Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

amin canım çok sağol güzel dileğin için...herkese nasip etsin allah ama pek dikkat etmiyorum açıkcası ev işi felan yapıyorum neyse canım sohbet çok keyifli ama çıkmam lazım kendine çok iyi bak

canım yaaa dikkat et ALLAH göstermesin sonra bebişe bişi olrsa vicdan azabı çekersin ben öyle oldumda o yüzden dedim boşver evi işi önemli olan bebişin ve sen

melisax canım baktım bişi yazmamışsın merak ettim kocişi işe gönderdim bakım dedim neyse ben öğleye tekrar bakarım sende yaz sonucu merakta bırakma

melisax umarım güzel haberler verirsin seni bekliyorum valla kahvaltı bile yapamadım heyecandan :ecrin_bebek: bebiş geliyormu merakla bekliyorum

gnlcüüüüm daha almadım cnm ben bugün alıcam yarın yapıcam. aslında 2 tane alıyım birini öylesine yapıyım diodum ama ilk idrarda yapmazsam çıkmaz kesin dediler o yüzden büyük ihtimalle yarın sabahın köründe haber veririm büyük ihtimalle :KK70:

bsbirkin cnm benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım ilk denememizde meleğim bebeğim gelmiştir annesinin canına....:ecrin_bebek:

inş şüpheci cnm
belli olmuyo ilk denemesindede hami,le kalan bir sürü insan var belkide sende onlardan birisin..

bende henüz adet olmadım ama kasıklarımdan aşağıya doğru bi baskı hissediyorum adet olcağımamı işaret bu bilemiyorum bakalım..bugun ve yrnda adet olmazsam yrn akşam kan testi için dra gidicem

bu arada dün nasıl bir bel ağrısı saplandı anlatamam kızlar gece uyuyamadım o derece oldu sandım ki adet oluyorum ama bişi yok şuan. bide sabah bi uyanma uyandım eşim şaşırdı nasıl aç hissediyodum kendimi anlatamam. koşa koşa buzdolabının kapağını açtım söylemesi ayıp sabahın köründe koca bi muzu indirdim şimdide midem bi tuhaf oldu pişman oldum yine iştahım kapandı. bide şu burun kaşıntısı ne alaka diodum ama kızlar benim burnum ve (bu biraz tuhaf) kirpiklerim kaşınıyo

gnlcüüüüm daha almadım cnm ben bugün alıcam yarın yapıcam. aslında 2 tane alıyım birini öylesine yapıyım diodum ama ilk idrarda yapmazsam çıkmaz kesin dediler o yüzden büyük ihtimalle yarın sabahın köründe haber veririm büyük ihtimalle :KK70:

bsbirkin cnm benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım ilk denememizde meleğim bebeğim gelmiştir annesinin canına....:ecrin_bebek:

canım benim arkadaşım işe gelince yapmıştı saat 9 gibi yani ilk idrarıyla değil ama testte hamile olduğunu öğrendik hemen izin alıp doktora gitti kan testindede sonuç pozitif ama reglisi 1 gün geçmişti belki seninkide çıkar belli mi olur sen yineyap olumunekankayizsmile

canım benim arkadaşım işe gelince yapmıştı saat 9 gibi yani ilk idrarıyla değil ama testte hamile olduğunu öğrendik hemen izin alıp doktora gitti kan testindede sonuç pozitif ama reglisi 1 gün geçmişti belki seninkide çıkar belli mi olur sen yineyap olumunekankayizsmile

onunki geçmiş ama benimki daha geçmedi 6 gün kaldı. ama büyük ihtimalle ben yine dayanamam bugün yaparım. en olmadı 4 saat tutarım öyle yaparım

bende henüz adet olmadım ama kasıklarımdan aşağıya doğru bi baskı hissediyorum adet olcağımamı işaret bu bilemiyorum bakalım..bugun ve yrnda adet olmazsam yrn akşam kan testi için dra gidicem

canımseninde 22 haziran değilmiydi ben öyle hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorum

onunki geçmiş ama benimki daha geçmedi 6 gün kaldı. ama büyük ihtimalle ben yine dayanamam bugün yaparım. en olmadı 4 saat tutarım öyle yaparım

canım yapınca hemen haber ver olur mu bak akşamdan beri nasılım heyecanla bekliyorum kaydirigubbakcemile3

canımseninde 22 haziran değilmiydi ben öyle hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorum

cnm bu ay normal adet tarihimi hesaplamamam grekiyomuş çünkü klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım yani bu ay yumurtlamam filan normal tarihlerde olduğu için eskisi gibi 35 günde değilde daha erken adet olabilirim
14ünde progestanı son kez içtim ve dr bana 3 gün içinde adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesindir dedi..prş akşamına kdr olmazsam gidicem dra bakalım

cnm benim umarım meleğin karnında annesine kavuşacağı günü bekliyodur. inşallah bize mutlu haberini verirsin burdan.

cnm bu ay normal adet tarihimi hesaplamamam grekiyomuş çünkü klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım yani bu ay yumurtlamam filan normal tarihlerde olduğu için eskisi gibi 35 günde değilde daha erken adet olabilirim
14ünde progestanı son kez içtim ve dr bana 3 gün içinde adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesindir dedi..prş akşamına kdr olmazsam gidicem dra bakalım

canım inşallah sende hamişsindir :emir_bebek: o zaman bugünden itibaren seninde güzel haberlerini bekliyoruz şunun şurasında ne kaldı yarın akşama olumunekankayizsmile

X