doktorlar 1yıl süre veriyo canım senin bide eksta durumların var korkma olur allahın izniyle .ama doktora gitme şansın varsa görünmekte fayda var ..
canm doktora gitttim sürekli nerdyse her ay.6 ay olmazsa rahim filmi çekelim dedieyvahedigeldismileben 5.ayımdayım inşallah gerek kalmaz:Saruboceq:
ebruuu canımm nasılsınn bebiş nasıll ne hissdiyosun belirtler çoğaldı mı?
herkesın ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım benım ılk gebelıgım dıs gebelık degıldı ama doktor sadece keseyı goremeyınce dıs gebelık sandı zaten bebegım sonra dustu dusugum agrısız ve sancısızdı uzerınden dokuz ay gectı bır kac aydır bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum ogretmen oldugum ıcın bu aylara denk gelırse ıyı olacak umarım ısteyen herkes bebek sahıbı olur
Slm arkadaşlar.. Ben de siteye yeni üye oldum.. Bebek bekleyen tüm bayanları tebrik ediyor, benim gibi temmuz ayı sonucunu bekleyenlere de Allah bize de nasip etsin inşallah diyorum.. Bu arada paylaşılan tüm yararlı bilgiler için de herkese teşekkür ediyorum..
merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar.bende 1 yıldır korunmuyorum ama henüz bi bebeğimiz olmadı.bizim rahatsızlığımız varikosel.eşim amelyat oldu ama şu ana kadar bi sürpriz olmadı.bizim gibi bi rahatsızlığı olupta bebek sahibi olan varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim.bide burda olduğum için çok mutluyum.hepinize şimdiden teşekkürler...
Ay ben çok sabırsızım stresten midem yanıyor dayanamıcam
herkese mehaba ben de bu sıteye yenı katıldım bır kac aydır bebek sahıbı olmaya calısıyoruz daha oncesınde bır dusuk yaptım dıs gebelıkte sancı cok sıddetlı oluyormus hamılelıkle belırtılerı aynı ama sancı sıddetlıymıs cunku oncekı gebelıgımde dıs gebelıkten suphe etmıslerdı doktorum sureklı agrın sıddetlı mı dıye soruyordu ordan bılıyorum
herkesın ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım benım ılk gebelıgım dıs gebelık degıldı ama doktor sadece keseyı goremeyınce dıs gebelık sandı zaten bebegım sonra dustu dusugum agrısız ve sancısızdı uzerınden dokuz ay gectı bır kac aydır bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum ogretmen oldugum ıcın bu aylara denk gelırse ıyı olacak umarım ısteyen herkes bebek sahıbı olur
Slm arkadaşlar.. Ben de siteye yeni üye oldum.. Bebek bekleyen tüm bayanları tebrik ediyor, benim gibi temmuz ayı sonucunu bekleyenlere de Allah bize de nasip etsin inşallah diyorum.. Bu arada paylaşılan tüm yararlı bilgiler için de herkese teşekkür ediyorum..
inanır mısın tık yok .daha önce daha çok belirti veriyodu..sabah namaza uyandırıyo sancılarla o kadar..saat kurmaya gerek kalmıyo.sen naptın sınav nasıldı
merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar.bende 1 yıldır korunmuyorum ama henüz bi bebeğimiz olmadı.bizim rahatsızlığımız varikosel.eşim amelyat oldu ama şu ana kadar bi sürpriz olmadı.bizim gibi bi rahatsızlığı olupta bebek sahibi olan varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim.bide burda olduğum için çok mutluyum.hepinize şimdiden teşekkürler...
kızlar ben test yapamadımmmm işten çok geç çıktım ve gidemedim eczaneye