hoşbulduk ...
çok teşekkür ederim..
yeni hamile olan arkadaşa hayırlı olsun...Allah,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..bu arada darısı başımıza..bakarsınız site uğurlu gelir.:)
hihoyyyt eveettt galiba bende hamileyim test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördümmm
Allah razı olsun çok teşekkür ederim yüce rabbim sizlerede nasip eder inşallah enkısa zamandahoşbulduk ...
çok teşekkür ederim..
yeni hamile olan arkadaşa hayırlı olsun...Allah,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..bu arada darısı başımıza..bakarsınız site uğurlu gelir.:)
hihoyyyt eveettt galiba bende hamileyim test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördümmm
evet eşiminde haberi var oda gördüde ikinci çizgi silik olduğu için testi yarın birdaha yapalım diyor. ya hamiş olduğumdan haberim olmadan çok ters hareketler yaptımmm bişey olmamıştır değil mi..
ya ne biliyim insan bi anda inanamıyor ikinci çizgi yanlışmı falan diye düşünüyor yani ben düşündüm bi anohaoldumsmile heyecandan ölücem..hihoyyytşakkıdı
Hayırlı olsun canım galiba değil kesindir ikinci çizgi bişey olmadan çıkmaz,ilk çizgi bişey yoksa kabak gibi çıkar:) ama ikinci bişey olmadan kıpırdamaz:)
evet eşiminde haberi var oda gördüde ikinci çizgi silik olduğu için testi yarın birdaha yapalım diyor. ya hamiş olduğumdan haberim olmadan çok ters hareketler yaptımmm bişey olmamıştır değil mi..
canım bizde artık uğuruna inanıyoruz gelen hamiş haberi veriyor inşallah sende en kısa sürede verirsin güzel haberiopuyorumnanaktan
canım inşallah hepimiz hamileyizdir seninde güzel haberleri tez zamanda alırız inşallah senin bu ayki istemediğin adet tarihin kaçtıkaydirigubbakcemile3
tamam inşallah bundan sonra daha çok dikkat edicem bilmeden bi kaç yanlış hareket yapmıştım. daha dikkatli olmak lazım artık Allahım burdaki herkese hayırlı evlat nasip et hayırlısıyla ikinci çizgiyi görmeyi nasip et:Saruboceq:amincanım ya çok güzel böyle haberler almak ama lütfen çok dikkatli ol
ya ne biliyim insan bi anda inanamıyor ikinci çizgi yanlışmı falan diye düşünüyor yani ben düşündüm bi anohaoldumsmile heyecandan ölücem..hihoyyyt[/QUO
canım bencede b-hcg baktır hem emin olursun hemde kaç günlük kaç haftalık olduğunu öğrenirsin ama kendini sakın yorma :CüvCüvna kendine iyi bak opuyorumnanaktan
inşallah canım..Allah ağzından duysun..inşallah senin de haberini alırız..bu arada 2.bebek için uğraşan sadece ben mi varım burada?
tamam inşallah bundan sonra daha çok dikkat edicem bilmeden bi kaç yanlış hareket yapmıştım. daha dikkatli olmak lazım artık Allahım burdaki herkese hayırlı evlat nasip et hayırlısıyla ikinci çizgiyi görmeyi nasip et:Saruboceq:amin
evet haklısın çok dikkatli olmam lazım beta hcg ye anca p.tesi baktırabilirim işte inşallah bebişime bişey olmaz çok korkuyorum bişiy olcak diye yada ikinci çizgi yanlış diyebence beta hcg yaptır..hem de değerine göre kaçıncı haftada olduğunu görebiliyorsun..merak etme birşey olmaz..dr.lar hep böyle söylüyor..sadece ilaç konusunda temkinliler..ama bundan sonra dikkat et kendine ve tabiki bebeğine:)
7 temmuzda regl olacak bir arkadaş vardı.
Adını hatırlayamadım öğretmendi galiba?
O ne oldu ?
Benimde reglim 2 gün geçti.
Sanırım burda listeye almıştınız benide.
ya ne biliyim insan bi anda inanamıyor ikinci çizgi yanlışmı falan diye düşünüyor yani ben düşündüm bi anohaoldumsmile heyecandan ölücem..hihoyyyt
Amin canım inşaallah en hayırlı vakitde kalırız,benim 19 temmuz 10 gün var daha,dün kandildi ama biz çalışma yaptık netden baktım bir sakıncası yokmuş ben teredüt ediyordum ama eşim yapalım dedi,aslında günaşırı yaptığımz için bir önceki gün yapmamız lazımdı ama eşimde bende çok yorgunduk halı koltuk yıkadık malum biz hanımlar dünyanın işini yapsak yorgunluğa dayanırız ama erkekler öyle değil hemen yorgun düşerler:)))
en son adet tarihimin ilk günü 13 hazirandi normalde 7 gün sürerken 4 gün sürdü... ona göre hesaplayınca düb veya bugün mutlaka olmam lazımdı olmadımSon adet tarihin ne zamandı?
yok canım sadece sen değisin 2. hatta 3.yü bekleyenler var herkes birazdan gelir hepsi çok iyidir tanışırsın onlarlada