Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bilmiyorum canım yaaa daha ilk denememiz ama neden böyle bişi yapsın ki yaa ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor ................

adet günün ne zamandıki
canım yumurtluyosan akşamı boş geçirme o zaman

CANIMM YA BENİM HESAPLAMALARIMA GÖRE DÜN YUMURTLAMA GÜNÜM AMA DÜN BOŞ GEÇTİ MALESEF GÜN AŞIRI OLDUĞUNDAN BEKLEMEMİZ GEREKİR DİYE YAPMADIK BUGÜN YAPICAZ İNŞALLAH KOCİŞ GELSİNN SIKIŞTIRAYIMM ONUUkaydirigubbakcemile3 VE BENİM BU ŞİŞKİNLİĞİM İLK KORUNMASIZ GÜNDEN BERİ VAR AMA ÇOK ERKEN ÇÜNKÜ DAHA 1 HAFTA ÖNCE ADETİM BİTTİ

aynen benimkinin umrunda deilmiş gibi davranıyo ama içi içini yiyodur eminim :) erkekler genelde hep aynı taktiği uyguluyorlar zaten

bilmiyorum canım yaaa daha ilk denememiz ama neden böyle bişi yapsın ki yaa ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor ................

canımm sen hissine güven bence bende düşük yaptığımı hissetmiştim eşim inanmadı doktora gidelim dedikçe yok ilk gebelik heyecanı o yüzden doktora gitmek istediğimi düşünmüştüü ama malesef sonuç kötü oldu benim düşündüğüm gibi

Ona nasıl söylücegim hakkımda sizden öneride alırım o zaman çünki öyle bişey olursa hayatımız boyunca hiç umutmuyçağımiz bir süpriz yapmak istiyorum...

göbek altında dolgunluk bende de var kıslarrrrrrrrr

inşallah sende hamişsin bende hepimizde kadınlar kulubu toplu doğum partisi veririzzz

pardon yaşını bilmedigim için kaç yaşındasın sorması ayıp :)

25 canımm ama ben o anlamda demedimm ben buda daha büyüklerler konuşuyorum hiç abla demedimde sonuçte arkadaşız diye düşünüyorummm

hımm geçmiş olsun canım yaaa neden erkekler ince fikirli olmazlar kiii 6. hislerimiz var işte anne olacağız onun hissi var ne varki destek olsalar

anladım canım eğer dünsede kalırsın zaten hadi hayırlısı ay inş bu ay senin ayındır canım haberlerini alırız kutlarız çalışmlara devam ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ona nasıl söylücegim hakkımda sizden öneride alırım o zaman çünki öyle bişey olursa hayatımız boyunca hiç umutmuyçağımiz bir süpriz yapmak istiyorum...

ben testi patik içine koyucam onuda kutuya koyucamm eline hediye gibi vericemm
ama hani matruşka bebekler varsa iç içinden çıkan bebekler ondan bulursam onu alıp içine koyup eline vermeyide düşünüyorummm

anladım canım eğer dünsede kalırsın zaten hadi hayırlısı ay inş bu ay senin ayındır canım haberlerini alırız kutlarız çalışmlara devam ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallahhh dualarla inşallahh

benim kociş sıkılmış beni çağrıyo görüşürüz arkadaşlar

sanaa ii çalışmalarrr

ne bileyim bi an nasıl hitap edecegimi bilemedim tabiki arkadasız

sen kaç yaşındasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…