Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlarrrrr ben çıkıyorum ok mi çok uykum var sankiii üşüyorum bide duştan çıktım yaaa ondan sanırım

kızlarr ben kan testi yaptırdığımde düşük olan bebişimde test sonucunu 2 gün sonra al demişlerdi o 2 gün benim için çok zordu heran adet olacakmışım gibi geliyoduu eğer adet olursam eşimede doktorada rezil olucam diye korkum vardıı ama çok şükürki hamile çıktımm yanii kanda negatif çıkmasının ne kadar zor bi durum olduğunu anlamıştım daha çıkmadan ama sonuçta nasip olmayınca sonuç pozitifte olsa bebeğimiz olmaz bu yüzden sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun diye dua edin benim pozitifti ama düştü ne yazık kı
Haklısın canım, herşey olabilir.
Bende hayırlısı diyebiliyorum sadece, o yüzden.

Kızlar çok kötü bi gece geçirdim
Canım günaydın, hayırdır?
ohhhh ii ozaman seninde pozitiftir merak etme canım devlet hastanelerinde sağlık ocaklarında acil servislerde her yerde yapılır ancak en hızlısı acillerde olur ve sağlık ocaklarında gün atabilirler bence sen acilde yaptır vaktim ypk de
Canım inş hayırlısı ya.
Bugün gitsemmi bilmiyorumki.
Ama dediğin gibi ya olursam diyorum bide.Rezil olurum :KK43:
Eşim cumartesi gelecek zaten.Cuma günüğ almam lazım en geç.
tabiki canım herşeyin hayırlısı evet devlet hastanelerinde yapılıyor ve bana öğleden sonra gel al demişlerdi bende netten öğrendim kıslarrrrr

Tamam canım.
Bugün karnem yanımda değil.
Olmazsam yarın ilk iş test yaptırcam.
Aç tok farketmiyor değilmi bunun için?

canıımm kıyamam sana ilaç almadınmı?

Yok canım ben kolay kolay ilaç kullanmam ama dayanamiyorum doktora gidince danışıcam herkestemi böyle yoksa bende mi belkide bir sorunum vardır doğum sancısını bilmiyorum ama galiba böyle bişey tüm gün iki büklümdüm şimdide aynıyım

ceylincim tamam canım teşekürler.
Dayanamıcam sanırım öğleden sonra giderim kan vermeye.

Günaydın hanımlar

Ceylincim test yaptın mı?Esracım regli sancısı mı yaşadın çok kötüdür ben iyi bilirim, 13 yıldır yaşıyorum ben o sancıyı ilk seneler ağrı kesici iğnelerle sancımı hafifletirdik zamanla kendime bakmayı öğrendim yazın bile çorapla gezerim ayağını üşütünce ağır iş yapınca yandın,şimdi benim bir ay oluyor bir ay olmuyor ama hamdolsun eski sancılarımla kıyaslanamaz,o yüzden doğumdan çok korkuyorum.

Günaydın hanımlar

Ceylincim test yaptın mı?Esracım regli sancısı mı yaşadın çok kötüdür ben iyi bilirim, 13 yıldır yaşıyorum ben o sancıyı ilk seneler ağrı kesici iğnelerle sancımı hafifletirdik zamanla kendime bakmayı öğrendim yazın bile çorapla gezerim ayağını üşütünce ağır iş yapınca yandın,şimdi benim bir ay oluyor bir ay olmuyor ama hamdolsun eski sancılarımla kıyaslanamaz,o yüzden doğumdan çok korkuyorum.

Doğum sancısına katlanirin çünki o zaman bebeğim için olucak o ağrılar ama şimdi katlanamiyorum şimdi bile karnım belim filan çok ağrıyor

Günaydın hanımlar

canım bu gün tekrar yapacağım hatta birazdan sen neler yaptın

Doğum sancısına katlanirin çünki o zaman bebeğim için olucak o ağrılar ama şimdi katlanamiyorum şimdi bile karnım belim filan çok ağrıyor

Canım ayağına sıcak su torbası koydun mu ben öyle yapıyorum ve çok hareket etmeden yatıyorum,evde civanperçemi varsa o da hafifletiyor,benim birde regli öncesinden baş ağrım başlar çok sinirli olurum regli öncesi olurmuş bir adı vardıda unuttum.

canım bu gün tekrar yapacağım hatta birazdan sen neler yaptın

Canım inşaallah hakıkında hayırlısı olur gönül hamile olmadndan yana, ben napıyım bu arlar pek iyi değilim haftasonuna kadar çok yorgun halsiz ve de uykusuzdum ayakta uyukluyordum haftasonuda aşırı derecede sinirliydim yani eşimle kavga ettik edeceğiz durumundaydım dokunsalar ağlayacak gibiydim eşim farketmişde az idare etmiş idare eden hali buysa:KK43: dün daha iyiydim o kadar sinirde kavga etmedik dün kavga ettik eşimle ve ortada bir mesele yok ve biliyormusun önceden kavga edince saatlerce ağlardım şimdi hiç umursamıyorum ve çok yoruldum.Bu ay hamile olduğumuda sanmıyorum zaten hamile kalabileceğimi hiç sanmıyorum benim büyük ablamın çocuğu olmuyor evlat edindi ona çok üzülürdüm benimde başıma gelicek diye hep korkardım:KK43:(

Canım ayağına sıcak su torbası koydun mu ben öyle yapıyorum ve çok hareket etmeden yatıyorum,evde civanperçemi varsa o da hafifletiyor,benim birde regli öncesinden baş ağrım başlar çok sinirli olurum regli öncesi olurmuş bir adı vardıda unuttum.

Şimdiye kadar hiç birşey denemedim ama 1.5-2 günün bana zehir oluyor ayakta ve oturur halde duramıyorum şimdi bile yatıyorum hem yatıp hemde sizle görüşüyorum

X