Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

h.b azracım reglim 2 gün gecikmişti 3. gün lekelenme oldu bende b-hcg baktırdım 66.4 çıktı ben hastanede çalışıyorum hemen doktoruma gösterdim ultrasonla baktı evet var ama düşüğe gidiyor dedi yani sevinemedim bile sonra düşük önleyici iğne yaptırdım 5 gün iğneler bittikten sonra sancılarım başladı ve 4.gün düşük yaptım

canım benim ne acı sevinenemek bile.offf..bende gecen sene 8 haftalıktı düşük yaptım kendime zor geldim. şuandada 6 haftalık hamileyim inşallah daha güzel günlerin olacak canım

yeni şeyler denemek güzelde tutturamamak kötü oluyo..reyyan sen ne kadardır bebek düşünüyosunkardeş
ilişkiye girdiğim andan beri canım kaydirigubbakcemile3 10 ay giremedik ilişkiye de.yani üçaydır uğraşıyoruz,rabbim aratmasın kimseye
h.b azracım reglim 2 gün gecikmişti 3. gün lekelenme oldu bende b-hcg baktırdım 66.4 çıktı ben hastanede çalışıyorum hemen doktoruma gösterdim ultrasonla baktı evet var ama düşüğe gidiyor dedi yani sevinemedim bile sonra düşük önleyici iğne yaptırdım 5 gün iğneler bittikten sonra sancılarım başladı ve 4.gün düşük yaptım

çoook geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm..

olumunekankayizsmileçok saol canım rabbim kimseye yaşatmasın o kadar kötü bişey ki vücudum hemen değişmeye başlamıştı o kadar kısa sürede çok alışmıştım bu arada ben birazdan çıkmak zorundayım mesaim bitiyor umarım yarın yine hepiniz burda olursunuz birilerinin sizinle ilgilendiğini bilmek çok güzel ya

gönülcüğüm sağol benim durum aynı hala kırmızılar yok yarın öbür gün farlutala başlayacam hayırlısıyla
ben bu ateş işinden bişe anlamadım vallaha arada çok fark olmuyor sanırım o yüzden pek anlamadım

sabahları ölçmüyorum ama gün içinde aynı saatlerde ölçüyorum
dün 37.2
bugün 37.1 sizlerde durum ne

gönülcüğüm sağol benim durum aynı hala kırmızılar yok yarın öbür gün farlutala başlayacam hayırlısıyla
ben bu ateş işinden bişe anlamadım vallaha arada çok fark olmuyor sanırım o yüzden pek anlamadım

canım ateşin zaten çok yükselmiyormuş ben de başlarda anlamıyordum ama iyice araştırdım 0.2 ila 0.4 arası bir artış oluyormuş

olumunekankayizsmileçok saol canım rabbim kimseye yaşatmasın o kadar kötü bişey ki vücudum hemen değişmeye başlamıştı o kadar kısa sürede çok alışmıştım bu arada ben birazdan çıkmak zorundayım mesaim bitiyor umarım yarın yine hepiniz burda olursunuz birilerinin sizinle ilgilendiğini bilmek çok güzel ya

hoşçakal canım yarın görüşürüz:gitme:

mehtapcım nasılsın varmı bi değişiklik

ceylin , özlem siz nasılsınız hala gelmedi demi kırmızılar ayy inşallah gelmezler

Ben akşama test yapayım diyodum ama adet oluyorum galiba.10 unda olmam gerekiyodu neden erken oldu anlamadım.Bu ayda hayaller suya düştümafoldumben

canım benim ne acı sevinenemek bile.offf..bende gecen sene 8 haftalıktı düşük yaptım kendime zor geldim. şuandada 6 haftalık hamileyim inşallah daha güzel günlerin olacak canım

canım çok geçmiş olsun ama yeniden hamile olman çok güzel bişey rabbim o duyguyu yeniden yaşamayı nasip etsin sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun ama yeniden hamile olman çok güzel bişey rabbim o duyguyu yeniden yaşamayı nasip etsin sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

Allah sanada sizlerede yaşatsın canımmm a.s. aminnn

kızlar ben çıkıyorum çok iyi geldiniz yarın sabah ilk işim buraya gelmek olacak :) güle kokusunu veren rabbime emanet olun dualarınızda benide unutmayın lütfen

yok leke degil geldi kırmızılar şimdi daha da emin oldum.

canım hayırlısı olsun geçen ay bende aynı şeyleri yaşadım önce tüm hamilelik belirtilerini yaşadım yada psikolojik olarak öyle sandım ama adet oldum sonrasında
moralini hiç bozma adet biter bitmez hemen devam bebiş için öyle düşün ben öyle yapmıştım birde kafana çok takma

ben doktorun birine 25 günde adet görüyorum diyorum onlar bana 28 gün regl olanların hesabıyla 14. gün birlikte ol diyor.yahu o gün yumurtlama değil diyorum yok anlamıyor bend eçok sinirlendim ve kendi hesabımla birlikte oldum çok şükür 6 haftalık hamileyim. bazen doktorlara güvenmiyorum. sen teste görede bugünde birlikte ol bence

ahh iştee bugün kandilll:) o yüzden soruyorum gece olmadn olsa nolur acabaa???:kedi::kedi:

canım hiç bişey olmaz sonuçta eşin gecede olsa bişey olmaz ama kandil için ayrıyetten tekrar namaz kılacaksan yada kuran okuyacaksan gündüz olsun

X