Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Herkese günaydınnnn
canım tebrik ederim .. bendede aynı şey olmuştu 2.çizgim çok belirgin olduğu halde testte 8 kez falan baktım..bugün kan testini hemem yaptır ..bizede haber ver
:KK1:teşekkür ederim 8 ne demek kaç kere baktığımı hatırlamıyorum bile pazartesi yaptırsam olmaz mıı bu saatten sonra hastaneye yetişemeyizz

7 temmuzda regl olacak bir arkadaş vardı.
Adını hatırlayamadım öğretmendi galiba?
O ne oldu ?
Benimde reglim 2 gün geçti.
Sanırım burda listeye almıştınız benide.

canım bizim liste o kadar uzun ki artık unutuyoruz kimin ne zamandı diye
senin regli geçmiş hemen test yapsana mutlaka çıkar canım 2gün yine iyi dayanmışsın hadi hemen test yapta bizede ver müjdeyi

en son adet tarihimin ilk günü 13 hazirandi normalde 7 gün sürerken 4 gün sürdü... ona göre hesaplayınca düb veya bugün mutlaka olmam lazımdı olmadım

ben arkadaşlardan duyuyorum ama ne kadar doğrudur bilemem tabii..hamilelik öncesinde böyle adette şaşma olabiliyormuş ve buna da rahim bebeğe hazırlanıyo diyorlar..eskiler de öyle söylermiş ama..tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum..

canım benimde 19u yani benim hesaplamama göre öyle nettekine göre 16sı
ayy aynı gün güzel haberleri peş peşe veririz inşallah
canım yumurta 24saat canlı kalabildiği için yumurtlama gününden sonra ki günde yapsan olur ya birazda takdir ilahi allah olmasını istedikten sonra olur ama sen stres yapma olmuşmudur olmamış mıdır diye

Canım inşaallah bu ayda biz güzel haberi alırız,benim kendi hesabımda netinkide aynı 28 günde bir oluyorum ben.Aslında bu ay daha rahatım çok düşünmüyorum burda sizlerle konuşmak iyide bir yöndende kötü sürekli aklımızda oluyor bu konu.Ben doktora gidicem zaten hep aksilik çıktı en son epilasyon mağduru oldum kaldı haftaya giderim inşaallah.

ben arkadaşlardan duyuyorum ama ne kadar doğrudur bilemem tabii..hamilelik öncesinde böyle adette şaşma olabiliyormuş ve buna da rahim bebeğe hazırlanıyo diyorlar..eskiler de öyle söylermiş ama..tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum..

Ay inşaallah öyledir benimkide geçen ay herzamankinden fazla oldu ben diyorum rahmim kendini temizliyor:))

Canım inşaallah bu ayda biz güzel haberi alırız,benim kendi hesabımda netinkide aynı 28 günde bir oluyorum ben.Aslında bu ay daha rahatım çok düşünmüyorum burda sizlerle konuşmak iyide bir yöndende kötü sürekli aklımızda oluyor bu konu.Ben doktora gidicem zaten hep aksilik çıktı en son epilasyon mağduru oldum kaldı haftaya giderim inşaallah.

canım bende geçen ay erken oldum sürekli zaman değişikliği yüzündn anlamadım bilmiyorum iki tarihten sonraki günlerdede test yapıcam inşallah gelmezde kırmızılar
canım geçmiş olsun okudum çok zor valla bari artık epilasyon yapma çektiğin acıya değmez ki sen daha hassasken boşver canına yazık

canım olmamıştır merak etme ama şimdiden sonra dikkat et birde dr a nekadar kısa zamanda gidersen o kadar iyi olur
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
bu arada bizler içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuşolumunekankayizsmile
tabiki dua ederim hatta dün burda bebek isteyen herkes için dua ettim rabbim kabul eder inşallahhh

günaydın kızlar hamilelerimizi tebrik ederim ne güzel artılyo hamişler inş daha da çoğalır

canım bende geçen ay erken oldum sürekli zaman değişikliği yüzündn anlamadım bilmiyorum iki tarihten sonraki günlerdede test yapıcam inşallah gelmezde kırmızılar
canım geçmiş olsun okudum çok zor valla bari artık epilasyon yapma çektiğin acıya değmez ki sen daha hassasken boşver canına yazık

Ay okudunmu rezilliğimikaydirigubbakcemile3 mahvoldum ya acısı yeni geçti daha şimdi pul pul dökülüyor derim, diyorumki var bundada bir hayır belkide doktora haftaya gitmem lazım tahliller yapılınca bir de derlermişki hamilesin ne süpriz olur bana. :sm_cool:

kızlar şimdi çıkıyorum sonra tekrar gelirim görüşürüz sayfaları çok ilerletmeyin sonra okuyamıyorumkaydirigubbakcemile3 hepinizi öptüm görüşürüz opuyorumnanaktan

ya kızlar bu site çok uğurlu galiba ben dün geldim bugün hamile haberi duydum ayy inş. hepimize uğurlu gelir

Ay okudunmu rezilliğimikaydirigubbakcemile3 mahvoldum ya acısı yeni geçti daha şimdi pul pul dökülüyor derim, diyorumki var bundada bir hayır belkide doktora haftaya gitmem lazım tahliller yapılınca bir de derlermişki hamilesin ne süpriz olur bana. :sm_cool:

ahh süper olur canım dua edicem senin için allah herkesin gönlüne göre versin

yoksa bir hamilelik haberi daha mı alıyoruz??
bilmem belkide :kedi:
canım bizim liste o kadar uzun ki artık unutuyoruz kimin ne zamandı diye
senin regli geçmiş hemen test yapsana mutlaka çıkar canım 2gün yine iyi dayanmışsın hadi hemen test yapta bizede ver müjdeyi
Anladım canım haklısın :)
Pazartesiye dek bekleyim diyorum olmadı salı yapcam.
Eşimle tayinciyiz biz, korunuyoduk aslında.Korunma denirse tabi.
Eşim eğer birgün hamile olursam bana telde deme demişti.
Test yaparsam dayanamam söylerim.
Oda haftaya gelecek.Biraz daha sıkayımda dişimi Salı yapayım diyoruım.
Çokta kaptırmak istemiyorum kendimi belki sadece gecikmedir diye?
Haberi öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağım mutlaka.
Dilerim hepimizden duyalım bu güzel haberleri...
Bende duymuştum bunu.Arkadaşımında 3 ay oynama oldu 4. aya hamile kaldı.

Canım acilden giriş yaptırabilirsin.
gerçekten miii ama bikere ben acile gittiğimde yapmamışlardı o zamanda hamilelik şüpem vardı ve birden kanamam oldu oda 13 haziranda 4gün süren kanama doktor korunma hapını arada kestiğin için tekrar adet oluyorsun dedi ama kanda bakmamışlardı şimdi nası bir hastaneye gitmeliyim ki acilden baksınlar ve geç vakit dahi olsa bakarlar mı acilde

gerçekten miii ama bikere ben acile gittiğimde yapmamışlardı o zamanda hamilelik şüpem vardı ve birden kanamam oldu oda 13 haziranda 4gün süren kanama doktor korunma hapını arada kestiğin için tekrar adet oluyorsun dedi ama kanda bakmamışlardı şimdi nası bir hastaneye gitmeliyim ki acilden baksınlar ve geç vakit dahi olsa bakarlar mı acilde

canım saat kaç olursa olsun bakarlar biraz karın ağrısı mide bulantısı at bişeyler ama hamilelik ihtimalim olabilir ilaç kullanamam de adetim gecikti de hemen bakarlar biraz pembe yalandan bişey olmaz

X