hayırlısı olsun inşalla 2 yıl eğitimleri var dimi onların benim eşim ünv. Mezunu olduğu için 6 ay yaptı eğitimi
evet canım 2 sene okicak kazanırsa bakalım 22 bin kişi girmiş sınava ama 350 kız alıcaklarmış zor biraz bu sene ama seneye kazanır kesin bu sene olmassa hayırlısı artık
ölede efnancım işi çok sıkıntılı ben arada ofisine gidiorum bana bile fenalık gelio :1no2: nese artık bişiler yapıp azaltim stresini doru sölüosun zarardan başka neyi var kiöyle düşünme canımm rahat olmasını sağla ok mi? Stresin bebk işini ertelettiğini söyle rahatetsin size bi yararı yokki stersin aksine zararı var
buranın muhabbeti baya güzel her ne kadar şu an katılamasamda efnanin sen olmayınca durgunlaşıyo ama sen hep ol :):)
offf.benimki stresten kafayı yiyo o zaman bize bebek çoookk geç gelicek :gitme:
ya bende aksine çok uyuz bi tip oluorum sabahları.böle gelince bi dövesim gelio sorma kaydirigubbakcemile3hahhaha ee vücut dinleniyo tabii olacak o kadar
ölede efnancım işi çok sıkıntılı ben arada ofisine gidiorum bana bile fenalık gelio :1no2: Nese artık bişiler yapıp azaltim stresini doru sölüosun zarardan başka neyi var ki
canan canım sen bana özel msn göndermişsin ama ben nerden bakilacagini bilmiyorum kusura bakma
benim kızımın uykusu gelmiş ben çıkıyorum görüşürüz efnanim senin için dua edicem canım umarım bu ay güzel heberi verirsin eşine iyigeceler harkeze
benim kızımın uykusu gelmiş ben çıkıyorum görüşürüz efnanim senin için dua edicem canım umarım bu ay güzel heberi verirsin eşine iyigeceler harkeze
yahu bu bebişler inş. bi gelsinde ne zahmetler çektimizi anlatalım vallaBu şekilde düşünüp sen de stres yaşama.. Her işte stres var mutlaka.. Benim eşim çok bunalıyor örneğin..Bu yüzden gece dinleniyor biz sabah bebiş yapıyoruz..:kedi:
yahu bu bebişler inş. bi gelsinde ne zahmetler çektimizi anlatalım valla
hoşgeldin esra a.sKızlar bu arada dayanamadım yine geldim ben
ya bende aksine çok uyuz bi tip oluorum sabahları.böle gelince bi dövesim gelio sorma kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada dayanamadım yine geldim ben
Kızlar benim midem çok bulanıyor bi çözümünü bilen varmı
annem sakız çiğne der esra bi dene istersenKızlar benim midem çok bulanıyor bi çözümünü bilen varmı
yahu bu bebişler inş. Bi gelsinde ne zahmetler çektimizi anlatalım valla
kızlar benim midem çok bulanıyor bi çözümünü bilen varmı