önümüzdeki hafta içi arkadaşım daha erken yapmak istemiyorum zaten çarşıyada daha çıkamam derslerim çok yoğun sınavlarıma az kaldı,o yüzden amaaaaaa size haber vermeden olurmu hiç,sonucunu mtlaka bildiricem,kan testi için dr aramıştım az önce,bygün alınırsa kan,cuma akşamına sonuç çıkar dedi,e ne anladım ben bu işten ozaman pazartesiyede o zaman bişey kalmıyor mantıklı düşünürsek,pazartesi idrar tahlili yapıp sonucunu hemen görmek daha heyecan verir bence,öyle dilmi ama.zaten o zamanda 22 sinde gününü bekleyenlerdende peş peşe haber almış olucaz,ne güzel.kaydirigubbakcemile2
canım efnanim
doktor ultrasonla bakmadan nasıl anladı
biz eşime renkli dopler çektirdik normal ultrasonla bile gözükmedi
isterseniz bir araştırın
doktorlar erkek hastaları hemen varikosel var gel yat akşam evine giddersin diyorlar çok kolay çok rahat diyorlar hemen ameliyata kandırıyorlar
sayı iyi olupta ameliyat olanlarda başarı sansı çok yuksek ama bizim gibi az olanlarda hemen milyonlara çıkamıyor malesef sonuç
evet canım nette araştırdık dediğin gibi ticari amaçlı tedavi ve ameliyat yapıyolarmış sayı iyi olunca fazla önmesemedik bide eşim yeni memur olunca asaleti tasdik olsun yani bir senesi dolsun ondan sonra bu konuyla ilgileneceğiz
ama sizin için en iyisi bencede doğal yollar bu devirde doktorlarada güven olmaz olur olmadık şeyler söyleyebiliolar amaç ticari olunca
efnanim evet ol diyince olur biliyorum ama işte insan umutlanıyor engel olamıyor :)
3 sene oldu istiyoruz herkes soruyor
bazı seyler gun geçtikçe daha çok acı geliyor
canım benim bence eşinin çok fazla falan agrısı yoksa doğal yolla takviyeler alsın keçiboynuzu suyu vitamin gibi
bizim malesef sayı sadece 100 bin
hareketli vs sonuçları da pek iç acıcı degil ama yeter ki rabbim ol desin
sonuçta bir yumurtaya bir sperm gerekir
belki annesini üzmeyecek biri bulmuştur :) ne bilim
kendimi avutmaca işte :)
bizi bizden başkası anlayamaz öyle degil mi
birde canım sizi sayı gerçekten iyi sen doğal yolla takviyeler aldır kocana
canım rabbim hepimizn kucaklarını saglıklı hayırlı evlatlar dolsun
sende tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah
malisax nasıl durumlar değişiklik varmı tekrar test yaptınmı
benimde bu ay korunmasız ilk ayım 2 temmuzda günüm merakla bekliyorum ne olacağını. allah hepimize hayırlı evlatlar versin.