Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

arkadaşlar nerdesiniz ben hala çözemedim yeni oldugum için ses verin :)

eymenisa canımm sen zaten son sayfadasın ama bu msn ve facebook gibi direk ne yazdın göstermez bu yüzden sayfayı yanilemen lazım sürekli yeni mesaj var mı diye sayfanın sağ üstünde sayfa numaraları var onu bi geri sayfa ya bas sonra tekrar ileri sayfa yaz bu şekilde görebilirsin ancak mesaj larımızı

peki testi aç karına yapmak şart mı?

aç yada tok olduğun önemli değil canım ama 4 saat idrarını yapmaman gerek bu yüzden sabah tercih ediliyo açlık olmasından değil ama illa sabah değil daha erken diyosan 4 saat tut sonra idrar yap yine çıkar

evet idrar testinde öğrendim ve hiçbir belirrti hissetmedim sadece ilk korunmasız ayımdı günüm geçince test yaptırdım çıktı

ayyyyyy çok heyecanlıyımmm gidip alsammı çok kararsızım offfffff yaaaaa bunu o kadar çok yaptım ki yine negatif çıkacak gibime geliyoo EFNANıM igne tedavisine geçmiştim ama maddi durum nedeniyle ara verdim bu ay hiç birşey kullanmadım tedavi öncesi adetlerimde düzensizlik vardı ama tedavi boyunca öyle bir problem olmadı

bende eşime söyledim ya git al yada iş çıkışı ben alayım diye acele etme öğreniriz diyor yaa çok rahattttt zaten kızgındım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…