ohh afiyet olsun şifa olsunkaydirigubbakcemile3
gönülcüm reglin geçtimi var mı daha ve bişey diyecem sakın ağır falan kaldırma çünkü benim reglim 2 gün geçmişti ama regl olacakmış gibi sancılarım oluyordu arasıra bende aldırmadan iş yaptım ağır bişey kaldırdım daha sonra ağrılarım çoğaldı ve sonuç dün dediğim gibi işte
ay inş. hamilesindir ya hadi sevindir bizi hemen hazırlık yapalım sana :hulya:
selam kızlar şu mübarek günlerde hepinizin pıtır pıtır hamile kalması için dua ediyorum
ewet kesinlikle dikkat et ben iş yaparken kendimden geçiyorumkaydirigubbakcemile3 ama tecrübeli oldum artık kesinlikle aynı hataları yapmam bi daha
inşallah canım teşekkür ederim
bu arada kızlar hep akıntı falan da olur demişlerdi ama şimdi araştırdım akıntı çokda iyi değilmiş diye okudum bendede hiç akıntı yok acaba hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mıdır ki
:CüvCüv:Kızlaaarrrrrr bu sabah test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördümm ayyy inanamadımmmmpazartesiye kadar bekleyim diyorum pazartesi doktora gideyim değilmi Allahım sizlerede nasip etsin...BENıM TEK BELıRTıM ara ara karnım ağrıyordu birde aralıklarla kasık batmalarım var bi sağ kasığım bi sol kasığım:CüvCüv:klava:benim hiç belirtim yoktu o yüzden kendimi paraladım iş yaparken sonra da meleğimi kaybettimsenağlama
:CüvCüv:Kızlaaarrrrrr bu sabah test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördümm ayyy inanamadımmmmpazartesiye kadar bekleyim diyorum pazartesi doktora gideyim değilmi Allahım sizlerede nasip etsin...BENİM TEK BELİRTİM ara ara karnım ağrıyordu birde aralıklarla kasık batmalarım var bi sağ kasığım bi sol kasığım:CüvCüv: