Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

:CüvCüv:Kızlaaarrrrrr bu sabah test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördümm ayyy inanamadımmmmpazartesiye kadar bekleyim diyorum pazartesi doktora gideyim değilmi Allahım sizlerede nasip etsin...BENİM TEK BELİRTİM ara ara karnım ağrıyordu birde aralıklarla kasık batmalarım var bi sağ kasığım bi sol kasığım:CüvCüv:

harika bişey ya sabah sabah o kadar güzel bi haber ki canım çok sevindim walla tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin opuyorumnanaktan

günaydın herkese..ben de bu sitede daha yeni sayılırım..beni de aranıza alırmısınız?

hoşgeldin canım ne demek alırız tabi son adet tarihini ver kızlar listemize eklesin senide
kendinden bahsetsene biraz ne zamandır evlisin ve ne zamandır çocuk istiyorsun

teşekkür ederim..ben 33 yaşındayım bir çocuğum var,2.bebek için uğraşıyoruz..mayıs sonunda histeroskopi oldum.ama tekrar yapışıklık varmış..10 tane dr.dan sadece 3'ü tekrar yapışıklık var yine ameliyat olmalısın diyor..ve bu 3 dr.da tüp bebek merkezi dr.ları..bu arada SAT 21 haziran

Günaydın hanımlar ne var ne yok yeni bir hamilemiz daha var galiba.

CıVANPERÇEMı

Özellilleri : Tonik ve kabız yapcı, yumurtalık ve rahim ağrılarını dindirici, iştah açıcı, idrar söktürücü, safra artırıcı, ergenlik ve menepoz dönemlerinde sakinleştirici, adet düzenleyici, kan temizleyici ve dolaşımını düzenleyici, bağırsak kurtlarını düşürücü, Haricen; yara iyileştirici.

Faydaları

Çayının Faydaları

Mide rahatsızlıklarına, hazımsızlığa, soğuk algınlığına, öksürüğe iyi gelir.

Basur memelerine haşlanıp suyu kaşık kaşık içilirse faydası görülür.

Bayanların sancılı ve depresif gecen regl dönemlerinde,regl gecikmelerine, menopoz öncesi ve sonrası çekilen rahatsızlıklarda çok etkilidir.

Sinirleri kuvvetlendirir.

Boğmaca, kızamık, çocukların kemik rahatsızlıklarında çok faydalıdır.

Ateşi düşürür, iştahı açar.

Banyosunun Faydaları

Kadınların üreme organları için de pek çok faydası vardır. Rahim kanseri, çeşitli rahim rahatsızlıkları, yumurtalık iltihaplarında içilen civanperçemi çayları çok yararlıdır. Miyomlar ve beyaz akıntılar için, yarım banyolar tavsiye edilebilir.

yaa şoktayım hala benim hesaplarıma göre dün engeç bugün olmam lazımdıı adet belirtilerimde yoktu tek ara ara hep kasık batmalarım vardı iki gün önce yaptım çıkmadı bugün 2. çizgi silikte olsa çıktı eşimin görevinden dolayı bulunduğumuz yer doktora uzak bizim gitmemiz 12.yi bulur c.tesi pazar özelde bakarlarmı özelemi gideyim p.tesiyi bekleyim mi

teşekkür ederim..ben 33 yaşındayım bir çocuğum var,2.bebek için uğraşıyoruz..mayıs sonunda histeroskopi oldum.ama tekrar yapışıklık varmış..10 tane dr.dan sadece 3'ü tekrar yapışıklık var yine ameliyat olmalısın diyor..ve bu 3 dr.da tüp bebek merkezi dr.ları..bu arada SAT 21 haziran

canım geçmiş olsun

yaa şoktayım hala benim hesaplarıma göre dün engeç bugün olmam lazımdıı adet belirtilerimde yoktu tek ara ara hep kasık batmalarım vardı iki gün önce yaptım çıkmadı bugün 2. çizgi silikte olsa çıktı eşimin görevinden dolayı bulunduğumuz yer doktora uzak bizim gitmemiz 12.yi bulur c.tesi pazar özelde bakarlarmı özelemi gideyim p.tesiyi bekleyim mi

canım özeldede bakarlar biraz fark ücreti ödersin ama istersen bekle ama bu arada çok dikkat et kendine sakın ağır kaldırma yada uzanma bir yerlere
eşinin haberi varmı

günaydın canım evet bir hamilemiz daha var bu topiğe gelen hemen hamile kalıyor inşallah darısı başımıza

Amin canım inşaallah,bende sabah bu ayki yumurtlamamda hamile kaldıysam ne kadarlık hamile olmuş oluyorum diye hesapladım netden,5 temmuzdu yumurtlama günüm eğer tuttuysa bebeğim rahmime bugün yerleşmiş oluyor düşünmesi bile güzel:)

hoşbulduk ...

çok teşekkür ederim..

yeni hamile olan arkadaşa hayırlı olsun...Allah,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..bu arada darısı başımıza..bakarsınız site uğurlu gelir.:)

Amin canım inşaallah,bende sabah bu ayki yumurtlamamda hamile kaldıysam ne kadarlık hamile olmuş oluyorum diye hesapladım netden,5 temmuzdu yumurtlama günüm eğer tuttuysa bebeğim rahmime bugün yerleşmiş oluyor düşünmesi bile güzel:)

canım inşallah hepimiz hamileyizdir seninde güzel haberleri tez zamanda alırız inşallah senin bu ayki istemediğin adet tarihin kaçtıkaydirigubbakcemile3

canım özeldede bakarlar biraz fark ücreti ödersin ama istersen bekle ama bu arada çok dikkat et kendine sakın ağır kaldırma yada uzanma bir yerlere
eşinin haberi varmı
evet eşiminde haberi var oda gördüde ikinci çizgi silik olduğu için testi yarın birdaha yapalım diyor. ya hamiş olduğumdan haberim olmadan çok ters hareketler yaptımmm bişey olmamıştır değil mi..

X