Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm canımm 3 aydır korunmuyorum bakalım artık :)) sen ne zamandır bebiş istiyosun

slm canımm 3 aydır korunmuyorum bakalım artık :)) sen ne zamandır bebiş istiyosun

ben ilk kızımda 5 yıl tedavi gördüm sonra asılama yaptırdım simdi 1 yıldır yine korunmuyorum sen bana göre cok yenisin inş bian önce istegine kavusursun allah kalbine göre versin hayırlısıyla... bizdede bi problem cıkmadı ama olmadıda doktorlar psikolojik olabilecegini söyledi...

BENıM GıBı AYNI :)) BAKALIM HAYIRLISI OLSUN YıNEDE STRESLı OLUYO AMA HEYCANLI BıŞEY ıŞYE hihoyyyt

ben ilk kızımda 5 yıl tedavi gördüm sonra asılama yaptırdım simdi 1 yıldır yine korunmuyorum sen bana göre cok yenisin inş bian önce istegine kavusursun allah kalbine göre versin hayırlısıyla... bizdede bi problem cıkmadı ama olmadıda doktorlar psikolojik olabilecegini söyledi...
evet cidden biz ceylinazla yeni kaldık :) ama beraber hamiş olucaz inşalla :emir_bebek: ama bende inanıyorum ya psikolojik çok isteyince olmuyo bide kader kısmet ya meleğimizin doğacağı yazılmışsa mutlaka oluyo strese girmemek lazım boshayallersmile

evet düsünme diyolar düsünmemek eldemi insan takıyo kafasını bu ay olacakmı diye elde degil yani özellikle adet günüm yaklastıgında geceleri uyuyamıyorum cok stesli oluyorum bitkisel kürlerden falan denedinmi hiç

evet düsünme diyolar düsünmemek eldemi insan takıyo kafasını bu ay olacakmı diye elde degil yani özellikle adet günüm yaklastıgında geceleri uyuyamıyorum cok stesli oluyorum bitkisel kürlerden falan denedinmi hiç

yok yaa hiç denemedim sadece yumurtlama daha iyi oluyomuş diye soğan suyu içtim hem zayıflatıyoda :) bi taşla iki kuş kaydirigubbakcemile3 sen hangilerini denedin

bende sogan suyu içtim kuru incir kaynatıp içtim esime keciboynuzu yedirdim pekmezini içirdim ne duyarsam yapıyorum işte

bende sogan suyu içtim kuru incir kaynatıp içtim esime keciboynuzu yedirdim pekmezini içirdim ne duyarsam yapıyorum işte
zemuszemus çok hoşsunn vala :))) en azından hepsi çok faydalı şeyler.. inşallah faydasınıda görürsün yinede şanslıyız yaa erken menepoza girenler var ,, yumurtası kalitesi olan küçük olan allah beterinden saklasın :Saruboceq: iş sadece sabır ve beklemek onada şükürler olsun :teytey: :teytey: :teytey:

çok stresli bu ayda bebiş yoksa önümüzdeki ay korunmayı düşünüyorum.
daha çok erken canım ya umutsuzluk için meleğinden öle vazgeçme hemen folik asit kullanıyomusun doktorum yazdı bana çok önemliymiş muyane olmaktada fayda var bişe varsa erken öğrenip erken tedavi oluyosun sen neler yaptın ceylicimm

muayene oldum canım bi problem yok. evet 2,5 aydır folik asit kullanıyorum.bu ay bebişe ara vermeyi düşünüyorum aşırı stres yapıyorum dengem değişiyor.

ne güzel problem olmaması ama bence korunmadan aklından çıkarmayı dene bu ay damı olmadı deme iyi tarafından bakmaya çalış bakalım bu ay ne olacak de heycanın tadını çıkar ama çok kötü oluyosan tabiki ara vermende yarar var inşallah bu ay melein gelir :emir_bebek:

öle tabi canım sen şanslısın ama bizden çalışıyosun oyalanırsın belki biz ev hanımları olarak işimiz gücümüz bebiş :))) hayırlısı olsun bakalım ya :hulya:

selam kızlar.. ben de aslında yeni sayılırım aranızda. aslında siteye üye olalı birkaç ay oluyor ama fazla yazamadım forumlarda.. 1,5 senedir evleyim ve bizde bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama henüz olmadı. gerçi bu ay bazı tuhaflıklar yaşıyorum, hayırlısı olur inşallah.

selam canımm.. inşallah uğurumuzla gelir meleklerimiz :)) nasıl tuhaflıklar yaşıyosun tatlım

aslında 6 ay kadar önce 12 günlük bir gecikmem oldu ama gebelik yoktu. bunun üzerine iyi bir taramadan geçtim ama bir sorun da çıkmadı. bu zaman aralığında adetlerim düzenli giderken bu ay 6 gün gecikti ve evde test yaptım negatif çıktı. 2 gün önce de çok koyu renkli bi kaç damla akıntım gelmeye başladı, 2 gün geldi bugün 3.gün ve tamamen kesildi. yani yani o birkaç damla akıntı dışında hiç kanamam olmadı bu ay.. neden olabilir?

X