Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım tatildeyiz ama denize giremiyoruz 3 gündür hava kötü yarın inş açar gece pazarına gittik şimdi sitenin çıkışında internet kafe var ordayız kızımla bilgisayarda oyun oynuyo sen nasılsın

bende bekliyorum yine kk yı çay yapımda kocişi uyandırayım artık

Kızlar tatilden bahsetmişken.. Ben şimdi mersine gideceğim de acaba denize girmelimiyim.. Hani bebiş olur belki o dönemde ancak sonuçlar alınmamış olacak..

lisedan sonra canım

hayırlısı olsun inşalla 2 yıl eğitimleri var dimi onların benim eşim ünv. Mezunu olduğu için 6 ay yaptı eğitimi

aynen.kızlar mesleki strese bağlı olarak sperm kalitesi düşüomu gerçekten akannehir

evet canım öyle yazıyo nette ağır ve stresli iş yapanlarda oluyo muşşş

kızlar tatilden bahsetmişken.. Ben şimdi mersine gideceğim de acaba denize girmelimiyim.. Hani bebiş olur belki o dönemde ancak sonuçlar alınmamış olacak..

valla denizin yan etkisi var mı bilmiyorum am sen kesinleşsin ve doktora sor öyle gir bence

aynen.kızlar mesleki strese bağlı olarak sperm kalitesi düşüomu gerçekten akannehir

Evet düşüyormuş.. O nedenle sabah birlikte olmak daha iyi imiş.. Tüm günün stresi, spermleri olumsuz etkiliyormuş..Sabaha erkeklerin daha istekli olmalarının sebebi buymuş..

hayırlısı olsun inşalla 2 yıl eğitimleri var dimi onların benim eşim ünv. Mezunu olduğu için 6 ay yaptı eğitimi

evet canım öyle yazıyo nette ağır ve stresli iş yapanlarda oluyo muşşş
offf.benimki stresten kafayı yiyo o zaman bize bebek çoookk geç gelicek :gitme:

Evet düşüyormuş.. O nedenle sabah birlikte olmak daha iyi imiş.. Tüm günün stresi, spermleri olumsuz etkiliyormuş..Sabaha erkeklerin daha istekli olmalarının sebebi buymuş..
valla :1shok: bende diorum sabah sabah noluo buna demek etkiliomuş

buranın muhabbeti baya güzel her ne kadar şu an katılamasamda efnanin sen olmayınca durgunlaşıyo ama sen hep ol :):)

X