hoşbuldum canım şükür rabbime yaa..ne yapayım,çocuklarla uğraşıyom da çok yoruyorlar.dinleniyom bendehoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
iyiyiz canım sen nasılsın. yazdığın bir yazıya çok şaşırdım 10 ay demişsin vallaha mı şoktayım reyyancım ya akannehir akannehir akannehir
canım hayırlısı olsun geçen ay bende aynı şeyleri yaşadım önce tüm hamilelik belirtilerini yaşadım yada psikolojik olarak öyle sandım ama adet oldum sonrasında
moralini hiç bozma adet biter bitmez hemen devam bebiş için öyle düşün ben öyle yapmıştım birde kafana çok takma
alıntıcanım hiç bişey olmaz sonuçta eşin gecede olsa bişey olmaz ama kandil için ayrıyetten tekrar namaz kılacaksan yada kuran okuyacaksan gündüz olsun
bu arada ben okumaya gerilerden başlamışım çok teşekkürler yorumlar için korkuttular benii çocuğun olursa sakat olur diyee ::
Evet hayırlısı canım.Eşimde aradı biraz önce test almayı unutma diye(( Bende gerek kalmadı teste dedim.Zaten ben doktor kontrolündeyim aşılamaya geçicez biz artık beklemenin bi anlamı yok gelmiyo bizim bebiş normal yolla (( Çok umutlanmıştım bu ay moralimi bozmim diyom ama olmuyor iştemafoldumben
Benim kayınvaldemde hep öle der bize bayramlarda ve kandillerde ilişkiye girmeyin çocugunuz sakat olur der ama dogruluk derecesi nedir bilmiyorum ...
Benim kayınvaldemde hep öle der bize bayramlarda ve kandillerde ilişkiye girmeyin çocugunuz sakat olur der ama dogruluk derecesi nedir bilmiyorum ...
bende hocadan dinlemiştim. Böyle gecelerde sevapmış öle demişti
evet canım,10 ay vajınusmus çektim ben ilişkiye giremedim,ne zorlu ne acılı günlerdi yaa...ama şükür ki rabbime şifayı verdi
bencedeee sevap işlemek lazımm o zamannnn :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy doğru ya canım kusura bakma daha önceden söylemiştin.. ohh çok şükür bitmişti maşallahhh :teytey:
ayyy canım benm çok üzüldümm allah yardımcın olsun vardır bundada bir hayır allah hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda tekrardan hamiş olursun inşallah..canım çok saol ya cevap verdiğin için ben 1 yıllık evliyim 3 ay önce bebeğimiz olsun itedik ve 10 gün önce 3 haftalık düşük yaptım çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın şimdi toparlanmaya çalışıyorum guclubacismile
elhamdüülillah yaaa...hiç yapamayacam sanıyordum biliyormusun.hep böyle kalacam sandım,mutluluk diye bişey kalmamıştı evde,ama o iş de tam görülüncee sanki yeni evliymişiz gibi oluverdik....dua dua dua....yeter ki ısrar olsun duada rabbim neler veriyor
bu belirsizlik canımı çok yakıyor