Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar testi yaptım ancak çok dikkatli bakarsan çok çok silik çizgi var en iyisi ben uygun zmanda kan testi yaptırayım yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorummmmm üffffffbilemedim yaa

sanırım yok kıslarr yaa ben bilemedim yaa amannnnnnn müsait bir zamanda kan testi veririm artıkın

Canım kanda çıkar inşallah ama çıkmazsada üzülme hiç ben 4 yıldır bekliyorum beni düşün teselli et kendini çok yenisin daha olur Allahın izniyle..

ceylincim test için belkide erkendir.
Çünkü bazılarının 1 hafta geçmesine rağmen gebelik yok gibi görünüyor.
Bende de negatif çıktı ama 5 gün oldu geçeli.
Ben artık şüphelenmeye başladım.Seninde öyle olabilir.Bekle bakalım.

yok üzülmem en azından adetim olsun ki gebelik yoksa bende çalışmalara başlayalım sonraki ay içinn dimi ama o yüzden

yok üzülmem en azından adetim olsun ki gebelik yoksa bende çalışmalara başlayalım sonraki ay içinn dimi ama o yüzden

hayırlısı olsun canım benim Rabbim büyüktür olur elbet.Benim yumurtlamam 20.gün oluyormuş.Hayret ettim ben hep bırakırdım 20.günüki varsada zarar gelmesin diye amaa asıl o zamanmış yumurtlama.Benimde kasıklarım ağrıyor ama normaldir vardır inşallah yoksada yüce Rabbimin işi elbet olacaktır Allahın izniyle...opuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt

Figen sen regl olunca ağrı çekiyormuşun ben eskiden günün gelsin istemezdim ama şimdi istiyorum ki günüm gelsin bende bilim bebek varmı yok mu yoksa tekrar hazırlık ama bu ay daha disiplinli şekilde devam ben gün atlatıyordum 1 hafta birlikte olmadığımız oluyordu ama artık olmuçak inşallah eşim bende daha çok üzüldü yine ben umutlandirmadım ama o bekliyormuş demekki

Canım umutlandırmak istemem ama silikde olsa çıkıyorsa hamilelik vardır güzelim git bir kan testi yaptır senden çok meraklandım yaniolumunekankayizsmile

Kızlar benimde reglime 6 gün var ama bu ay geçsin diğer ayı hesaplamıycam listeye bildirmek için hesaplamıştım bu ay regli tarihimi listeyi hazırlayan arkadaşlar haberiniz olsun hesaplayınca strese giriyorum ben.

Hatta bu şekilde bir başlık açalım ve paylaşalım ben yeni olduğum için nasıl açıldığını bilmiyorum kolay gebe kalma yöntemleri

Canım olsa bizde yaparız aslında bitkisel kürler var ama onlar bile strese sokuyor beni ben artık doktora gidicem ne olacaksa olsun.

günaydın herkese. efnanim, evhan ve diğer arkadaşlar, tebrikleriniz ve güzel dualarınız için çok teşekkürler. yüce rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. ben de tedirginim biraz. dün kanda 452 çıktı ama keseyi inşallah perşembe göreceğiz. bi de ben kayda değer belirti filan da yaşamıyorum. en büyük belirtim adet görmemem kaydirigubbakcemile3 bi de halsizlik. insan yataktan kalktığında bile halsiz olur mu???

Son düzenleme:
Canım olsa bizde yaparız aslında bitkisel kürler var ama onlar bile strese sokuyor beni ben artık doktora gidicem ne olacaksa olsun.

Bencede git canım ben gittim baya rahatladım bu ayın 23de randevum var ışte pap smear testi yapılacak geçen cuma gittiğimde yumurtalıklara baktı

canım ben regl olmadan bir kaç gün önce biraz akıntım olur kan şeklinde az az o zman anlarım hiç bel ağrım falan olmazdı kasıklarımda gün boyu ağrı olurdu yürüyüş çok iyi gelir ama şimdi kasıklarımda batmalar var ve belim çok feci ağrıyor arasıra midem de bulanıyor yani bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…