınızı yaşıyorum benim kendi adıma hiç heyecanım yok yaa şimdi dah iyi anlıyorum sizin heyecanınızı

swett bugün doktora gittim sağ kasığımda batma var diye enfeksiyon varmış 12 günlük ilaç kıllanıcam inşallah bebiş hazırlığına tüm problemlerimi çözmüş olup sapa sağlam hamiş kalmayı hayal ediyorum

sen folik asit kullanıyo musun?

ahhh canım inş bizde senin heyecanını yaşarız bakalım az kaldı anlıcaz birşey varmı yokmu...üzülmem çünkü ben kendimi bu fikre çok alıştırmadım belkide ondan yapmıyorum testi ben çıkıyorum iyi geceler diliyorum tatlım

iii geceler inşallah seninde güzel haberini alırız ve adını hamiş listesinde görürüz

ben mart aynda genel kontrol amaçlı kadın doğuma gitmiştim canım ozaman doktor vermişti içmiştim sonra bırakmıştım şimdik kullanıyorum..yumurtalıklarda temiz çıkmıştı

ben mart aynda genel kontrol amaçlı kadın doğuma gitmiştim canım ozaman doktor vermişti içmiştim sonra bırakmıştım şimdik kullanıyorum..yumurtalıklarda temiz çıkmıştı

adına sevindim canım o zaman ümitlenmemen için bi sebebin yok inşallah sende hamişsindir

bu arada beslenmene dikkat et ve iş yapma hamiş gibi davranı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…