- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
sanırım yok kıslarr yaa ben bilemedim yaa amannnnnnn müsait bir zamanda kan testi veririm artıkın
Ne oldu canım çıkmadımı bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım yok kıslarr yaa ben bilemedim yaa amannnnnnn müsait bir zamanda kan testi veririm artıkın
yok üzülmem en azından adetim olsun ki gebelik yoksa bende çalışmalara başlayalım sonraki ay içinn dimi ama o yüzden
Kılar sizin bildiğiniz yöntemle varmı kolay hamile kalmak için
Canım olsa bizde yaparız aslında bitkisel kürler var ama onlar bile strese sokuyor beni ben artık doktora gidicem ne olacaksa olsun.
Figen sen regl olunca ağrı çekiyormuşun ben eskiden günün gelsin istemezdim ama şimdi istiyorum ki günüm gelsin bende bilim bebek varmı yok mu yoksa tekrar hazırlık ama bu ay daha disiplinli şekilde devam ben gün atlatıyordum 1 hafta birlikte olmadığımız oluyordu ama artık olmuçak inşallah eşim bende daha çok üzüldü yine ben umutlandirmadım ama o bekliyormuş demekki