Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım dua listesine baktım 732 de benim tefriciye toplam 1060 olmalı 300 adet fazla yazmışın

listemizde eylemsevcan 5 haftalık hamişmiş başka topikten okudum üstüne görmüş kızlar

birazdaha iyiyim kızlar bunu söylemek için gireyim dedim canım onu mehtapa söylesene şu sıralar o ilgileniyo ona devrettim yani hastayım ya o bakımdan şimdi yemek zamanı tekrar hepinizin miraç kandili kutlu olsun rabbim önce sağlık sonra tüm dualarımızı kabul etsin inşallah amin:Saruboceq: hadi iyi akşamlar herkese

arkadaşlar bu akşam kılınacak onikli rekatlık namaz var..haber edeyim hatırlatayım dedim...isterseniz ayrıntılı olarak da açıklama yazayım bilmeyenler için

birazdaha iyiyim kızlar bunu söylemek için gireyim dedim canım onu mehtapa söylesene şu sıralar o ilgileniyo ona devrettim yani hastayım ya o bakımdan şimdi yemek zamanı tekrar hepinizin miraç kandili kutlu olsun rabbim önce sağlık sonra tüm dualarımızı kabul etsin inşallah amin:Saruboceq: hadi iyi akşamlar herkese

sanada canım,geçmiş olsun

günaydın kızlar herkesten önce geldim sizi bekliyorum çabuk uyanıp gelin kaydirigubbakcemile3

kızlar bişiy sorucam bende hiç belirti yok sadece bazen adet ağrısına benzer ağılarım oluyor ama bir süre sonra geçiyor sizce hamilelik belirtisi lmasada hamile olma ihtimalim var mı ya şimdiden umutsuzluğa kapıldım

X