Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalr ben 23 yaşındayım 1 yıl oldu evleneli ve eşimle bir bebeğimizin olmasını çok istiyoruz. şimdilik sorun görünmesede endişelerim var acabalarım var,, acaba bebğim olur mu,, ona iyi bakabilir miyiz ve bi çok şey burda yeni bir liste yapıp birbirimin güzel haberlerini alıp motive olmak istiyorum dilerim herkes istediği bebişine kavuşur :teselli:
melisaxım bidenem daha gelmedi mi yawwww çatlıcam vallaaaa
kızlar yukarda yazdığım şeyler neden olur? yani özellikle o şiddetli bel ağrısı iyibi belirtimi yoksa kötü bişi olmuş olabilirmi? bel ağrısını hiç duymadımda belirtiler arasında
melisax canım baktım bişi yazmamışsın merak ettim kocişi işe gönderdim bakım dedim neyse ben öğleye tekrar bakarım sende yaz sonucu merakta bırakma
merhabalar kızlarrrr
dünden beri yazılanları okudum az önce ne tesadüf ve ne kadar güzel bende sizin gibi 22 haziranda adet olmalıyım gelin hep birlikte bekleyelim
ben dayanamadım bu sabah test yaptım ama biliyordum bişe çıkmayacağını öylede oldu zaten ben hamile kalacağıma bile pek ihtimal vermiyorum ama belli olmaz tabiki inşallah vardır bebiş gerçe daha ilk korunmasız ayım
beni ümitlendiren bazı şeyler oldu yumurtlama tarihimi hesapladım ayın 6. da bi pazar azıcık bi kan geldi dedimki kendi kendime herhalde yumurtam çatladı değerlendirdim
ve sonra ayın 13.te yani geçen pazar bi lekelenme oldu katı kahve bişe ha dedim galiba yerleşme kanaması
bakalım beklemedeyim ama niyetim pazartesi kan testi yaptırmak onada üşeniyorum git hastaneye bekle sonra sonuç için tekrar git bide çalışıyorum vakit ayırmak zor oluyor
kızlar haberlerinizi bekliyorum inşallah hepimizin bebişi vardır
düşünsenize öyle olursa kk da toplu doğum olacak :)))))
yazdım cnm ben durumumu,sen naptın nasıl gidiyo belirtilerde bi deişiklik varmı?
canım ben beklemedeyim korunuyoruz demiştim unuttun herhalde ama seni bayaaa merak ettim sabahın köründe baktım sen ne zaman yapıcan peki tekrar testin bozuk çıkmış okudum
beklemek insanı deli ediyor yokmu bunu öğrenmenin başka yolları ya aklıma hababam sınıfı geliyor kıza kurbağalarla test yapmışlardı bizdemi denesek ne :)))
yazdım cnm ben durumumu,sen naptın nasıl gidiyo belirtilerde bi deişiklik varmı?
ya cnm kusura bakma kafam çok dalgın bugün,sabah 3te yattım,4 buçukta test için kalktım,namazı bile kılamadan yattım,ve hala daha uykusuzum biraz evi toparlamaya çalışıyorum derse oturcam tekrardan.o yüzden unutuyorum bazı şeyleri kusuruma bama lütfen.fisfisfis
merahaba arkadaşlar,
bende sizleri takip ediyorum, herkes için dua ediyorum
size birşey danışmak isterim
ishal hamilelik belirtisi olabilir mi
kokulu ve tortulu idrar
arada ayağımdan yer kayıyormuş gibi oluyor
geçen ay hangi tarihte olduğumu unuttum yazmamışımda kenara ama bu ayın 15 inde olmam gerekiyor gibi hesapladım ama umutlanmak istemiyorum
eşimde varikosel vardı 1 sene oluyor 3 ay önce sayı 100 bindi morfoloji 2 di
2 aydır evicap selenyum vitamin içiriyorum ballı polenli sütler yapıyorum keçiboyunuzu pekmezi içiyor arada bi etkisi olmuş olabilir mi ?
:roflol:ay çok hoşsun vallahi,koptum yani,cnm bişey söyliyimmi karar aldım kendimce beklicem günümü,okeyy.kaydirigubbakcemile2
önemi yok canım bende çok karıştırıyorum maşllah anne adayları çok olunca
peki biz ne zaman öğrenicez sonucunu ???