canım tatildeyiz ama denize giremiyoruz 3 gündür hava kötü yarın inş açar gece pazarına gittik şimdi sitenin çıkışında internet kafe var ordayız kızımla bilgisayarda oyun oynuyo sen nasılsın
benimki öğretmen canım
Merhaba.. Hoşgeldiniz öncelikle.. Eşlerimiz meslektaş çıktı konu bebişten buraya kadar geldi..
evet malesf bankada öyle zor işbenimki bankacı canım onun işide çok stresli
sorma bide gol olunca çıkardığı sesi gör deprem oluo dersin :bbo: Sanırsın türkiye'nin maçı :1closedeyes:
polismi eşin canım benim kız kardeşimde polislik sınavlarına girdi bakalım sonucu bekliyoruz
NE GÜSELL TATİL VAR ŞİMDİ EŞİNDE Mİ KAYSERİLİ
liseden sonramı ünv. Mezunu olarak mı canımm
aynen.kızlar mesleki strese bağlı olarak sperm kalitesi düşüomu gerçekten akannehirevet malesf bankada öyle zor iş
hahahaa duyanda başka biş sanır desene
evet canım kayserili.ben haftalardır onu bekliyom dün bitti okulları şükür tatile başlıyozkaydirigubbakcemile3
lisedan sonra canım
aynen.kızlar mesleki strese bağlı olarak sperm kalitesi düşüomu gerçekten akannehir
kızlar tatilden bahsetmişken.. Ben şimdi mersine gideceğim de acaba denize girmelimiyim.. Hani bebiş olur belki o dönemde ancak sonuçlar alınmamış olacak..
aynen.kızlar mesleki strese bağlı olarak sperm kalitesi düşüomu gerçekten akannehir
offf.benimki stresten kafayı yiyo o zaman bize bebek çoookk geç gelicek :gitme:hayırlısı olsun inşalla 2 yıl eğitimleri var dimi onların benim eşim ünv. Mezunu olduğu için 6 ay yaptı eğitimi
evet canım öyle yazıyo nette ağır ve stresli iş yapanlarda oluyo muşşş
valla :1shok: bende diorum sabah sabah noluo buna demek etkiliomuşEvet düşüyormuş.. O nedenle sabah birlikte olmak daha iyi imiş.. Tüm günün stresi, spermleri olumsuz etkiliyormuş..Sabaha erkeklerin daha istekli olmalarının sebebi buymuş..
offf.benimki stresten kafayı yiyo o zaman bize bebek çoookk geç gelicek :gitme:
valla denizin yan etkisi var mı bilmiyorum am sen kesinleşsin ve doktora sor öyle gir bence
valla :1shok: Bende diorum sabah sabah noluo buna demek etkiliomuş