Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlar sizin sohbetimize doyum olmaz ama ben kaçıyorum akşam bulaşıklarım duruyor bulaşık yıkar yatarım belim çok ağrıyor dayanamicam yarın inşallah grşz...

öyle canım napalım maç bile izler olduk ne fedakar insanlarız biz yaaa kaydirigubbakcemile3

bak yine gol oldu ''ağzıma biber sürseydimde kedira atıcak demeseydim '' dio.golu atan bu oyuncudakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım iiyiz sen nasılsın?

hah ii işte izin vermesinki bizim yanımıza gel anladığım kadarıyla 2 adet bilgisayar

[

hah ii işte izin vermesinki bizim yanımıza gel anladığım kadarıyla 2 adet bilgisayar[/QUOTE]

öyle canım çocuk olunca onada alcaz bi tanede

allah yardıcınız olsun canımm bende çok korkuyorum istanbuldada olay çok bu ara bide 2 kiş geziyolar devriyede çoğu polis izne gitmiş allah korusun iyi düşünelim iyi olsun

bak yine gol oldu ''ağzıma biber sürseydimde kedira atıcak demeseydim '' dio.golu atan bu oyuncudakaydirigubbakcemile3

eşin çok komikk kendinden mi geçiyo ne izlerkenn

sorma bide gol olunca çıkardığı sesi gör deprem oluo dersin :bbo: sanırsın türkiye'nin maçı :1closedeyes:

canım tatildeyiz ama denize giremiyoruz 3 gündür hava kötü yarın inş açar gece pazarına gittik şimdi sitenin çıkışında internet kafe var ordayız kızımla bilgisayarda oyun oynuyo sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…