Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ooooff off.hepsi aynı bunların demekki.lig bitti die sevindim şimdi bu çıktı başıma .bide ikide bir dürtüo bak gölü kaçırdın die

VALLA ÇOK GÜLÜYOM SANA EŞİM DUYSA NOLUYO BU KARIYA DİYİP GELECEK DÜRTÜYO MU SENİİ:roflol::roflol::roflol:

:):):) olsun ya yinede benimkinin ne içki, sigarası var nede kahvesi tek eğlencesi o biraz anlayış göstereceğiz artık

ay Allah korusun.hiç düşünemiorum böle ağlayan bi bebiş.düşünsene arı vızıltısı gibi :bbo:

kızlar ben bütün maçları izledim eğlenceli aslındakaydirigubbakcemile3bizde de kumanda bendedir ama kontrol eşimde dizi falan izletmez sağolsun allahtan siz varsınız

kızlar ben bütün maçları izledim eğlenceli aslındakaydirigubbakcemile3bizde de kumanda bendedir ama kontrol eşimde dizi falan izletmez sağolsun allahtan siz varsınız

o nasıl oluyoo kumanda sende kontrol eşinde ilahi ebru kızlar çok komiksiniz kociş uyanırsa sorumlusu sizsiniz güldürüp durmayın beni

ebru sende benim gibi kardeşim başa gelen çekilir.ben artık maçı filan bırakıp ''ay bunun saçı,bu takımın forması '' die yine kadın mantığıyla bakıorum.benimkide arada ''hıı,dimi güzel forma'' falan diyip sözde dinliomuş gibi yapıo kaydirigubbakcemile3

VALLA ÇOK GÜLÜYOM SANA EŞİM DUYSA NOLUYO BU KARIYA DİYİP GELECEK DÜRTÜYO MU SENİİ:roflol::roflol::roflol:
evet dürtüo valla sanki çok ilgileniomuşum gibi ya çay istio getiriorum şekerini bile atıorum,heyecandan soğutup bi yudumda içio

o nasıl oluyoo kumanda sende kontrol eşinde ilahi ebru kızlar çok komiksiniz kociş uyanırsa sorumlusu sizsiniz güldürüp durmayın beni

şöle oluyo canım oda bilgisayarda oyun oynuyo kumandayı kullanacak vakti yok..beni kullanıyo şu çok seviyesiz bu kanalı izleme ..napıım kardeşim seviyeli program varda ben mi izlemiyom..bende müzik açıp sizin yanınıza geliyom sırnaşık şey

ben izin vermezsen alt kata annesi ne iner orda seyreder ben de yanında kalsın diye katlanıyorum

hımm ii yapıyon valla evde dursun tek izlesin maçı

evet dürtüo valla sanki çok ilgileniomuşum gibi Ya çay istio getiriorum şekerini bile atıorum,heyecandan soğutup bi yudumda içio

Bende alıştırdım hep çayını şekerini yapmayıncada hemen sitem eder nerde benim eski karım demeye başlar

Eşim istanbulda çevik kuvvette idi önce.. Sonra benim yanıma atama istedi.. Ben erzurumdayım diye doğu hizmetini burada tamamlayalım istedik.. Yaklaşık 8 aydır da burada aşayişte.. Bakalım çok zor.. Geçen gün buraya 30 km uzakta bir ilçeye saldırı oldu. Elimiz yüreğimizde her an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…