Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyyyyy çok heyecanlıyımmm gidip alsammı çok kararsızım offfffff yaaaaa bunu o kadar çok yaptım ki yine negatif çıkacak gibime geliyoo EFNANİM igne tedavisine geçmiştim ama maddi durum nedeniyle ara verdim bu ay hiç birşey kullanmadım tedavi öncesi adetlerimde düzensizlik vardı ama tedavi boyunca öyle bir problem olmadı

canıımm iğneyi bıraktığından olmasınn

Kızlarr ya buranın ŞÖyle bı sorunu var adet tarıhı yaklaŞana kadar bazıları sÜreklı gelıyoo konuŞuyoo adet tarıhı yaklaŞınca gelmıyolar tabıı Çatlıyorum meraktann ben Çatlayınca yumurtam Çatlayamıyo belkıde neden Öyle yapıolar bazılarııı

bence sen de al yap eine söyleme yaptığını olumsuz çıkarsa üzülmesin içinde yaşarsın pozitif çıkarsa sürpriz yaparsınn

zaten normalde süpriz yapmayı düşünüyordum ama o beni üzdüğü için haketmiyor süprizi sonuç neyse öğrensin zaten hamile değilsin deyip duruyor

Kızlar yaaa benım karnım ŞıŞ gıbı valla gÖbeĞımın altında bı dolgunluk hıssedıyorumm Çok erken am valla hıssedıyorumm yumurtluyomm herale

:):):):):):):):):) o zaman ben herzaman çok çatladıgım için mi yumurtam çatlamıyo acaba ayyyy ablaaaa hiç gülecegim yoktu Allah razı olsun güldürdün beni:)

zaten normalde süpriz yapmayı düşünüyordum ama o beni üzdüğü için haketmiyor süprizi sonuç neyse öğrensin zaten hamile değilsin deyip duruyor

canımm anladığım kadarıyla senin eşinde benim ki gibi benimkide çok sıkılgan bu konuda benim üzüleceğimi bildiği için ban ümit verici şeyler söulememz merak etme senin eşinde aynı taktiği uyguluyo eğer hamile olduğunu öğrensin valla senden çok sevinirr olmasını istemese senle ilişki yaşar mıı düşün bakalım mantıklı olarak

:):):):):):):):):) o zaman ben herzaman çok çatladıgım için mi yumurtam çatlamıyo acaba ayyyy ablaaaa hiç gülecegim yoktu Allah razı olsun güldürdün beni:)

HAHAHA BANA ABLA DEDİİ :))))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

X