Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ya yazmayı unuttum bazende kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor bir yere uzandığımda falan da daha fazla oluyor sizce hamile olma ihtimalim nedir

gönülcüm reglin geçtimi var mı daha ve bişey diyecem sakın ağır falan kaldırma çünkü benim reglim 2 gün geçmişti ama regl olacakmış gibi sancılarım oluyordu arasıra bende aldırmadan iş yaptım ağır bişey kaldırdım daha sonra ağrılarım çoğaldı ve sonuç dün dediğim gibi işte

ay inş. hamilesindir ya hadi sevindir bizi hemen hazırlık yapalım sana :hulya:

selam kızlar şu mübarek günlerde hepinizin pıtır pıtır hamile kalması için dua ediyorum

canım daha geçmedi 19u benim hesaplamama göre gerçi geçen ayda erken oldum bu ay ne zaman olurum tam bilemiyorum netteki hesaplayıcılara göre 16sı deniyor ama bilmiyorm anlıycan 17sinde bi test yapıcam o zamana kadar olmazsam eğer bişey çıkmazsa 20sinde tekrar yaparım diyorum
canım o zaman dediğin gibi dikkat edeyim

ay inş. hamilesindir ya hadi sevindir bizi hemen hazırlık yapalım sana :hulya:

inşallah canım teşekkür ederim
bu arada kızlar hep akıntı falan da olur demişlerdi ama şimdi araştırdım akıntı çokda iyi değilmiş diye okudum bendede hiç akıntı yok acaba hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mıdır ki

ewet kesinlikle dikkat et ben iş yaparken kendimden geçiyorumkaydirigubbakcemile3 ama tecrübeli oldum artık kesinlikle aynı hataları yapmam bi daha

ewet kesinlikle dikkat et ben iş yaparken kendimden geçiyorumkaydirigubbakcemile3 ama tecrübeli oldum artık kesinlikle aynı hataları yapmam bi daha

canım sende dikkat et lütfen hamilelik önceside çok yorulmamak lazımmış yani şimdiden özen göster kendini alıştır
allahım bir daha da kötü tecrübeler yaşatmasın

klava:benim hiç belirtim yoktu o yüzden kendimi paraladım iş yaparken sonra da meleğimi kaybettimsenağlama

canım çok üzüldüm artık dikkat et kendine kendiide suçlama bilsen zaten yataktan kalkmazdın ona bişey olmasın diye hayırlısı buymuş de üzme kendini

ewet hayırlısı buymuş gönül inanır mısın işi bırakmayı bile düşünüyordum ama kısmeti yokmuş şimdi yeniden çok istiyorum ama regl olmadan hamile kalırsam bi sıkıntı olur mu bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık korunmak istemiyorum açıkçası regl günümü de bilmiyorum

ya ben ne yapcam ya üfff kafam allak bullak bebeşim olsun istiyorum ama doktorum en azından bu ay korun diyor ne olacak bilmiyorum bilmiyorumkismile

klava:benim hiç belirtim yoktu o yüzden kendimi paraladım iş yaparken sonra da meleğimi kaybettimsenağlama
:CüvCüv:Kızlaaarrrrrr bu sabah test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördümm ayyy inanamadımmmmpazartesiye kadar bekleyim diyorum pazartesi doktora gideyim değilmi Allahım sizlerede nasip etsin...BENıM TEK BELıRTıM ara ara karnım ağrıyordu birde aralıklarla kasık batmalarım var bi sağ kasığım bi sol kasığım:CüvCüv:

canım doktorun ne dedi bekle falan demediyse belki bişey olmaz ya dr lara ihtiyacımız var ama ben bazen inanmıyorum onlara hemen göndermek için bi iki şey söylüyorlar okadar eğer dr una güveniyorsan ona sor öyle düşün canım tekrar aynı şeyleri yaşamaolumunekankayizsmile
şimdi hatırlamıyorum ama aramızda bir pko lu arkadaş var ona dr hamile kalamazsın zor gibi şeyler söylemiş ama o bu ay ilk denemesinde hamile kaldı ve şimdi tadını çıkarıyor o yüzden içinden nasıl geliyorsa birazda öyle yaşa derim

:teytey: :teytey: :teytey: canım tebrik ederim güzel annemizkendine dikkat et artık :teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım şimdi hemen git ankaradaymışsın hemen git 13.30 da sonuçları veriyolar emin ol bence

ayyy sanki ben hamileymişim gibi sevindim inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu en kısa zamanda
canım regli günün ne zaman dı bugün müydü yoksa kaç gün erkenden yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…