slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza böyle bi sitenin varlığını :ecrin_bebek:bebek düşünmeye başladığım zaman keşfettim gerçekten burdaki paylaşımlar çok güzel yalnız siteyi kullanma konusunda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim
mehtapcım allah her zaman yardımcın olsun sıkma canını moralini yüksek tutman lazım senin...ya evet gezme derdi bizdede var malesef eşim esnaf benim pazarım var evde olduğum diğer günler çalışıyorum pazar günleri gezelim çıkalım diyorum yok efendim zaten işler iyi değilmiş dükkan açmalıymış gezipte ne yapacakmışım onunla arkadaşlarını ara sen istediğin gibi gez göbeğin bana bağlı değil diyor
bende ilk başlarda hep şaşardım ya bir insan nasıl eşiyle vakit geçirip gezip tozmak istemez derdim ama anladımki böyle olan biçok erkek varmış deli bunların hepsi ya al birini vur ötekine
bide benimki diabet hastası çok çabuk parlıyor sonra ben öyle demek istemedim etmedim başlıyor bende acayip kinci bir yapıya sahibim asla unutmam bide her gün mutlaka şekerine rağmen bir kutu bira içer en çok ondan kavga ederim ben hiç sağlığını düşünmüyor diye
vallaha ben artık bıraktım ya düzelir kendi akışına göre yada inceldiği yerden kopar eskiden yani evliliğimin ilk zamanları acayip ağlar sızlardım o huyum geçti tabi yine arada tutamıyorum kendimi
aman erkek milleti işte ne olcak çok düşüncesizler
evet çok güzel bir paylaşım alanı bende yeni katıldım 1 ay olmadı bilee inşallah güzel haberleri paylaşırız....opuyorumnanaktan
derdime ortak olduğunuz için çoook tşk ederim arkadaşlar demekki tek değilmişim her evde oluyormuş bide erkekler anlasa bazı şeylerin normal olduğunu fisfisfismehtapcım allah her zaman yardımcın olsun sıkma canını moralini yüksek tutman lazım senin...
canım çok saol ya cevap verdiğin için ben 1 yıllık evliyim 3 ay önce bebeğimiz olsun itedik ve 10 gün önce 3 haftalık düşük yaptım çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın şimdi toparlanmaya çalışıyorum guclubacismile
kızlar merhaba nasılsınız
iyi kandiller hepinize
hoşgeldin gönül naber nasıl gidiyor
mehtapcım nasılsın varmı bi değişiklik
ceylin , özlem siz nasılsınız hala gelmedi demi kırmızılar ayy inşallah gelmezler
yok canım kırmızılar gelmedi
arkadaşlar inş.bu mübarek günün hürmetine rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tombiş tombiş bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
ebrarcım hoşgeldin canım. 3 haftalık düşük yaptığında hamile olduğunu biliyormuydun. çok yeni olduğu için merak ettim
h.b azracım reglim 2 gün gecikmişti 3. gün lekelenme oldu bende b-hcg baktırdım 66.4 çıktı ben hastanede çalışıyorum hemen doktoruma gösterdim ultrasonla baktı evet var ama düşüğe gidiyor dedi yani sevinemedim bile sonra düşük önleyici iğne yaptırdım 5 gün iğneler bittikten sonra sancılarım başladı ve 4.gün düşük yaptım