görüşürüz gönül özletme kendini
gerçekten miii ama bikere ben acile gittiğimde yapmamışlardı o zamanda hamilelik şüpem vardı ve birden kanamam oldu oda 13 haziranda 4gün süren kanama doktor korunma hapını arada kestiğin için tekrar adet oluyorsun dedi ama kanda bakmamışlardı şimdi nası bir hastaneye gitmeliyim ki acilden baksınlar ve geç vakit dahi olsa bakarlar mı acilde
gerçekten miii ama bikere ben acile gittiğimde yapmamışlardı o zamanda hamilelik şüpem vardı ve birden kanamam oldu oda 13 haziranda 4gün süren kanama doktor korunma hapını arada kestiğin için tekrar adet oluyorsun dedi ama kanda bakmamışlardı şimdi nası bir hastaneye gitmeliyim ki acilden baksınlar ve geç vakit dahi olsa bakarlar mı acilde
Günaydın hoşgeldin,evet hamileler çoğalıyor darısı başımıza.
canım allah yardımcın olsun hayatımız zaten sınav inş. bunu da atlatırsın:Saruboceq:
aaaaa doğru evet haklısın etlik doğumevi hiç aklıma gelmemiştiakşam vaktide gitsem bakarlar heralde çok teşekkür ederim insanın aklı bazen duruyor iştecanım nerde oturduğunu bilmiyorum ama etlik doğum evi hemen bakıyor hem idrar hem kan hemde ultroson ben aciline adet ağrısı için gitmiştim önce bunlara baktılar canım sende bi git derim
aaaaa doğru evet haklısın etlik doğumevi hiç aklıma gelmemiştiakşam vaktide gitsem bakarlar heralde çok teşekkür ederim insanın aklı bazen duruyor işte
Ay inşaallah öyledir benimkide geçen ay herzamankinden fazla oldu ben diyorum rahmim kendini temizliyor:))
Günaydın şekerler bir şey soracağım size,
son adet tarihim benim 22 haziran ve 2,5 gün falan sürdü ,hemen sonrasında bebek yapma çalışmalarına girdik en son dündü ve 2 gün ara verdik, adetlerim düzenli sayılmaz ama hesaplama yaptım 01-temmuz 08 temmuz arası ovulasyon gerçekleşiyor diye çıktı acaba hamile kalma olasılığım var mıdır ????
ya eşimin görevinden dolayı saat 5 ten önce ayrılamıyoruz burdan bu akşam gitsem yarın haberleri sizinle paylaşırım canlarımmm sizleri çok sevdimm seviyorumda rabbim en kısa zamanda sizlerede hayırlı bir evlat nasip etsin amiiinn..canım hiç durma öğleden sonra git 3 gün beklemektense sonucu öğrenir rahatlarsın..hadi hayırlısı akşama yaz bize sonucu merak ettim
canım günaydın bende hesaplama yapıp en çok ovulasyon günümde çalışma yaptım şimdi ikinci çizgiyi silikte olsa gördümGünaydın şekerler bir şey soracağım size,
son adet tarihim benim 22 haziran ve 2,5 gün falan sürdü ,hemen sonrasında bebek yapma çalışmalarına girdik en son dündü ve 2 gün ara verdik, adetlerim düzenli sayılmaz ama hesaplama yaptım 01-temmuz 08 temmuz arası ovulasyon gerçekleşiyor diye çıktı acaba hamile kalma olasılığım var mıdır ????
ya eşimin görevinden dolayı saat 5 ten önce ayrılamıyoruz burdan bu akşam gitsem yarın haberleri sizinle paylaşırım canlarımmm sizleri çok sevdi seviyorumda rabbim en kısa zamanda sizlerede hayırlı bir evlat nasip etsin amiiinn..
incir kürü yapsammı diyorum ama sanırım geç kaldım..bilen varmı aranızda?