Benim yumurtlama günüm bu gündü.. Bu perşembe yola çıkacağım.. Hafta başında gebelik olup olmadığı kan testi ile çıkar değil mi?
canm yaşn kaç.inşallah güzel haberlerini alırız senin de benimde.isteyen herkesin bu ay güzel haberlerini alırız
canım az önce doktordan dinledim .ilişkşden 1 hafta yada 10 gün sonra hcg salgılaması başlıyomuş hatta bazen dahada geç oluyomuş..sonuç net çıkmayabilir canım
Teşekkür ederim.. Yolculuk öncesinde öğrenemeyecek olmam kötü.. Artık kardeşimin düğününden önce öğrenirim inşallah.. Eşim sakın düğünde oynama eğer gebelik varsa dikkatli olmalısın dedi.. İnşallah vardır da ben de oynamam canım.. :)
Teşekkür ederim.. Yolculuk öncesinde öğrenemeyecek olmam kötü.. Artık kardeşimin düğününden önce öğrenirim inşallah.. Eşim sakın düğünde oynama eğer gebelik varsa dikkatli olmalısın dedi.. İnşallah vardır da ben de oynamam canım.. :)
Benim yumurtlama günüm bu gündü.. Bu perşembe yola çıkacağım.. Hafta başında gebelik olup olmadığı kan testi ile çıkar değil mi?
Kızlar kahvenin bir zararı olurmu bana cevap verirmisiniz ben tam bir kahve koligim
Birde kaynana çenesinden kurtulmak için biran evvel istiyorum
canım bugün altın günüdeymişin bak değerlendir haaa
ebru sen belirtileri ilişkiden kaç gün sonra hissetmeye başladın özellikle karın şişliği ve kasık batmasını
canım bugün altın günüdeymişin bak değerlendir haaa
kıs utnama aramızda sırr unlar 70 milyonun içinde bulunduğu sırrr nasıl oluyosa o kadar işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Reyyaaann senİ sevİyorumm haaa vallaaa