ayyyyyy çok heyecanlıyımmm gidip alsammı çok kararsızım offfffff yaaaaa bunu o kadar çok yaptım ki yine negatif çıkacak gibime geliyoo EFNANİM igne tedavisine geçmiştim ama maddi durum nedeniyle ara verdim bu ay hiç birşey kullanmadım tedavi öncesi adetlerimde düzensizlik vardı ama tedavi boyunca öyle bir problem olmadı
Canım senin günün benden bir gün sonra bakalım belkide ikimizde bebiş haberini veririz bir iki güne
buradayım canım geldim
bende eşime söyledim ya git al yada iş çıkışı ben alayım diye acele etme öğreniriz diyor yaa çok rahattttt zaten kızgındım ona
Bebiş haberi verinde moralimiz düzelsin.Ben doktora gittim dün aşılama için ignelere başladım .
doktor öyle bişiy demedi ara vereceğimide söylemiştim
evet tedaviyi bırakmam adet düzensizliğimi tekrar bozarmı demiştim 2 -3 ay sonra bozulabilir dedi :s
bence sen de al yap eine söyleme yaptığını olumsuz çıkarsa üzülmesin içinde yaşarsın pozitif çıkarsa sürpriz yaparsınn
zaten normalde süpriz yapmayı düşünüyordum ama o beni üzdüğü için haketmiyor süprizi sonuç neyse öğrensin zaten hamile değilsin deyip duruyor
Kızlar yaaa benİm karnım ŞİŞ gİbİ valla gÖbeĞİmİn altında bİ dolgunluk hİssedİyorumm Çok erken am valla hİssedİyorumm yumurtluyomm herale
:):):):):):):):):) o zaman ben herzaman çok çatladıgım için mi yumurtam çatlamıyo acaba ayyyy ablaaaa hiç gülecegim yoktu Allah razı olsun güldürdün beni:)
kız söz ben ilk size söylücem eşim den bile önce yeterki olsun
HAHAHA BANA ABLA DEDİİ :))))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: