Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım 5- 6 gün sonra baya baya hissetmeye başlamıştım.

ben ilk korunmasız günüden beri bi acayip karnımın içi dün yumurtlama günümdü hal batmalarım devam ediyoo hadi hayırlıs dyorumm

ben geldim kızlar napıyosunuz ?

hoşş geldin canımm ben pat diye çıktım kusura bakma eşim gelmişti nete oturdu benim saytayı kapadı tabii yemek yedik 1 saay uyuduk ve ancak gelebildimm tabii

kızlaaaar mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben takmıyorum beklemiyorum bu ay falan diyordum ama insan çok isteyince ister istemez bekliyor acaba varmı bebek diye ümitleniyor...kırmızılar geldi yaaaa mafoldumben mafoldumben affff rabbim kaldıramayacağım yükler verme bana,10 ay boyu çok çektim çok korkuyorum bundan çektirme ya rabbi mafoldumben

amin canım aminnn

Bana direk sormaz ama şunun çocuğu olmuyor bunun çocuğu olmuş gibi imalar ediyor

Canım canını sıkma sakın bu yüzden.. Nasip olursa olur inş.. Yaptığım int araştırmalarından şunu da hatırlıyorum.. Beyin için pozitif düşünce çok önemli.. Olmayacak düşüncesine kapılma sakın.. Bir de sırf bugün şu saatte çocuk yapalım deyip şartlandırılarak da ilişki yaşanmamalıymış..

olumunekankayizsmile canımm bende seni kardeşim...

reyyann canımm hoş geldin canımmm

canımmm kıyamam sana ama üzülmek yok erken geldiği daha iyii bırak hemen bitsin yeni çalışmaları sıkı tut gün aşırıı unutma 1 gün çalışma 1 gün tatil

Kızlar bu arada folik asite de başlayın ben doktora sormadan almıştım dr.bir ay kullandıktan sonra sordum iyi yapmışsın devam et dedi bir zararı yokmuş ama çok yararı varmış

hoşş geldin canımm ben pat diye çıktım kusura bakma eşim gelmişti nete oturdu benim saytayı kapadı tabii yemek yedik 1 saay uyuduk ve ancak gelebildimm tabii

önemli deil benimde eşim gelebilir her an çıkabilirim bu arada 2 gündür sular varmış ben aşşağıdan vanayı kapatmışım komşulara sordum nie gelmedi hala die eee sular var ki diolar :))))))))))))))

Kızlar bu arada folik asite de başlayın ben doktora sormadan almıştım dr.bir ay kullandıktan sonra sordum iyi yapmışsın devam et dedi bir zararı yokmuş ama çok yararı varmış

Folik asit bebeğin beyin ve sinir hücreleri gelişimi için çok önemli.. Tabletler dışında ben de kahvaltılık gevreklerden tüketiyorum.. Onlarda da bol miktarda folik asit var.. Ayrıca bu gevrekleri süt ile aldığınız için de kalsiyum ihtiyacını da karşılıyorsunuz..

önemli deil benimde eşim gelebilir her an çıkabilirim bu arada 2 gündür sular varmış ben aşşağıdan vanayı kapatmışım komşulara sordum nie gelmedi hala die eee sular var ki diolar :))))))))))))))

ahahaha güldürdün benii benim düdüklünün düğününe benzemiş senin iş :roflol::roflol:

O civarda akrabalarım var.. Ailem nobel oteli - küçük hamam yakınlarında oturuyor..

canım ben orayı bilmiyorum aslında kesin bilirim ama isimler değişmiştir bayadır gitmiyorum çünkü ev kirada ama gözne yolunda bizim ev sen senelerde kavşak havuz falan yapıldı evin önüne cadde üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…