Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

eymenisa canımmmmmmm hoş geldin noldu sonuçç adet atrihn geçti haber et bizee çok merak ediyorummm

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz..:kedi:bu arada benimde 2 gün gecikti adetim ama ne adet belirtileri var nede hamilelik belirtileri hayal kırıklıgı yaşamamak için test'te yapmak istemiyorum aklım çok karışık yaaa napmalıyım ?

valla efnanim aynı şeyi düşünüyorum test için denemekten ne çıkar kii

VALLA TADINI ÇIKARIN HEYECANINI YAŞAYIN BEN KORUNDUĞUM SÜRE İÇİNDE HEP BUNU DÜŞÜNDÜM

canıımmmm adetin geçmiş işte bundan daha güzel belirtimi olurr ne bekliyosun halaaa test yappp testttt

ayy kızlar yaaa korkmayın şu testen nasılsa sonuç pozitifte olsa negatifte olsa er yada geç öğreneceksiniz barii bian önce yapında sonucu öğreninde kafanızdan çıksınnn

kızlar adetim geçmişti düşük yaptığım bebişimde görümcem test yap dedi yok demiştim aynen sizin gibi ümitlenmek istemiyorum geçen ay çıkmadı şimdide çıkmaz demiştim ama varmış yavrum meğer tabii 10. günüde kaybettim hep kahve lekem geliyodu adet oluyorum sanıyodum meğer bebk düşecekmiş bilemedimm hala üzgünüm ama yavrunmun bu dünyada yiyeceği ekmeği yokmuş

eymenisa canımmmmmmm hoş geldin noldu sonuçç adet atrihn geçti haber et bizee çok merak ediyorummm

bi sonuç yok şuanda ama inş. hamileyimdir adet belirtileride yok hamilelik belirtileride yok benimde aklım çok karışık yine hayal kıırıklıgına ugramaktan korkuyorum ölece bekliyorum :S bide tam olarak siteyi kullanamıyorum birde sana bişiy sorucam ben özellikle kadın doktorları tercih ediyorum sağlık konusunda erkek doktora görünmek günah deil diolar ama ben yinede kadın doktorları tercih ediyorum bu konudada bana yardımcı olursan seviinirim bide henüz özel msj gönderemiyorum

:lepi::lepi:

Kızlar bizim işimiz nasretin hocanın göle maya çalma işine döndü ya tutarsa :)

Yarın yapıcam ama kocamdan habersiz onuda umutlandirmak istemiyorum
canımm en iyisini edersin kocana söyleme kendi içinde yaşa sonuç negatif çıkarsa bende geçen ay test yaptımm negatifti eşime yaptığımı bile söylemedim bugünde ondan habersiz iki test daha aldımm olursa sürpriz yapayımm

hoşbulduk canım bende beni kimse görmüyo diye üzülüyordum ben yazlıktayım canım ama hava kötü aksi gibi nasılsınız yeni hamile haberleri varmı

canımm adetin geçmiş bundan daha iyi belirti mi olurrr normaldede aksarmıydı
hem test yapmasanda adet olduğunu görüncede aynı duyguları yaşıcaksınn unutma o zamnda hayal kırıklığı almayacak mı? heran wc yw koşup kanmı var diye bakmaktan daha ii gibi geliyo bana ama sen yinede daha iisini bilrsin çok çok üzüleceksen bekle
siteyi zamanla öğrenirsin canımmm ama sormak istediğin bişi varsa sor cevaplarımm
bende kadın tercih ediyorum günah olucanı sanmıyorum ama imkanın varsa kadın doktoru tercih et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…