mayaaa hoşgeldin canım naber varmı sende bi değişiklik doktora gidecektin
hoşbulduk cnm ben cuma günü gidicem doktora kırmızılar geldi benim sen de var mı değişiklik
ayyy nekadar rahatlamışsındır kim bilir
bende hala gelen giden yok 2gün daha alacam farlutal sonra bitiyor bakalım herhalde 2hafta sonra falan olurum diye düşünüyorum şaka maka neredeyse 2ayım böyle boşa geçti ya sinir oldum vallaha şu dediğim ilacı muhakkak sor ama gidince benim gitmeme çoook var daha adetin 2.günü gidip kan aldırcam hormon testi için
Mehtap napıyım ya ben çok paniğim birde doktorun odasına kadınlar hep birden giriyorlar sinir oluyorum görgüsüzlere o yüzden rahat edemiyorum,ben şimdi önce bebek düşünüyorum diyeyim dimi zaten geçensene ona gitmiştim sonra kisti falan da söylerim.
efnancım görüşürüz.öpüyorum.
115 salatı tefriciye okudum ben.
günaydın herkese. Efnanim, evhan ve diğer arkadaşlar, tebrikleriniz ve güzel dualarınız için çok teşekkürler. Yüce rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. Ben de tedirginim biraz. Dün kanda 452 çıktı ama keseyi inşallah perşembe göreceğiz. Bi de ben kayda değer belirti filan da yaşamıyorum. En büyük belirtim adet görmemem kaydirigubbakcemile3 bi de halsizlik. Insan yataktan kalktığında bile halsiz olur mu???
geçen sene yapılmıştı bana testler aman bilmiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum gerçekten hayattan bir beklentim kalmadı benim.
kadınlar kulübünün
en tatlı
en güzel
en cici
en zeki
en sabırlı
en neşeli
en samimi kızları
hepinize tünaydın
veeeeeeeeeeeeeeeee
karşınızda
evhan....................... Zemuszemus
Efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay evet sonuç çıkacağı saat hepsi birden dalıyor devlete gittiğim zamanlar bende kızıyordum doktor odasımı gelen giden hanımı belli değil vallaha çok şükür şimdiki doktorumda öyle bi olay yok özel poliklinikte rahat rahat evirip çevirip bakıyor inceliyor iyice hiç acele falan etmiyorMehtap napıyım ya ben çok paniğim birde doktorun odasına kadınlar hep birden giriyorlar sinir oluyorum görgüsüzlere o yüzden rahat edemiyorum,ben şimdi önce bebek düşünüyorum diyeyim dimi zaten geçensene ona gitmiştim sonra kisti falan da söylerim.
bizim nevrimiz döndü vallaha zaten daha bu durumda hesap kitap işini unutalım bence aartık olursa olur denk gelirse ne yapalım başka şansımız yok yumurtluyormuyuz onu bile bilmiyoruzki ama ben 2 ay daha seyirci kalırım böyle düzelmezse cyclo progynova kullanmaya başlayacam doktoruma soracağım bidaha gittiğimde kaydirigubbakcemile3adet görmeme seviniorum tabiama dediğin gibi 2ayım benimde boşa gitti yani bide kahverengi leke geldiğinden itibaren mi adet sayıcam daha dün geldi kırmızı böle giderse 10günden fazla sürmüş olcak nasılolcak
hoşgeldin efnan naber kız maşallah sana bütün gün hem buraya yetişiyorsun hem evin işine hem kocana nazar değmesin pühhhhhhherkeşe merhabalar arkadaşlarrrr ne güsel hepiniz burdasınız
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25
----------------------------------1
EFNANİM-------------------------------------1100-------------------------------------6
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PİSİ-------------------------------------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
GNL06------------------------------------------------------------------------
MAYAAAA----------------------------50----------------------------?:
DÖZTÜRK-------------------------------------------?----------?nazar:
CANDAS------------------------------------------115
TOPLAM-------------------------------1415--------------------------------------16
KIZLAR DUA LİSTEMİZ