Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ZEYN canımm eşinin sperm değerleri kaç çıkıyo ameliyattan sonra düzelme oldu mu benim eşimdede variskonel var sanırım doktor ultrason dedi ama biz yaptırmadık eşimin değer 42milyon çıktı o yüzden erteledik seninki kaç çıkmıştı

benim eşimin çok düşük 2 milyon. bide % 70 i hareketsiz.o yüzden hiç olmicakmış gibi geliyo.yinede Allah'tan ümit kesilmez diyoruz

regl tarihim 1 temmuz arkadaşlar.

efnanimmm hemşom bi aksilik olmazsa pztsi gidiyom memleketimize..çok özledim yaa 5 aydır ailelerimizi görmüyoz

benden selam götür kayseriye bak ben söyledim senin selamını sevindim adına canımm tam mevsimi şimdi oraya gitmenin dutlar kirazlar dallarda vişneler dallarda git ye bolbol bebişe vitamin

24 temmuz da regli olmam gerekli..

gitmeden kan testi yaptırırsa sonucu öğrenir gidersin gebelik varsa doktora gider risk olup olmadığını sorarsın .bende ilk günlerimde 12 saat gidip geldim haberim yoktu tabi şimdi 5 haftalık yine 8 saat yol gitcem..

benim eşimin çok düşük 2 milyon. bide % 70 i hareketsiz.o yüzden hiç olmicakmış gibi geliyo.yinede Allah'tan ümit kesilmez diyoruz

regl tarihim 1 temmuz arkadaşlar.

canım beklenen kaç
canım değerler düşük ama varikosel yüzünden bu değer zamanla artar merak etme benim bildiğim kadarıyla zaman istiyoo peki varikosel ameliyatından sonra ölçüm yaptınızmı ne kadar artış olmuş yada olmuş mu?

gitmeden kan testi yaptırırsa sonucu öğrenir gidersin gebelik varsa doktora gider risk olup olmadığını sorarsın .bende ilk günlerimde 12 saat gidip geldim haberim yoktu tabi şimdi 5 haftalık yine 8 saat yol gitcem..

Benim yumurtlama günüm bu gündü.. Bu perşembe yola çıkacağım.. Hafta başında gebelik olup olmadığı kan testi ile çıkar değil mi?

Off belirsizlik en kötüsü harbiden

canım akıntının çok olma sebebi enfeksiyondur benimde çok akıntım vardı fitilden sonra ksildi çok şükür kızlar çok akıntıda kötü hiç durma çamaşır değiştirmek çok sıkıcıydı çok şükür ii şimdi ama doktor ilaçlar bitince kontrole gel dedi hala gitmedim

canım beklenen kaç
canım değerler düşük ama varikosel yüzünden bu değer zamanla artar merak etme benim bildiğim kadarıyla zaman istiyoo peki varikosel ameliyatından sonra ölçüm yaptınızmı ne kadar artış olmuş yada olmuş mu?

bunlar amelyat öncesi değerler.3 ayı doldurduk önümüzdeki hafta spermografi yaptırıcaz.bide destek olarak keçiboynuzu pekmezi filan deniyoruz.efnaim dua et bize inş. yükselmiştir değerler.

zeynn inaşllah yükselir merak etme ameliyattan sonra elbet artış olacaktır ama dedimya zaman ister pay diye yükselmez diye biliyorum

inşallah olmazsın canm ya benim de o tarihlerde hastalanmam lazım inşallah temmuz ayı uğur getirir bize..

İnşallah olmam.. Aslında bu ilk deneme.. Evliliğimizin 5. ayı yeni bitti.. Temmuz ayı zor geçecek benim için.. Allahım bize de nasip etsin inşallah..

Ne mutlu sana.. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. Darısı da benim gibi bekleyen tüm anne adaylarına..

İnşallah olmam.. Aslında bu ilk deneme.. Evliliğimizin 5. ayı yeni bitti.. Temmuz ayı zor geçecek benim için.. Allahım bize de nasip etsin inşallah..

canm yaşn kaç.inşallah güzel haberlerini alırız senin de benimde.isteyen herkesin bu ay güzel haberlerini alırız

X