melisa dan haber yok daha sanırım inş bebiş gelmiştir..
gnlcüüüüm daha almadım cnm ben bugün alıcam yarın yapıcam. aslında 2 tane alıyım birini öylesine yapıyım diodum ama ilk idrarda yapmazsam çıkmaz kesin dediler o yüzden büyük ihtimalle yarın sabahın köründe haber veririm büyük ihtimalle
bsbirkin cnm benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım ilk denememizde meleğim bebeğim gelmiştir annesinin canına....:ecrin_bebek:
canım benim arkadaşım işe gelince yapmıştı saat 9 gibi yani ilk idrarıyla değil ama testte hamile olduğunu öğrendik hemen izin alıp doktora gitti kan testindede sonuç pozitif ama reglisi 1 gün geçmişti belki seninkide çıkar belli mi olur sen yineyap olumunekankayizsmile
bende henüz adet olmadım ama kasıklarımdan aşağıya doğru bi baskı hissediyorum adet olcağımamı işaret bu bilemiyorum bakalım..bugun ve yrnda adet olmazsam yrn akşam kan testi için dra gidicem
onunki geçmiş ama benimki daha geçmedi 6 gün kaldı. ama büyük ihtimalle ben yine dayanamam bugün yaparım. en olmadı 4 saat tutarım öyle yaparım
canımseninde 22 haziran değilmiydi ben öyle hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorum
bende henüz adet olmadım ama kasıklarımdan aşağıya doğru bi baskı hissediyorum adet olcağımamı işaret bu bilemiyorum bakalım..bugun ve yrnda adet olmazsam yrn akşam kan testi için dra gidicem
cnm bu ay normal adet tarihimi hesaplamamam grekiyomuş çünkü klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım yani bu ay yumurtlamam filan normal tarihlerde olduğu için eskisi gibi 35 günde değilde daha erken adet olabilirim
14ünde progestanı son kez içtim ve dr bana 3 gün içinde adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesindir dedi..prş akşamına kdr olmazsam gidicem dra bakalım