canımm anladığım kadarıyla senin eşinde benim ki gibi benimkide çok sıkılgan bu konuda benim üzüleceğimi bildiği için ban ümit verici şeyler söulememz merak etme senin eşinde aynı taktiği uyguluyo eğer hamile olduğunu öğrensin valla senden çok sevinirr olmasını istemese senle ilişki yaşar mıı düşün bakalım mantıklı olarak
adet günün ne zamandıki
canım yumurtluyosan akşamı boş geçirme o zaman
canımm anladığım kadarıyla senin eşinde benim ki gibi benimkide çok sıkılgan bu konuda benim üzüleceğimi bildiği için ban ümit verici şeyler söulememz merak etme senin eşinde aynı taktiği uyguluyo eğer hamile olduğunu öğrensin valla senden çok sevinirr olmasını istemese senle ilişki yaşar mıı düşün bakalım mantıklı olarak
bilmiyorum canım yaaa daha ilk denememiz ama neden böyle bişi yapsın ki yaa ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor ................
göbek altında dolgunluk bende de var kıslarrrrrrrrr
pardon yaşını bilmedigim için kaç yaşındasın sorması ayıp :)
CANIMM YA BENİM HESAPLAMALARIMA GÖRE DÜN YUMURTLAMA GÜNÜM AMA DÜN BOŞ GEÇTİ MALESEF GÜN AŞIRI OLDUĞUNDAN BEKLEMEMİZ GEREKİR DİYE YAPMADIK BUGÜN YAPICAZ İNŞALLAH KOCİŞ GELSİNN SIKIŞTIRAYIMM ONUUkaydirigubbakcemile3 VE BENİM BU ŞİŞKİNLİĞİM İLK KORUNMASIZ GÜNDEN BERİ VAR AMA ÇOK ERKEN ÇÜNKÜ DAHA 1 HAFTA ÖNCE ADETİM BİTTİ
ona nasıl söylücegim hakkımda sizden öneride alırım o zaman çünki öyle bişey olursa hayatımız boyunca hiç umutmuyçağımiz bir süpriz yapmak istiyorum...
anladım canım eğer dünsede kalırsın zaten hadi hayırlısı ay inş bu ay senin ayındır canım haberlerini alırız kutlarız çalışmlara devam ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kociş sıkılmış beni çağrıyo görüşürüz arkadaşlar
ne bileyim bi an nasıl hitap edecegimi bilemedim tabiki arkadasız
ben kaçıyim kızlar eşim işe gidecek yemek yapmalıyım grs...
Ben kaçıyim kızlar eşim işe gidecek yemek yapmalıyım grs...
bende 22 yaşındayım