- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
Canım dr yok dedi değilsin hamile demişti bilmiyomki kızlar ben test yapmaya gidiyom dua edin hadi dayanamıcam yapıcam
Canım dr yok dedi değilsin hamile demişti bilmiyomki kızlar ben test yapmaya gidiyom dua edin hadi dayanamıcam yapıcam
Kızlar ikinci çizgi çok azbelirdi hemen sanki durun bidaha bakayım hemen
maşallah ne güzel 19 hamileçok sevindim neler yaptınız süper ya formuller ne banda söyleyin bari a.s.
ben bu ay yoktur diye düşünüyordum geçen ay adetim bitti sonraki 8-9 günü iyi değerlendirdik, çalıştık. sonra da tatil nedeniyle eşimle 10 gün ayrı kaldık onun gemdiğinde benim adetime 1 gün kalmıştı. ki bu arada yoğun bi öksürük oldum.adet günümde dahiliyeye gittim röntgen dedi ki ben pek hamile olcağıma ihtimal vermiyorum ama yine de doktora bebek düşündüğümüzü söyledim röntgenden vazgeçti ilaç da vermedi. sonrası işte, adet olmadım. dediğin gibi arkadaşım nasip kısmet...
hemen 10 tane okudum canım hayırlı haberlerle inşallahKızlarrr lütfenn elimizden geldiğince fatiha okuyalım evhan için hadi lütfenn herkes adetini bana söylesin
Kızlar ilk defa yanında hemen siyaha yakın çooook silik bi çizgi belirdi kırmızı pembe değil yani anlamadım ama dikkatli bakınca siyaha yakın çizgi var hemen dibinde
Kızlar ilk defa yanında hemen siyaha yakın çooook silik bi çizgi belirdi kırmızı pembe değil yani anlamadım ama dikkatli bakınca siyaha yakın çizgi var hemen dibinde
deneme mi sayısını unuttum canım :)))) okadra çok ki 4 yıldır hesapla işte kaydirigubbakcemile3