eeee görüşmeyeli nasılsın canan
nasıl olayım gülüm çok gerginim uykum var ateş basıyo çok ne oluyo anlamadım ya
hoşgeldin efnan naber kız maşallah sana bütün gün hem buraya yetişiyorsun hem evin işine hem kocana nazar değmesin pühhhhhhSırnaşık şey
kızlar sanırım ben hastalancam ya canım tatlı istemeye başladı çok
slm kızlar nslsınız nette srn vardı ne zamandır giremedim özledim sizi muhabbetinizi
slm kızlar nslsınız nette srn vardı ne zamandır giremedim özledim sizi muhabbetinizi
canımmsınnn nerelerdesin kaç zamandırrr adetinde geçti dimiii umarım gelmedi kırmızılarrr nasılsın
ayyy inşallah ikiz olur canım efnanın yanına bir isim daha bulmalısın ozaman aklinialirimsmileKızlarr benimde hala karnıö şiş hissediyorum bakın eğer hislerim doğruysa benim bebekler ikiz anlaşılan adetime daha 10 gün var çünküü hissetmem mümkün değil aslında
ben nette araştırdım biraz cumartesi günü çok güzel şeyler okudum adeti düzenliyormuş ama korumuyormuş dolayısıyla bebiş isteyen kisti olan hastalara veriyorlar veya adeti düzensiz olan genç bekar kızlarada çok ideal google ye yaz tarat bi oku neler çıkıyor kesin ilgini çeker doktorunada sorarsın gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu diye[QUOTE
evt canım haklısın hayırlısı artık beklices hiç duymadım ben o söylediğin ilacı cnm yazıımda unutmazsam soruum
hoşgeldin yoktun çoktandır nasıl gidiyor?slm kızlar nslsınız nette srn vardı ne zamandır giremedim özledim sizi muhabbetinizi
yok canım benim 28 temmuz adet tarihim c.tesi çatlatma iğnesi oldum çalışmalara dvm şimdi lik hayırlısı olsun bakalım
ayyy inşallah ikiz olur canım efnanın yanına bir isim daha bulmalısın ozaman aklinialirimsmile
QUOTE]
CANIMM HELE OLSUN İSİM HAZIRR TABİİ KABUL EDERSE BABİŞKOSUDA BİRİ EFNAN DİĞERİ EFLAL HIHIHI ÇOK YAKIŞIYOŞLAR DİMİ