Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle kötü oluyorum ki doğum sancısıda böyle galiba
kızlar bigisi olan varmı aşılamadan kaç gün sonra belli oluyor sonuç. bu arada ben yeni katıldım arkadaşlar
benim de 11 habirandı. allah nasip ederse benim ikinci hamileliğim ve ikinci bebeğim olacak inşallah. bizim bu 2. ayımızdı korunmayı bırakalı, ben geçen ay o kadar çok şey yaşadım ki dedim kesin hamileyim ama şiddetli bel ve karın ağrısı ile adet oldum. şimdi o yüzden çok tedirginim. çünkü bende de tık yok. kaydirigubbakcemile3 sadece halsizlik var. bi de kuru öksürük oldum sanırım vücut direncim düştü. inşallah onu da atlatacağım bal ile zencefil karışımı yiyorum5 hazirandı canım..ama doktora gitmeyi ertelemiştim biraz memlekette gideyim diye..ama korkuttular beni dış gebelik olabilir yolda bişey olabilir diye..bende bugün gitcem inşallah herşey normaldir..sende belirti var mı? ben unutuyom bazen hamile olduğumu tık yok..
benim de 11 habirandı. allah nasip ederse benim ikinci hamileliğim ve ikinci bebeğim olacak inşallah. bizim bu 2. ayımızdı korunmayı bırakalı, ben geçen ay o kadar çok şey yaşadım ki dedim kesin hamileyim ama şiddetli bel ve karın ağrısı ile adet oldum. şimdi o yüzden çok tedirginim. çünkü bende de tık yok. kaydirigubbakcemile3 sadece halsizlik var. bi de kuru öksürük oldum sanırım vücut direncim düştü. inşallah onu da atlatacağım bal ile zencefil karışımı yiyorum
ben de perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla
ilk kez bu ay mı yaşıyosun canım bu sancıyı önceden nasıldı?
Canım doğum sancısı o kadar kolay olsa keşke maalesef değilmiş korkutmak gibi olmasında:) Ama ben çok hasta olan bir insanım diş ağrısı böbrek falan hepsini yaşadım içlerinden en zoru bence boğaz ağrısı geçensene ramazanda ömrümde ilk defa boğazım ağrıdı ne çektiğimi Allah bilir beş gün yerimden kalkamadım hayatımda ilk defa hasta olduğum için oruç tutamamıştım ağrıdan kaç kere ağladım iki kere acile gittik ve o ilaçlar bile fayda etmemişti o kadar zor ki afedersiniz insan tükürüğünü bile yutamıyor tam beş gün ömrüm boyunca unutmam o ağrıyı.
kızlar bigisi olan varmı aşılamadan kaç gün sonra belli oluyor sonuç. bu arada ben yeni katıldım arkadaşlar
ben müdür yardımcısıyım şuanda okuldayım fırsat buldukça yazıyorum ilk hamileliğimde de öğretmendim yani meslektaşız insan çalışınca ne yiyip içtiğina çok dikkat edemiyor, yani benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu. bunda daha tecrübeliyim, inş bulantılar rahat verir de rahat bir hamilelik yaşarsam daha dikkatli olacağım ama ben henüz keseyi göremediğim için kesin hamileyim diyemiyorum şuan bi de değişiklikler de yok ya pek. o yüzden hamilelik moduna giremedim daha :ecrin_bebek:
evet 2.dönem okula gitmeyeceğiz inşallah.bulantı sonradanda olur mu aceba yoksa baştan mı başlıyo bulantılar..sana kolay gelsin canım
Alıntı:
esraersoy kullanıcısından alıntı Mesajı göster
muhtemelen böbreklerin ağrıyor kum yada taş olabilir.Çok iyi bilirim o sancıyı yerlere yatmıştım sancımdan duramamıştım doktor doğum sancısı gibidir demişti.Bir giriyor belinden ağrı karnına ve kasıklarına doğru çokk kötü oluyor ama ben bebiş yerine taş doğurdum taşşşş :))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3