Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hade ya gerçi ben çatlama iğnesi oluorum ama bi taraftanda pkoluyum belli olmuo nezaman yumurtaladığım dvm ediim ben ozaman belki geç yumurtlarım senin dedğin gibi bide ateşimi ölçüorum düzenli olarak dr dediği gbi 3 gündür ateşim 36,2 çıkıo herhalde yumurtluorum :1closedeyes:

evet canım 10 gün geçti çok heyecan yaptım ama olmadı bu ayda kaçırdık kısmet artık bu topikte var mı hamile

ben geldim tekrar slm herkese. Benim bildiğim kadarıyla 2 arkadaş var doktora giden, inş. Hayırlı haberlerle gelirler

inşallah hayırlı heberlerle dönerler ebru bebişinin kalp sesini duymaya gitti candas kantesti yaptırmaya gitti hayırlısı inş.

canım bendede bazı şeyler uyuyo benimde çok yeni ama umutlanmak istemiyorum çünkü ilk korunmasız ayım ve vücudum alışkan olmadığı bi sıvıyla karşılaştı olabilir diye düşünüyorum

amannn napıcamızı şaşırdık desene canım peki adetlerin düzenli midir

evhan 2< diye yazdığın bu değerin matemetiksel anlamına yeni dikkat ettim çıkan değer büyük 2 den demek bu valla çok güsel eğer doğru yorumladıysam ve yazdığın ifade doğruysa

canım 2< işareti 2 den küçük anlamına gelmiyomu ya ben öyle biliyorum o gün eşimde öyle dedi

evet canım 10 gün geçti çok heyecan yaptım ama olmadı bu ayda kaçırdık kısmet artık bu topikte var mı hamile

canım evet 19 hamiş haberi aldık sizinle tanışmadan önce tanışmıştım buradakilerle patır patır hamiş kalıyo kıslarrr ben buraya geldiğimde 1 hamiş vardı düşün okdar çoğaldılarki listeye sığmaz oldu inşallah canımm bende bu ay korunmayı bıraktım tutarsa bebişimle beraber ramazan umresine gidicez rabbim hayırlısını versin inşallah

merhaba herkese.evhancım rahatsızsın diye okumuştum geçmiş olsun nasıl oldun.?

canımm umudunu yitirme ebruda pko lu ve ilk denemde hamiş kaldı

canım 2< işareti 2 den küçük anlamına gelmiyomu ya ben öyle biliyorum o gün eşimde öyle dedi

canım matematiksel olarak dikkatle incele bneim dediğim gibi ama tIbba göre nasıl bilmiyorumm bu ara siz sonucu doktora gösterdiniz miydi yoksa kendiniz mi yorum yaptınız

evet arkadaşım benim de korunmayı bıraktığımız ilk ay o kadar çok belirti yaşadım ki ama bigün geckmeli adet gördüm. bu ay hamileyim ama geçen aya nazaran sıfır belirti yaşıyorum. şimdi mesela ara ara kalp çarpıntım oluyo.

NUR D diyor ki merhabalar,
adetim 4 gün gecikmişken (dün) kan testi yaptırdım beta hcg 2,85 çıktı. gebelik yok yazıodu raporda. ama bir tanıdığımda çokta düşük değil dedi hala adet olmadım. adet olacakmışım gibi karnımda ağrı ve belimde ağrı var 1 5 gündür. sizce hamile olabilirmiyim?
May 4, 2010
13:14 Doktor Deva diyor ki Sevgili nur d Bu sonuç ilk başta negatif ama değerin 1,20 üzerinde olması hormonal de olabilir geç döllenmede o yüzden birkaç gün sonra testi tekrarlayın eğer adet görmez ve değer artışı olursa ultrasonla bakılması gerekiyor

babişler hep umulmadık zamanda geliyolar dimi?

merhaba herkese.evhancım rahatsızsın diye okumuştum geçmiş olsun nasıl oldun.?

canım biraz daha iyiyim çok şükür annem de kaldım geçen hafta o baktı onun sayesinde toparladım biraz şahsen bu hafta yine geldim sen nasılsın canım

ama efnancım inşallah senin yaşadıkların gerçekten hamilelik belirtisidir

canım daha çok erken adetime 10 gün var zamanla ne değişir bilemem ki ama benimde umudum o şekilde beklemekten başka bi çarem yok ha bu ara bide çalışmaya devam etmekten başka çarem yokk

evhan canım sebni sonucunu doktor gördüde mi yorumladı yoksa kendiniz mi yorumladınız

canım biraz daha iyiyim çok şükür annem de kaldım geçen hafta o baktı onun sayesinde toparladım biraz şahsen bu hafta yine geldim sen nasılsın canım

ne güzel hastalanınca bakan bi annen var benim annemler memlekette çok özledim onları senağlama

maşallah ne güzel 19 hamile çok sevindim neler yaptınız süper ya formuller ne banda söyleyin bari a.s.

babişler hep umulmadık zamanda geliyolar dimi?
ben bu ay yoktur diye düşünüyordum geçen ay adetim bitti sonraki 8-9 günü iyi değerlendirdik, çalıştık. sonra da tatil nedeniyle eşimle 10 gün ayrı kaldık onun gemdiğinde benim adetime 1 gün kalmıştı. ki bu arada yoğun bi öksürük oldum.adet günümde dahiliyeye gittim röntgen dedi ki ben pek hamile olcağıma ihtimal vermiyorum ama yine de doktora bebek düşündüğümüzü söyledim röntgenden vazgeçti ilaç da vermedi. sonrası işte, adet olmadım. dediğin gibi arkadaşım nasip kısmet...

Canım dr yok dedi değilsin hamile demişti bilmiyomki kızlar ben test yapmaya gidiyom dua edin hadi dayanamıcam yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…