Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ceylinn canımm 13 temmuza az kalmış neler hissediyosun belirti var mı?

canım belim ağrıyo kasıklarımda batmalar oluyor çok sık tuvalete gidiyorum ama bilemedim yaaa eşimde yok hamile değilsin olsa ben hissederdim diyo ama ben bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum hamile bayanların dedikleri çıkarmış söyledikleri olurmuş yani bu aralar eşime ne desem oluyor

Inşallah olur canım...

ay çok güldümm kısss eşin nasıl hissedecekmişkiiiii
valla ben ilk defa duydum senden hamilelerin dediği olurmuş olayını ee kendin hakkında yorum yap sana bakalımm harbide tutacak mı hamile misin değil mi?

kızlar adet belirtilerinin dışında adet belirtisi olmayıp hamilelik belirtisi olan şeyler
gaz sıkıntısı şiddetli şekilde ise
ağız sulanması
uyku isteği halsizlik
mide yanması
ağızdan acı su gelmesii

canım bilmiyorum kiii ne bileyim nasıl hissedecekmiş anlamadım kii ama hamileyim gibime geliyor bekleyip göreceğiz bilemedim valla ayyyy ne zaman yapsam testi kiiii

Geçen ay çok bel ve göğüs ağrım vardı

canım bilmiyorum kiii ne bileyim nasıl hissedecekmiş anlamadım kii ama hamileyim gibime geliyor bekleyip göreceğiz bilemedim valla ayyyy ne zaman yapsam testi kiiii

kızlar ikinizde durumu aynı valla aslında çok merak ediyosanız test alın deneyin derim çünkü zaten adet gününde 3 gün öncesine kadar silikte olsa çıkar sonuç buaradki arkadaşlarda çıkan oldu bu şekilde mikroskoptan bakınce görülecek kadar olsa bile çizgi sonuç pozitif demek geçen ay korunmama rağmaen test yaptım bi ihtimal kazara oldu mu ki diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…