Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar günaydın.
Nasılsınız?

reglimi 6 gün geçti.
Sabah test yaptım negatifti.
yarında olmazsam kan vercem.
Ay kafayı yicem ya

yaaaa valla mı ama çok geçti peki canım silikte olsa hiç mi çizgi yokkk mikroskıpla görülebilecek kadarda olsa bilemi yokk

Efnancım hiç çizgi yok.Silikte olsa yok.
Ya bi arkadaşımda bu şekide yaptı negatifti.
Kanda çıktı onun.
Bide evet çok stresli bşr aydı ama bu kadar gecikmezdi.
Ne kadar streslide olsam günümde gelirdi

candass üzülme canımmm kıyamama sana diyorumki zemin gibi bembeyaz mıydı yoksa çok çok çok silikte olsa varmıydı çizgi

biliyorum canım da dediğim gibi ofiste kimse gitsem bile kayınımın eşime söyleyebilir o yüzden çekiniyorum biraz yarın iki arkadaş daha olacak olmazsa yarın giderim...

biliyorum canım da dediğim gibi ofiste kimse gitsem bile kayınımın eşime söyleyebilir o yüzden çekiniyorum biraz yarın iki arkadaş daha olacak olmazsa yarın giderim...

evet canım zaten tavsiyem bugün yaptırmaman zaten en azında adet günününde geçmesi en mantıklı olanı

Efnancım hiç çizgi yok.Silikte olsa yok.
Ya bi arkadaşımda bu şekide yaptı negatifti.
Kanda çıktı onun.
Bide evet çok stresli bşr aydı ama bu kadar gecikmezdi.
Ne kadar streslide olsam günümde gelirdi

arkadaşının adeti kaç gün geçmişti canımm

hiç siliklik yoktu efnanim.Gerçi benim yakın seçimim pek ii değildir ama bilmiyorum yoktu gibi.
Yarın test yaptırcam artık.
Acaba başka bişeyden gecikmiş olabilir mi stres dışında?
Kistte falanda böyle oluyo mu ?

ceylincim inş gelmez kırmızların.
Aslında müaitim ama devlet hastanesinde yapılırmı bu test ?

kızlarr ben kan testi yaptırdığımde düşük olan bebişimde test sonucunu 2 gün sonra al demişlerdi o 2 gün benim için çok zordu heran adet olacakmışım gibi geliyoduu eğer adet olursam eşimede doktorada rezil olucam diye korkum vardıı ama çok şükürki hamile çıktımm yanii kanda negatif çıkmasının ne kadar zor bi durum olduğunu anlamıştım daha çıkmadan ama sonuçta nasip olmayınca sonuç pozitifte olsa bebeğimiz olmaz bu yüzden sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun diye dua edin benim pozitifti ama düştü ne yazık kı

Canım 5 gün gün geçmişti arkadaşımda.
ohhhh ii ozaman seninde pozitiftir merak etme canım devlet hastanelerinde sağlık ocaklarında acil servislerde her yerde yapılır ancak en hızlısı acillerde olur ve sağlık ocaklarında gün atabilirler bence sen acilde yaptır vaktim ypk de

tabiki canım herşeyin hayırlısı evet devlet hastanelerinde yapılıyor ve bana öğleden sonra gel al demişlerdi bende netten öğrendim kıslarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…