Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
hoşbuldum canım şükür rabbime yaa..ne yapayım,çocuklarla uğraşıyom da çok yoruyorlar.dinleniyom bende
iyiyiz canım sen nasılsın. yazdığın bir yazıya çok şaşırdım 10 ay demişsin vallaha mı şoktayım reyyancım ya akannehir akannehir akannehir

evet canım,10 ay vajınusmus çektim ben ilişkiye giremedim,ne zorlu ne acılı günlerdi yaa...ama şükür ki rabbime şifayı verdi

alıntıcanım hiç bişey olmaz sonuçta eşin gecede olsa bişey olmaz ama kandil için ayrıyetten tekrar namaz kılacaksan yada kuran okuyacaksan gündüz olsun

bu arada ben okumaya gerilerden başlamışım çok teşekkürler yorumlar için korkuttular benii çocuğun olursa sakat olur diyee ::

Miracımız mübarek olsun arkadaşlarrr...namaz da gözümüzün nuru olur inşaallah efendimizin olduğu gibi

Evet hayırlısı canım.Eşimde aradı biraz önce test almayı unutma diye(( Bende gerek kalmadı teste dedim.Zaten ben doktor kontrolündeyim aşılamaya geçicez biz artık beklemenin bi anlamı yok gelmiyo bizim bebiş normal yolla(( Çok umutlanmıştım bu ay moralimi bozmim diyom ama olmuyor iştemafoldumben

Benim kayınvaldemde hep öle der bize bayramlarda ve kandillerde ilişkiye girmeyin çocugunuz sakat olur der ama dogruluk derecesi nedir bilmiyorum ...

evet canım,10 ay vajınusmus çektim ben ilişkiye giremedim,ne zorlu ne acılı günlerdi yaa...ama şükür ki rabbime şifayı verdi[/QUOTE]

ayyy doğru ya canım kusura bakma daha önceden söylemiştin.. ohh çok şükür bitmişti maşallahhh :teytey:

birde şöyle düşün bende 2 kere kan testinde gebelik çıktı hatta çok sevindik eşimm moda bile girdi 2 gün yaşadım hamileliği sonra değerler düştü na kadar zor bir durum.Rabbim sana bana ve olmayanlara bu mübarek günde hayırlı evlatlar nasip etsin inşalaahhh..senağlamasenağlama Bugün ibadet edlim arkadaşlar...Dileklerin kabul olacağı bugünde oturup dua edelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim kayınvaldemde hep öle der bize bayramlarda ve kandillerde ilişkiye girmeyin çocugunuz sakat olur der ama dogruluk derecesi nedir bilmiyorum ...

kandill taa gece bişey olmaz herhalde.Ben şöyle düşünüyorum ne kadar güzel sonuçta bir ilişkiden sonra tertemiz abdestini alıyorsun aklanıp paklanıyorsun.Dinimizde bunu emretmiştir aslında temizlik imandan gelir diye.Bilmiyorum yanii :)))

evet canım,10 ay vajınusmus çektim ben ilişkiye giremedim,ne zorlu ne acılı günlerdi yaa...ama şükür ki rabbime şifayı verdi

ayyy doğru ya canım kusura bakma daha önceden söylemiştin.. ohh çok şükür bitmişti maşallahhh :teytey:[/QUOTE]

elhamdüülillah yaaa...hiç yapamayacam sanıyordum biliyormusun.hep böyle kalacam sandım,mutluluk diye bişey kalmamıştı evde,ama o iş de tam görülüncee sanki yeni evliymişiz gibi oluverdik....dua dua dua....yeter ki ısrar olsun duada rabbim neler veriyor

ayyy doğru ya canım kusura bakma daha önceden söylemiştin.. ohh çok şükür bitmişti maşallahhh :teytey:

elhamdüülillah yaaa...hiç yapamayacam sanıyordum biliyormusun.hep böyle kalacam sandım,mutluluk diye bişey kalmamıştı evde,ama o iş de tam görülüncee sanki yeni evliymişiz gibi oluverdik....dua dua dua....yeter ki ısrar olsun duada rabbim neler veriyor[/QUOTE]

canım benim yaşamadım ama çok okudum. evlilikler başlamadan bitiyormuş, kadının kendine güvensizliği, erkeğin yetemediği durumlar çıkıyormuş. yani herkes kendi suçluyor ne fena yaaa Allah yaşatmasın kimseye

ayyy canım benm çok üzüldümm allah yardımcın olsun vardır bundada bir hayır allah hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda tekrardan hamiş olursun inşallah..
1 ay oldu bizde bebişe karar vereli ama hamiş miyim değilmiyim bilmiyorumm benm regl günüm biraz karıştı hapla korunuyordum bıraktıktan sonra günlerim afalladı

canım benim yaşamadım ama çok okudum. evlilikler başlamadan bitiyormuş, kadının kendine güvensizliği, erkeğin yetemediği durumlar çıkıyormuş. yani herkes kendi suçluyor ne fena yaaa Allah yaşatmasın kimseye[/QUOTE]

sağolsun eşim çok anlayışlıydı,o raddeye gelmedik hiç ama huzur kalmıyor yaa,huzursuzluğun ucu ilede ora varıyor bi şekilde,bide ilk zamanların öyle geçmesi çok kötü gerçekten.en kötüsü de duygularını ifade edemiyor içine atıyorsun,bi yandan kendime üzülürdümbi yandan eşimi mutlu edemiyorum diye,bi yandan onun üzülmesine kıyamazdım...vs vs..çok zor gerçekten,bir arkadaşım var,yazık yaa geçenlerde söyleyebildi bana da,2,5 3 senedir evliler onda psikolojı falan da kalmamış,vajınusmustan hap falan kullanmış,yeni yeni aşıyorlar işte onlarda.Allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…