Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canımm eğer döllenmeden 7-10 gün geçtiyse bhcg yükselir senin beklenmeyen adetin ne zamandı?

normalde nekadar da bir oluyor canım adetin bende geçen ay senin gibi dayanamayıp erken yaptırdım 4 gün vardı adetime ama drum eğer varsa erken olduğu için çıkmama ihtimalide olabilir demişti ayrıca değirin çokda düşük deil benim 0,30 çıkmıştı buna rağmen öle demişti drum

Quote]

canımm hele olsun isim hazırr tabii kabul ederse babişkosuda biri efnan diğeri eflal hıhıhı çok yakışıyoşlar dimi[/quote]

canım süper ya peki erkek olursa napcanız peki düşündünüzmü bişeyler hiç

Zeynep duru evhann sizin durumlar aynı snırım inşallah ikinizdende pozitif cevabı duyarısss

ama daha çoook erken yaptırmışsın kan testini bildiğim kadarıyla bu günlerde ancak yerleşme olur bide hadi deki geç döllenme olsa belkide ancak bi kaç gün sonra yerleşme olur
yanılıyormuyum arkadaşlar

Quote]

canımm hele olsun isim hazırr tabii kabul ederse babişkosuda biri efnan diğeri eflal hıhıhı çok yakışıyoşlar dimi

canım süper ya peki erkek olursa napcanız peki düşündünüzmü bişeyler hiç[/QUOTE]

YOK CANIM ERKEK HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM ASLINDA EFNAN I DÜŞÜK OLAN BEBİŞİM KIZ OLSUN DİYEREK DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA ŞİMDİ KIZ ERKEK HİÇ FARK ETMEZ RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI BEBK NASİP ETSİN YETER ÇOK BİLE DİYORUM BU ARA EVET İSİMLER ÇOK YAKIŞIYO AMA EFLAL DEMİŞTİKİ EFNAN DA EFLALDE KURAN I KERİMDE GEÇİYO AMA ANLAMLARI BİLDİĞİMİZ GİBİ DEĞİLMİŞ DEMİŞTİ HARBİ ARAŞTIRDIM ÖYLE O GÜN BU GÜN TEKRAR İSİM DÜŞÜNMEDİM VALLA HELE OLSUN O ZAMAN NET İSİMLERE KARAR VERİRİZ

İnşallah ya..inşallah..evet evhancım durumumuz aynı gözüküyor..benim histeroskopi öncesinde adetim 29 günde bir oluyordu ama eğer gene öyle 29 günde olursam 19 temmuzu bekliyorum..inşallah hamileyizdir..testi erken yapmışızdır inş.napalım bizimkisi de bir ümit işte..hayırlısıyla hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.

bencede canımm adetinizin geçmesini bekleyin derim erken davranıncada işte bu sefer böyle sorunlar çıkıyı acaba beklemelimiydim değer sonra artar mı ... Gibi en iyisi beklemek benc adetiniz zaten geçince ümitlenebilirsiniz artık

kızlar bişi sorcam size dr bana çatlama zamanını söleip ona göre ilişki günlerini sölüo peki ondan snr ilişkiye girmek tehlike arz edermi

ben geldim tekrar slm herkese. benim bildiğim kadarıyla 2 arkadaş var doktora giden, inş. hayırlı haberlerle gelirler

Evhancığım şu belirtilerin aynısından bendede var.gaz karın ağrısı ve meme ucunda müthiş bir ağrı.Sabah kalktığımdada kasıklarımda şişlik var snki ama benim yumurtlama gününden daha 5 yada 6gün geçti...Zannetmiyorum ama olabilirde tabiii :))vereliniortakvereliniortakvereliniortak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bide sabah kalkmadan ateşini ölçsene düzenli olarak bakalım kaç çıkıo

Evhan 2< diye yazdığın bu değerin matemetiksel anlamına yeni dikkat ettim çıkan değer büyük 2 den demek bu valla çok güsel eğer doğru yorumladıysam ve yazdığın ifade doğruysa

kızlar bişi sorcam size dr bana çatlama zamanını söleip ona göre ilişki günlerini sölüo peki ondan snr ilişkiye girmek tehlike arz edermi

banaa girme demişlerdi bir kaç gün çokta pişman oldum yumurtlama günü14 ile 18 gün arası dediler ilişki o zaman olacak dedi doktor.Ben ovülasyon testi yaptım 20.gün çıktı yumurtlama günüm.Yani bırak dediklerinde ben yumurtluyormuşumkaydirigubbakcemile:teytey:

sağolun arkadaşlar..evet erken belki ama günler geçmiyorki..var mı yok mu diye meraktan öleceğime gidip yaptırdım..dediğiniz gibi en kesini adeti beklemek gerekirse test yapmak..

efnanim canımmm nasılsın epeydir görüşemedik buarada herkeze slm

nihalll canımsın evet ben burdayım bu ara hani bahsetmiştim ya sen nasılsın en son günün geçmiş diye duymuştumm noldu bi gelişme var mı ben sizin topiği takip edemedim uzun süre kopukluk oldu siz genelde gündüz oluyosunuz sanırım benim ki karmaşık oluyoo evdeyim hep çalışmadığımdan bazen gece bazen gündüzz

evhan süper bişi bu ya bence kesin hamilesin hayırlısıyla inş çok sevindim canım

kız kör olma nerden çıkardın kesin hamilesin diye değer 2< çıktı yani 2den küçük ilahi:)))

evet ya bekleyelim bakalım birazda demi bende 28 günde bir oluyorum normalde dün olmam lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…