Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar bigisi olan varmı aşılamadan kaç gün sonra belli oluyor sonuç. bu arada ben yeni katıldım arkadaşlar

benim de 11 habirandı. allah nasip ederse benim ikinci hamileliğim ve ikinci bebeğim olacak inşallah. bizim bu 2. ayımızdı korunmayı bırakalı, ben geçen ay o kadar çok şey yaşadım ki dedim kesin hamileyim ama şiddetli bel ve karın ağrısı ile adet oldum. şimdi o yüzden çok tedirginim. çünkü bende de tık yok. kaydirigubbakcemile3 sadece halsizlik var. bi de kuru öksürük oldum sanırım vücut direncim düştü. inşallah onu da atlatacağım bal ile zencefil karışımı yiyorum
ben de perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla

Öyle kötü oluyorum ki doğum sancısıda böyle galiba

Canım doğum sancısı o kadar kolay olsa keşke maalesef değilmiş korkutmak gibi olmasında:) Ama ben çok hasta olan bir insanım diş ağrısı böbrek falan hepsini yaşadım içlerinden en zoru bence boğaz ağrısı geçensene ramazanda ömrümde ilk defa boğazım ağrıdı ne çektiğimi Allah bilir beş gün yerimden kalkamadım hayatımda ilk defa hasta olduğum için oruç tutamamıştım ağrıdan kaç kere ağladım iki kere acile gittik ve o ilaçlar bile fayda etmemişti o kadar zor ki afedersiniz insan tükürüğünü bile yutamıyor tam beş gün ömrüm boyunca unutmam o ağrıyı.

esracın canım bak soğan suyuda çok faydalı ben 3 ay içtim.aralıklarla inanılmaz faydası var.adetlerini düzenliyor kist oluşumunu engelliyor. daha sonra incir suyuna başla

Allah hayırlı uğurlu etsin canım..benimde ilk olaacak inşallah.benimde önce çoktu belirti adet sancısı gibi gece falanda oluyodu bi anda kesildi..ay insan korkuyo var mı yok mu diye.bende de halsizlik var ..neler yiyosun neler içiyosun sen daha tecrübelisin paylaş bizlerle..

ilk kez bu ay mı yaşıyosun canım bu sancıyı önceden nasıldı?

Önceden de vardı özellikle 1.5 senedir böyle ama korunmayı bıraktıktan sonra dahada siddetlendi eskiden sadece hasta olduktan sonra2 gün sürüyordu şimdi regl 1hafta 10 gün kala başlıyor ve daha şiddetli ağrım oluyor

ben müdür yardımcısıyım şuanda okuldayım fırsat buldukça yazıyorum ilk hamileliğimde de öğretmendim yani meslektaşız insan çalışınca ne yiyip içtiğina çok dikkat edemiyor, yani benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu. bunda daha tecrübeliyim, inş bulantılar rahat verir de rahat bir hamilelik yaşarsam daha dikkatli olacağım ama ben henüz keseyi göremediğim için kesin hamileyim diyemiyorum şuan bi de değişiklikler de yok ya pek. o yüzden hamilelik moduna giremedim daha :ecrin_bebek:

evhandan hebri olan varmı acaba kızlar eflalimmmm durumu nasıl acaba benim net gidip geldiği için pek giremiyorum

Geçmiş olsun canım ben iki büklüm oluyorum acayip bişey sanki kendimi ameliyat olmuş yada doğum yapmış gibi hissediyorum şimdi yavaş yavaş olurmaya başladım inşallah öğleye geçer

kızlar bigisi olan varmı aşılamadan kaç gün sonra belli oluyor sonuç. bu arada ben yeni katıldım arkadaşlar

canım hoşgeldin.bende aşılama yaptıracagım bu ay ignelerimi yapıyorum şimdi.Senin sorun neydi aşılama yapıldı?Kaç yıllık evlisin?

evet 2.dönem okula gitmeyeceğiz inşallah.bulantı sonradanda olur mu aceba yoksa baştan mı başlıyo bulantılar..sana kolay gelsin canım

Alıntı:
esraersoy kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Öyle kötü oluyorum ki doğum sancısıda böyle galiba

muhtemelen böbreklerin ağrıyor kum yada taş olabilir.Çok iyi bilirim o sancıyı yerlere yatmıştım sancımdan duramamıştım doktor doğum sancısı gibidir demişti.Bir giriyor belinden ağrı karnına ve kasıklarına doğru çokk kötü oluyor ama ben bebiş yerine taş doğurdum taşşşş :))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet cnm benim bende diş ağrısı çektim bende geçen hamileliğimde ne kadar kötü rabbim kimseye yaşatmasın,cehennemden çıkma ağrı derler bide hamilesin ilaç filanda kullanamıyosun ah ne çektim ne rabbim bidaha yaşatmasın gerçekten insanın ömrü gidiyo.

evet 2.dönem okula gitmeyeceğiz inşallah.bulantı sonradanda olur mu aceba yoksa baştan mı başlıyo bulantılar..sana kolay gelsin canım

ilk hamileğimde baya bi karın ağrısı çekmiştim o geçti benim bulantılar başladı yaklaşık 5 aylık oluncaya kadar devam etti. o bitti, ağzımda bi demir tadı , o geçti karnım iyice büyüdü gece uykularım zorlandı yani zorlu bi hamilelik geçirmiştim. inşallah bunda rahat bi hamilelik geçiririm, ki bana öyle geliyor.
hamilelikten hamileliğe değişiyor bence yaşananlar. inş. güzel bi dönem geçiririz bu güzel günlerin tadını çıkarırız. benim için dua et olur mu inşallah hayırlısıyla keseyi görebilelim :Saruboceq:

Valla aynende öyle oluyor çok kötü oluyorum ama inşallah dediğin gibi rahatsızlığım yoktur birde o rahatsızlığım olursa ben çildiririm herhalde

günaydın kızlarrrr naber iyimisiniz
ayyyy ne çok yazmışınız oku oku bitmiyor
huysuzoglum tebrikler inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride paylaşırız beraber
ben şimdi bi listeyi düzenlemeye uğraşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…