Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

eeee görüşmeyeli nasılsın canan

uyudumm geldim canım baktım herkeşş uyuyoo

nasıl olayım gülüm çok gerginim uykum var ateş basıyo çok ne oluyo anlamadım ya

ben anladım bebişten oluyon öylee inşallahh

hoşgeldin efnan naber kız maşallah sana bütün gün hem buraya yetişiyorsun hem evin işine hem kocana nazar değmesin pühhhhhh :nazar: Sırnaşık şey

hehehe hamarat kadınımm dermişim ee nolsun insan çalışmayıp evde oyutursa herşeye yetişiyo valla çalışmak zor 4 ay öncesine kadar anam ağlamıştı ohhh çıktımda kurtuldum

kızlar sanırım ben hastalancam ya canım tatlı istemeye başladı çok :KK43: :KK43: :KK43:

evhann ağzını hayır aç gerçi adet olsanda bi hayır yazmıştır rabbim ama kötü düşünme ii olsun
canımm bu ara dua listesini buldumm maya 5o tefriciye idi onuda ekle istersen

Kızlarr benimde hala karnıö şiş hissediyorum bakın eğer hislerim doğruysa benim bebekler ikiz anlaşılan adetime daha 10 gün var çünküü hissetmem mümkün değil aslında

Kızlarr candas arkadaşımız için 1 er fatiha okuyalım doktora gitti hayırlı haber alalım inşallah okuyalımda

[QUOTE
bizim nevrimiz döndü vallaha zaten daha bu durumda hesap kitap işini unutalım bence aartık olursa olur denk gelirse ne yapalım başka şansımız yok yumurtluyormuyuz onu bile bilmiyoruzki ama ben 2 ay daha seyirci kalırım böyle düzelmezse cyclo progynova kullanmaya başlayacam doktoruma soracağım bidaha gittiğimde kaydirigubbakcemile3

evt canım haklısın hayırlısı artık beklices hiç duymadım ben o söylediğin ilacı cnm yazıımda unutmazsam soruum

Canım nasıl eklicem ki edit yok alıntı yapıyom olmuyo sinir oldum bak şimdi bunada bu arada ne bileyim öyle geldi içimden oturdum 2 tane tatlı kurabiye yedim ki sevmem pek benim hep böyle olur canım tatlı ister öncesinde ondan korktum tabi canım herşeyde vardır bi hayır

Kızlarr benimde hala karnıö şiş hissediyorum bakın eğer hislerim doğruysa benim bebekler ikiz anlaşılan adetime daha 10 gün var çünküü hissetmem mümkün değil aslında
ayyy inşallah ikiz olur canım efnanın yanına bir isim daha bulmalısın ozaman aklinialirimsmile
[QUOTE
evt canım haklısın hayırlısı artık beklices hiç duymadım ben o söylediğin ilacı cnm yazıımda unutmazsam soruum
ben nette araştırdım biraz cumartesi günü çok güzel şeyler okudum adeti düzenliyormuş ama korumuyormuş dolayısıyla bebiş isteyen kisti olan hastalara veriyorlar veya adeti düzensiz olan genç bekar kızlarada çok ideal google ye yaz tarat bi oku neler çıkıyor kesin ilgini çeker doktorunada sorarsın gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu diye
slm kızlar nslsınız nette srn vardı ne zamandır giremedim özledim sizi muhabbetinizi
hoşgeldin yoktun çoktandır nasıl gidiyor?

herkese merhaba...bugün adetimin 22.günü oluyor..(SAT 21 haziran)birkaç gündür ara ara kasık ağrılarım var,kabızlık ve de karın gurultusu gibi bişeyler oluyordu.dayanamadım gittim kan verip beta hcg yaptırdım.ama sonuç negatifmiş.((.değerim 0.251 moralim bozuldu.bu ay sanki içime doğmuş gibiydi..hamileyim diye düşünüyordum ama((böyle benim gibi dayanamayıp da 22.günde negatif çıkıp ilerleyen günlerde hamile olanlar varmı aramızda??sonucum yükselirmi diye ümit edeyimmi yani?

yok canım benim 28 temmuz adet tarihim c.tesi çatlatma iğnesi oldum çalışmalara dvm şimdi lik hayırlısı olsun bakalım

HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH

ayyy inşallah ikiz olur canım efnanın yanına bir isim daha bulmalısın ozaman aklinialirimsmile

QUOTE]

CANIMM HELE OLSUN İSİM HAZIRR TABİİ KABUL EDERSE BABİŞKOSUDA BİRİ EFNAN DİĞERİ EFLAL HIHIHI ÇOK YAKIŞIYOŞLAR DİMİ

Canım bende 22 ci günü yaptırmıştım 2< çıkmıştı bende bekliyorum hala 15 ini bakalım kısmet canım ya

X