Kızlar çok kötü bi gece geçirdim
Haklısın canım, herşey olabilir.kızlarr ben kan testi yaptırdığımde düşük olan bebişimde test sonucunu 2 gün sonra al demişlerdi o 2 gün benim için çok zordu heran adet olacakmışım gibi geliyoduu eğer adet olursam eşimede doktorada rezil olucam diye korkum vardıı ama çok şükürki hamile çıktımm yanii kanda negatif çıkmasının ne kadar zor bi durum olduğunu anlamıştım daha çıkmadan ama sonuçta nasip olmayınca sonuç pozitifte olsa bebeğimiz olmaz bu yüzden sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun diye dua edin benim pozitifti ama düştü ne yazık kı
Canım günaydın, hayırdır?Kızlar çok kötü bi gece geçirdim
Canım inş hayırlısı ya.ohhhh ii ozaman seninde pozitiftir merak etme canım devlet hastanelerinde sağlık ocaklarında acil servislerde her yerde yapılır ancak en hızlısı acillerde olur ve sağlık ocaklarında gün atabilirler bence sen acilde yaptır vaktim ypk de
tabiki canım herşeyin hayırlısı evet devlet hastanelerinde yapılıyor ve bana öğleden sonra gel al demişlerdi bende netten öğrendim kıslarrrrr
canıımm kıyamam sana ilaç almadınmı?
Günaydın hanımlar
Ceylincim test yaptın mı?Esracım regli sancısı mı yaşadın çok kötüdür ben iyi bilirim, 13 yıldır yaşıyorum ben o sancıyı ilk seneler ağrı kesici iğnelerle sancımı hafifletirdik zamanla kendime bakmayı öğrendim yazın bile çorapla gezerim ayağını üşütünce ağır iş yapınca yandın,şimdi benim bir ay oluyor bir ay olmuyor ama hamdolsun eski sancılarımla kıyaslanamaz,o yüzden doğumdan çok korkuyorum.
Günaydın hanımlar
Ceylincim test yaptın mı?Esracım regli sancısı mı yaşadın çok kötüdür ben iyi bilirim, 13 yıldır yaşıyorum ben o sancıyı ilk seneler ağrı kesici iğnelerle sancımı hafifletirdik zamanla kendime bakmayı öğrendim yazın bile çorapla gezerim ayağını üşütünce ağır iş yapınca yandın,şimdi benim bir ay oluyor bir ay olmuyor ama hamdolsun eski sancılarımla kıyaslanamaz,o yüzden doğumdan çok korkuyorum.
Doğum sancısına katlanirin çünki o zaman bebeğim için olucak o ağrılar ama şimdi katlanamiyorum şimdi bile karnım belim filan çok ağrıyor
canım bu gün tekrar yapacağım hatta birazdan sen neler yaptın
Canım ayağına sıcak su torbası koydun mu ben öyle yapıyorum ve çok hareket etmeden yatıyorum,evde civanperçemi varsa o da hafifletiyor,benim birde regli öncesinden baş ağrım başlar çok sinirli olurum regli öncesi olurmuş bir adı vardıda unuttum.
sanırım yok kıslarr yaa ben bilemedim yaa amannnnnnn müsait bir zamanda kan testi veririm artıkın