sanırım 5 yada 6 ağustos oluyor sanırım
Benim kocam yanımda değil ama sizinkide yokmu çocuk böyle internet başında olmaz yani
şaka bi yana benimki maçı izlio esracım :gitme: bıktım bu vuvuzela sesinden.neyseki dünya kupası yarın bitio bende kocama kavuşuorumgeceler var elhamdülillah esracım kaydirigubbakcemile3
efnaim ben beklenen tarihi yazdım ama görmedin heralde. 1 ağustos ta olucamcanım bak eğer 5 ağustossa 22 temmuz yumurtlama günü
eğer 6 ağustos sa 23 temmuz yumurtlama günün
sen şu tarihlerde sıkı sıkı çalışma yap 19-20-21-22-23-24- temmuz am diğer günleride es geçme
Herkes hamile kalsın bebekler gelsin diye çabalarım :):):)
buluruz bi yolunuvereyim canım da nasıl ?
ilaaa esraaa güldürdün beni benim kociş işten geldi uyuyoo mışıl mışıl uyanınca ....... Anladın mıı dinlensin adam yazık ona yorgun yorgun olmaz kiii
aaa vallamı şaşırdım bak şimd belkide yıllar sonra karşılaşırız ne dersin
BENİM Kİ GECE NÖBETİNE GİTTİ.. ZATEN GEBELİK İÇİN EN UYGUN SAATLER SABAHIN ERKEN SAATLERİ İMİŞ.. kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana benimki maçı izlio esracım :gitme: bıktım bu vuvuzela sesinden.neyseki dünya kupası yarın bitio bende kocama kavuşuorum
şaka bi yana benimki maçı izlio esracım :gitme: bıktım bu vuvuzela sesinden.neyseki dünya kupası yarın bitio bende kocama kavuşuorum
aynen neyseki bitioda kurtuluoruz. bide bunları yazıorum die uzanıp okuyup gülüoAy harbi dimi o bizde de var maç yetmiyor gibi bir de yorumları çıktım artık maçtan
efnaim ben beklenen tarihi yazdım ama görmedin heralde. 1 ağustos ta olucam
buluruz bi yolunu
Kusura bakmayın benim ki zırt bırt gelir gider ne zaman ne yapacağmız belli olma zo yüzden kapatıp çıkıyom hep...şimdi de geldi
ooooff off.hepsi aynı bunların demekki.lig bitti die sevindim şimdi bu çıktı başıma .bide ikide bir dürtüo bak gölü kaçırdın dieBenim ki maçı günün 24 saati izler yeterki fırsat bulsun
YAA VALLA MI SABAH MI YAPSAK DİCEM YE NEYSE UYANSIN YAPALIM SABAH UYUYO OLURUZ
EŞİN NEİŞ YAPIYO CANIMM GECE NÖBETE BENİMKİDE GİDER YARIN GECECİ MESALA
Kızlar bu konuda çok araştırma yaptım netten.. Sabah erken saatlerde stres olmadığı için erkeklerde sperm daha kaliteli oluyormuş.. Hatta bir araştırma yapılmış stresli işte çalışan erkekleri daha uygun işe aldıklarında sperm kalitelerinin arttığı görülmüş.. Haa bu arada odanızında fazla sıcak olmaması gerekli imiş..
efnanim gördün mü bak benimki hala gelmedi siz uyursunuz 1, 2 saate dimi :)
bu temmuz ayının bebişleri doğduklarında vuvuzela sesi çıkaracak valla.. Benim eşimde izler fırsat buldukça dünya kupasını.. Ben bıktım bu sesten artık deyip çekilirim mutfağa..