zaynn beklenen adet tarihin kaçtı canımmm
Kızlar bu arada folik asite de başlayın ben doktora sormadan almıştım dr.bir ay kullandıktan sonra sordum iyi yapmışsın devam et dedi bir zararı yokmuş ama çok yararı varmış
Kızlar birde ben bebek yelekleri filan ördüm onları yaptıkça dahada hevese geldim
canım ben orayı bilmiyorum aslında kesin bilirim ama isimler değişmiştir bayadır gitmiyorum çünkü ev kirada ama gözne yolunda bizim ev sen senelerde kavşak havuz falan yapıldı evin önüne cadde üstü
canımmm üzülme vardır bundada bihayırrr misafir falan dinleme çalışmaları aksatma bu ay oldu mu?
haklısın canım gece gündüz demeceyem inşaallah görür o misafirler:) kimse gelmez artık da bu zamandan sonra...rabbim şerde hayırları hayırda şerleri görebilmeyi nasib et...
haklısın canım gece gündüz demeceyem inşaallah görür o misafirler:) kimse gelmez artık da bu zamandan sonra...rabbim şerde hayırları hayırda şerleri görebilmeyi nasib et...
ben 2 aydır kullanıyorum canımm
benim bebişiminde herşeyi hazır sayılır örgü tarzındakiler tabii evin küçük kızıyım annem ablalarımınkine örerken buda seninkinin dedi dedi ördü bende ördüm üniversitede sınav zamanı stresi azaltır diye bebişimin örme battaniyesi bile hazırr ama ortada bebk yok henüzz ama inanıyorum oda olacak bigünn inşallah
ben 2 aydır kullanıyorum canımm
benim bebişiminde herşeyi hazır sayılır örgü tarzındakiler tabii evin küçük kızıyım annem ablalarımınkine örerken buda seninkinin dedi dedi ördü bende ördüm üniversitede sınav zamanı stresi azaltır diye bebişimin örme battaniyesi bile hazırr ama ortada bebk yok henüzz ama inanıyorum oda olacak bigünn inşallah
Biliyorum orayı.. Dayımlar ve görümcemler hemen oradalar.. Şu ünlü ciğerci doğan dı galiba, orada bizimkiler..
benim de çoğu şey hazır.. Hatta annemler, teyzemler evlenir evlenmez örmeye başlamışlar.. Hele teyzem mavi ağırlıklı örgü yapıyormuş. Bizim kızın oğlu olacak diye.. çok şekerler.. Ama ne kız ne oğlan hayırlısı tabii.. Henüz bebiş yok ama umut eden çokkk...
canım inan hiç isim bilmiyorum ama yol üstünde okul falan vardı kuviye milliye ilk öğretimdi sanırım onun biraz daha ilerisi hatta çiçekçi vardı acar mobilya beğeni market vardı yol üstünde oraların daha ilerisinde bi düğün salonu bvardı adı palmiyeydi ozaman değişmiştir belki simdi
sanırım 5 yada 6 ağustos oluyor sanırım=reyyannn;14189343]
aminn canımmm RABBİM NASİP ETSEYDİ OLURDU CANIM NİCE KORUNANLARVAR ONA RAĞMEN HAMİLE KALANLAR AMA TABİİ GÜNÜNÜDE HESAPLAMAK LAZIMM CANIM SENİN BEKLENEN AMA İSTENMEYEN ADET TARİHİNİ VER YUMURTLAMANI HESAPLAYAYIM
ne güzel canım yaa,modellerini ver de bende öreyim bari :1hug:
Benim kocam yanımda değil ama sizinkide yokmu çocuk böyle internet başında olmaz yani
bende umut ediyorum senin adına canımsende umudunu yitirme hemen dur devam daha
benim kocam yanımda değil ama sizinkide yokmu çocuk böyle internet başında olmaz yani
aynı yerler hala duruyor.. Hatta benim düğünüm palmiye de olacaktı da vazgeçtik.. Ne güzel inşallah birgün nasip olur bebişlerle buluşuruz..