ooooff off.hepsi aynı bunların demekki.lig bitti die sevindim şimdi bu çıktı başıma .bide ikide bir dürtüo bak gölü kaçırdın die
yok canım bizim için gün yeni başlıyo eşim de uyansın sabah kadar uyanık kalır artık bende kanepeye sızar kalırım herzaman ki gibii
bizimkide bu saatte gelir oturur bende sıkılır gider yatarım yada buralara bi yerlere kıvrılırdım buraya üye olduktan sonra bende yatmıyorum :):):)
ay Allah korusun.hiç düşünemiorum böle ağlayan bi bebiş.düşünsene arı vızıltısı gibi :bbo:yok canım bizim için gün yeni başlıyo eşim de uyansın sabah kadar uyanık kalır artık bende kanepeye sızar kalırım herzaman ki gibii
kızlarr düşünsenize bebkleriniz ağlarken vuvuzela gibi çıkarmışş sesleri allah göstermesin de nolucak dinleye dinleye
YAA VALLA MI SABAH MI YAPSAK DİCEM YE NEYSE UYANSIN YAPALIM SABAH UYUYO OLURUZ
EŞİN NEİŞ YAPIYO CANIMM GECE NÖBETE BENİMKİDE GİDER YARIN GECECİ MESALA
Kızlar bu konuda çok araştırma yaptım netten.. Sabah erken saatlerde stres olmadığı için erkeklerde sperm daha kaliteli oluyormuş.. Hatta bir araştırma yapılmış stresli işte çalışan erkekleri daha uygun işe aldıklarında sperm kalitelerinin arttığı görülmüş.. Haa bu arada odanızında fazla sıcak olmaması gerekli imiş..
DUYMUŞTUM BENDE AMA SABAH DEĞİLDE RAHA İŞ ORTAMINDA OLMASI GEREKİYO DİYE DUYMUŞTUMM
Eşim polis.. Bu akşam geceye gitti de..
YAA BENİM KİDE P. MEMURU HANGİ BİRİMDE CANIM EŞİM BENİMKİ ÖNLEYİCİ HİZMETLER KAÇ YILLIK OLDU
ohh valla benimki maç falan izlemez :)))))))))
BEMİMKİ ARA SIRA İZLER ÇOK ŞÜKÜR
öle diyip katlanıoruz artık napalım.hoş izin vermesemde izlicek ya:):):) olsun ya yinede benimkinin ne içki, sigarası var nede kahvesi tek eğlencesi o biraz anlayış göstereceğiz artık
yok canım bizim için gün yeni başlıyo eşim de uyansın sabah kadar uyanık kalır artık bende kanepeye sızar kalırım herzaman ki gibii
bizimkide bu saatte gelir oturur bende sıkılır gider yatarım yada buralara bi yerlere kıvrılırdım buraya üye olduktan sonra bende yatmıyorum :):):)
YAZIK BİZEEE
kızlar ben bütün maçları izledim eğlenceli aslındakaydirigubbakcemile3bizde de kumanda bendedir ama kontrol eşimde dizi falan izletmez sağolsun allahtan siz varsınız
YAA BENİM KİDE P. MEMURU HANGİ BİRİMDE CANIM EŞİM BENİMKİ ÖNLEYİCİ HİZMETLER KAÇ YILLIK OLDU
Asayişte canım.. 3 yıl bitti.
aşkı memnu yu zaplarken parçaları birleştirip izliyodum
ebru sende benim gibi kardeşim başa gelen çekilir.ben artık maçı filan bırakıp ''ay bunun saçı,bu takımın forması '' die yine kadın mantığıyla bakıorum.benimkide arada ''hıı,dimi güzel forma'' falan diyip sözde dinliomuş gibi yapıo kaydirigubbakcemile3kızlar ben bütün maçları izledim eğlenceli aslındakaydirigubbakcemile3bizde de kumanda bendedir ama kontrol eşimde dizi falan izletmez sağolsun allahtan siz varsınız
Asayişte canım.. 3 yıl bitti.
BENİMKİDE ASAYİŞLE AYNI İŞİ YAPIYO SANIRIM ARABADA DOLAŞIP DURUYOLAR BENİM Kİ DAHA İLK YILI DOĞU GÖREVİ YAPIYO ORDA
evet dürtüo valla sanki çok ilgileniomuşum gibiVALLA ÇOK GÜLÜYOM SANA EŞİM DUYSA NOLUYO BU KARIYA DİYİP GELECEK DÜRTÜYO MU SENİİ:roflol::roflol::roflol:
o nasıl oluyoo kumanda sende kontrol eşinde ilahi ebru kızlar çok komiksiniz kociş uyanırsa sorumlusu sizsiniz güldürüp durmayın beni
ben izin vermezsen alt kata annesi ne iner orda seyreder ben de yanında kalsın diye katlanıyorum
evet dürtüo valla sanki çok ilgileniomuşum gibiYa çay istio getiriorum şekerini bile atıorum,heyecandan soğutup bi yudumda içio