- 9 Temmuz 2010
- 56
- 0
ikratu sen nersendensin mersinin bizim merkezde ev var
Benim ailemde merkezde oturuyor.. Metropol civarı..Ben iş nedeni ile Erzurumdayım şuan.. Evim burada yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikratu sen nersendensin mersinin bizim merkezde ev var
canım 5- 6 gün sonra baya baya hissetmeye başlamıştım.
ben geldim kızlar napıyosunuz ?
Benim ailemde merkezde oturuyor.. Metropol civarı..Ben iş nedeni ile Erzurumdayım şuan.. Evim burada yani..
Hoşgeldin canım
ben ilk korunmasız günüden beri bi acayip karnımın içi dün yumurtlama günümdü hal batmalarım devam ediyoo hadi hayırlıs dyorumm
olabilir canım herkes bana psikolojik bu kadar erken olmaz diyodu .ama insan değişiklikleri hissetmez mi?olur canım sen bebişle gitcen umreye inşallah
kızlaaaar mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben takmıyorum beklemiyorum bu ay falan diyordum ama insan çok isteyince ister istemez bekliyor acaba varmı bebek diye ümitleniyor...kırmızılar geldi yaaaa mafoldumben mafoldumben affff rabbim kaldıramayacağım yükler verme bana,10 ay boyu çok çektim çok korkuyorum bundan çektirme ya rabbi mafoldumben
Bana direk sormaz ama şunun çocuğu olmuyor bunun çocuğu olmuş gibi imalar ediyor
olumunekankayizsmile canımm bende seni kardeşim...
kızlaaaar mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben takmıyorum beklemiyorum bu ay falan diyordum ama insan çok isteyince ister istemez bekliyor acaba varmı bebek diye ümitleniyor...kırmızılar geldi yaaaa mafoldumben mafoldumben affff rabbim kaldıramayacağım yükler verme bana,10 ay boyu çok çektim çok korkuyorum bundan çektirme ya rabbi mafoldumben
hoşş geldin canımm ben pat diye çıktım kusura bakma eşim gelmişti nete oturdu benim saytayı kapadı tabii yemek yedik 1 saay uyuduk ve ancak gelebildimm tabii
bizede yakın metropol
devlet hastanesinden sahilin zııt yönünde dümdüz git toroslar belediyesi var orada ev
ben ilk korunmasız günüden beri bi acayip karnımın içi dün yumurtlama günümdü hal batmalarım devam ediyoo hadi hayırlıs dyorumm
olabilir canım herkes bana psikolojik bu kadar erken olmaz diyodu .ama insan değişiklikleri hissetmez mi?olur canım sen bebişle gitcen umreye inşallah
yaa canımm bende diyorum bide umudum var bu aya çok forumda başladım çünkü okadr işim rast gittiki geçen ay doktor gittim fitil verdi tam fitil bitti adet oldum adetim bitti tertemiz bi şekilde çalışmalar başladık annemde dediki enfeksiyondan sonra temizlendiğin için bebek kolay tutar ümidim var açıkçası olsun ben pozitif düşünmek istiyorum sonuç negatifte olsa tadını çıkarayımm dimi?
Kızlar bu arada folik asite de başlayın ben doktora sormadan almıştım dr.bir ay kullandıktan sonra sordum iyi yapmışsın devam et dedi bir zararı yokmuş ama çok yararı varmış
yaa canımm bende diyorum bide umudum var bu aya çok forumda başladım çünkü okadr işim rast gittiki geçen ay doktor gittim fitil verdi tam fitil bitti adet oldum adetim bitti tertemiz bi şekilde çalışmalar başladık annemde dediki enfeksiyondan sonra temizlendiğin için bebek kolay tutar ümidim var açıkçası olsun ben pozitif düşünmek istiyorum sonuç negatifte olsa tadını çıkarayımm dimi?
efnancım yaaa.. mafoldumben
önemli deil benimde eşim gelebilir her an çıkabilirim bu arada 2 gündür sular varmış ben aşşağıdan vanayı kapatmışım komşulara sordum nie gelmedi hala die eee sular var ki diolar :))))))))))))))
O civarda akrabalarım var.. Ailem nobel oteli - küçük hamam yakınlarında oturuyor..
efnancım yaaa.. mafoldumben
canımmm üzülme vardır bundada bihayırrr misafir falan dinleme çalışmaları aksatma bu ay oldu mu?