günaydın herkese. efnanim, evhan ve diğer arkadaşlar, tebrikleriniz ve güzel dualarınız için çok teşekkürler. yüce rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. ben de tedirginim biraz. dün kanda 452 çıktı ama keseyi inşallah perşembe göreceğiz. bi de ben kayda değer belirti filan da yaşamıyorum. en büyük belirtim adet görmemem kaydirigubbakcemile3 bi de halsizlik. insan yataktan kalktığında bile halsiz olur mu???
Bencede git canım ben gittim baya rahatladım bu ayın 23de randevum var ışte pap smear testi yapılacak geçen cuma gittiğimde yumurtalıklara baktı
canım ben regl olmadan bir kaç gün önce biraz akıntım olur kan şeklinde az az o zman anlarım hiç bel ağrım falan olmazdı kasıklarımda gün boyu ağrı olurdu yürüyüş çok iyi gelir ama şimdi kasıklarımda batmalar var ve belim çok feci ağrıyor arasıra midem de bulanıyor yani bilemedim
günaydın canımmmmmmmmm
Geçen sene yapılmıştı bana testler aman bilmiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum gerçekten hayattan bir beklentim kalmadı benim.
Incir suyu derken o ne oluyor
Hadi bakalım bunlar güzel belirtiler sana bebeğinden sinyaller geliyor galiba "anne ben burdayım" diyor:sm_cool:
canım testi adetinden sonra mı yaptırdın.bende yeni hamileyim bugün gitcem doktora bendede değer 895 çıkmıştı
benim cuma adet olmam gerekiyordu dün kan testi yaptırdım cumartesi de idrar testinde çok silik çıkmıştı. değer 1500 ün üzerine çıktığında kese görülebiliyormuş
Esracım incir suyu yumurtaları büyütüp çatlatmaya yardımcı oluyormuş incir kaynatıp için diyorlar.Benim hiç kasıklarım ağrımazdı yumurtlama gününde ama bu kürden sonra hissettim yumurtamın büyüdüğünü.2 ay tedavi görmüştüm o zaman ilaçla yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben:hooray:büyüdüğündede aynı ağrıyı hissetmiştim.Ben kesinlikle inanıyorum incir suyunaa
Umudunu kesme tam tersi hayata daha sıkı sarıl kaç yaşındasın ki sen
değer hergün 2 katlıyo canım..benim bebiş 5 hafta 3günlük oldu..kalp atışlarınıda duycam inşallah..sen perşembe mi gideceğim demiştin doktora?
esracım bende senin gibi adet sancısını çoook ağır yaşayanlardandım.hastanelik bile oldum..maydonoz kaynat iç canım ..ayaklarına sıcak su koy..
eflalim bencede umudunu kesme her yeni gün yeni bir umut demektir
üzülme ben 1 yıldır uğraşıyorum aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum.
bruaks arkadaşım inş görürsün bugün keseyi. senin son adet tarihin ne zamandı?
allah tamamına erdirsin arkadaşım. evet perşembe 10da randevum var