Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlar ikinci çizgi çok azbelirdi hemen sanki durun bidaha bakayım hemen

maşallah ne güzel 19 hamile çok sevindim neler yaptınız süper ya formuller ne banda söyleyin bari a.s.

kıslar maşallah gün aşırı çalışıyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla bende aynen yaptım inşallah tutar bakalım nihall senin kaçıncı denemendi canımm

benim de düşüğüm aynı şekilde olmuştu beklemediğim anda ikinci denemede olmuştu ilk ay tutmayınca yine tutmaz sandım zor işler yaptımm tabii düşükle sonuçlandı ama inşallah sen tedbirli davran rabbim sağ salim kucağına almayı nasi etsin bebişini sana babasına ve abisine bağışlasınn

Canım dr yok dedi değilsin hamile demişti bilmiyomki kızlar ben test yapmaya gidiyom dua edin hadi dayanamıcam yapıcam

canımm yaa ben ne desem boş en iyi kararı sen verirsin ama herşeye hazırlıklı ol ok mi
unutma hayır dediğimizde şer şer dediğimizde hayır vardır RABBİM YARDIMCIN OLSUNN

Kızlarrr lütfenn elimizden geldiğince fatiha okuyalım evhan için hadi lütfenn herkes adetini bana söylesin

Kızlar ilk defa yanında hemen siyaha yakın çooook silik bi çizgi belirdi kırmızı pembe değil yani anlamadım ama dikkatli bakınca siyaha yakın çizgi var hemen dibinde

deneme mi sayısını unuttum canım :)))) okadra çok ki 4 yıldır hesapla işte kaydirigubbakcemile3

Evhan,candas ve ebru için fatiha

NİHAL---------------10 ADET
DÖZTÜRK---------10 ADET
EFNAN-------------10 ADET

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…